Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit érdekel a képen látható szép állapotú túraplexi szóljon!
Basi2 a képeket el tudnád te is küldeni? Köszönöm szépen!
Jövő héten lehet sort kerítek rá, hogy ha nem boldogulok a gyártással.
Van Y161-em.
Másolás erejéig oda tudom adni.
Köszönöm szépen! Ha tudom meghálálom valahogy... A képeken méretek vannak, vagy te mi alapján csináltad azokat amik eddig készen vannak?
Hétfőn tudom postázni. Elsőbbségivel adom majd fel hogy minél előbb megkapd .
Képeket holnap küldök majd.
Nagyon szépen köszönöm a nagylelkű segítséget! Vannak még jó emberek :) littlekissg@gmail.com az e-mail címem kedves basi2
Ja, azt hittem lemásolni! Akkor szorri a belevauzásért
Azt is lehet. Bár én pénzt nem kérnék ezért.
Csak a jó szándék mondatja velem, hogy felesleges elküldened az alkatrészeket. Már amik a képen vannak. Küldd el neki a méreteket, egy műszaki rajzot, ha úgy tetszik, ami alapján minimális, szerintem max 2000 Ft-ból, de lehet sokat mondtam, ezeket lézerrel kivágják és lehajtják.
Azt megteszem neked hogy ami van eddíg a Wingrack 2-höz alkatrészem legyártva azt elküldöm neked postán.
Annyival is előrébb vagy. Esetleg mailban tudok képeket küldeni mit is kellene csinálnod még!
Adj egy mail címet!
Nem tudjuk valahogy megoldani, hogy lemásoljuk a tied? basi2, és FireBlade ti írtátok, hogy meg lehet oldani, hogy másoltassatok a tietek alapján, ha még aktuális. Eléggé szorul a hurok a nyakamon, mert a dobozokat berendeltem, és jövő hét utáni héten indulok Erdélybe, és addigra valahonnan nagyon szeretnék rögzítő kitet szerezni.
Engem érdekelne a lemásolása, ha megoldható ( írtam e-mailt is Önnek)
Böngészd az Ebay-t. Naponta nézd meg a német,angol,olasz,osztrák Ebay-t.Én is onnan vettem 47 €-ért! Kompletten . Szerencsém volt.
Köszönöm szépen az infókat. Használtan nem tud valaki 257fz és pl 257 es eladó konzolokat? Mert a wingrack egyenlőre felejtősnek néz ki...
Lehet csinálni tartot hozzá. Én neki is álltam de belefaradtam .
Jobb ha van egy kész amit csak másolni kell.
Az oldalhoz tartó PL257 -re csak Monokey dobozt tudsz tenni míg az FZ-re meg olyat amilyen platnit teszel. Monokey vagy Monolock.
Köszi az infót. Én is most tudtam meg, hogy a givi nem gyártja... :( A monokey dobozok rámennek az 257fz, és a pl257 re? Gyártatni nem lehet valahol ilyen szerelvényeket amivel fel lehetne fogatni a wingrack et?
Wingrack 2 nekem is van de sehol nem kapsz hozzá y161-et!
Ha minden igaz akkor Fireblade-nek van egy. Én is palyazok egyre. Igaz én vettem FZ256 és PL256-ot.
Esetleg az Ebay-en ki tudsz fogni egyet de heroin áron adják!
Sziasztok! Nem tud valaki y161 es rögzítő kit et RC 46 hoz? (2001) Tegnap vettem egy wingrack 2 őt, de sehol sem találok hozzá valő rögzítő kitet sajna... :( Köszönöm előre is a választ!
sziasztok!

szeretném beállítani a holtjátékot a fékkaron és a kuplungon, illetve megváltoztatni a szögét a fékpedálnak. (Honda vfr800, 2011)

Gondolom ezek kb. egy szinten vannak a tankolás nehézségével, nekem mégis problémát okoz.

Különösen pedig a fékpedál. Meg igazából a kuplunk és a fékkar is. Valaki leírná légyszi, hogy hogyan kell ezeket beállítani, mert a gyári beállításoktól görcsöt kap a karom.

Azt szeretném elérni, hogy a markolattól 1-2 centire már tudjam ezeket használni. Illetve, hogy a fékpedál lenyomásához csak a bokámat kelljen mozgatni.

köszi szépen!
óóóó,bocsi most látom már írtál e-mailt
üdv
tudna adni egy elérhetőséget?(inkább e-mail címet ha lehet)
köszönöm
Szerintem elfogadom, mert az enyém horpadt és jól jönne egy tartalék. Köszi báttya!
Nem kérdezted :)
amúgy szürke, csak benzinnel le kell mosni róla a "műszakira fújjuk sárgára" sprayt.
Ha kell, odaadom, nekem csak a helyet foglalja :)
Üdv!Nekem van egy ezüst tankom vtec-re.