Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez lenne az utángyártott megoldás.link Igaz ,hogy az enyém fogaskerekes, viszont a DRZ-ben bevált.Ennek hasonlóan érzékeny a feszítője, mint a láncos VFR ill. VTR tipusoknak.
Sziasztok!

Honda VFR vezérműlánc feszítő cserénél mire kellene figyelnem? Érdemes megvenni a gyárit? Azt halottam, hogy ez egy Honda "betegség" és soha nem lesz tökéletes. Nekem 40000km után kell cserélnem. Kinek milyen tapasztalata van ez ügyben? Esetleg lenne valami utángyártott megoldás?
Sziasztok!

Esetleg nem tud valaki 98'-as VFR800hoz első lámpát? Google-ban találtam már, de attól függetlenül keresgélek, hátha van olcsóbb is. Köszi!
Szia,

Mennyibe kerül, hol lehetne megnézni?
Ha ráértek és gondoljátok akkor fejezzétek ki tetszéseseteket az alábbi fotókra:
A Balcsi és VFR

Ha jól emlékszem...erről is írtak a"másik" fórumon......Nem véletlen van rajta 2-2 VFR matrica oldalanként....!
Sziasztok a hétvégi túránkról egy rövid videó.Na ki vezeti fel a túrát
Szelephézag ellenőrzés az 24000-enként van, 24-nél és 48-nál még általában oké, de 72-nél Kozmax szerint már tuti bele kell nyúlni.
VFR 800 vtec vásárlásnál mire figyeljek? Ezeknél mikor kell vezérlést cserélni illetve szelephézagot állítani?
én is egyszer kértem útvonal engedélyt.
másodszorra meg már nem kértem, mentem papír nélkül
decemberben nem csesztetik a motorosokat
műszaki vizsgára bejelentkezéskor a vizsgahely egy alkalomra szóló ingyenes útvonal engedélyt biztosít de ha még érvényes a vizsgád a kért időpontig hosszabít
Köszönöm a válaszokat, ezt fogom tenni.
Útvonal engedéllyel mehetsz nyugodtan. Határozott időre megadják.
Egyszerűbb, mint kölcsön sárvédővel nyűglődni.
A késedelmes műszaki nem jár többletköltséget mifelénk. Bejelentés a lejárt műszaki gépet telefonon majd az adatait elfaxolom és vissza faxolnak egy utvonalengedejt.
Sziasztok,

Egy meglehetősen szokatlan kéréssel fordulok a VFR800 tulajdonosokhoz elsősorban, de végülis bárkihez, ha tud segíteni.

Történt, hogy novemberben rámtolatott egy kocsi, és a biztosító ebből kb 300e forintnyi káromat akarja eltusolni, mondván, hogy bizonyos sérülések nem a balesetben keletkeztek, ezt most annyira nem részletezném, csak azért említem meg, mert innen indul a gondom.
Idáig vártam, hogy történjen valami ezzel az üggyel kapcsolatban, de sajnos még semmi. Ebben a balesetben az első sárvédőm ripityára törött, azt mindenképpen cserélni kell. Május 5-én lejár a műszakim, 30-ára vagyok szervízbe bejelentkezve és meg is rendelték a sárvédőt, viszont a gáz az, hogy az csak május 10-én érkezik meg, anélkül viszont nincs vizsga, lejárati időn túli vizsgáztatás meg gondolom jóval többe kerül, ha másért nem azért, mert akkor már saját 2 keréken nem tudom a motort szervízbe elvinni, ott pedig nem tudják addig tárolni sem.

A kérdésem a következő: valakivel meg tudnánk-e oldani, hogy a vizsgám idejére kisegít egy kölcsön sárvédővel? Természetesen valamiféle papírt írnánk róla, hogy nehogy az legyen, hogy meg akarok lépni vele. Ez április 30-ától legkésőbb szerintem május 7-éig tartana, vagyis kb 1 hét. Szín nem számít, elmegyek érte és vissza is viszem eredeti minőségében. Elsősorban budapesti, vagy pest közeli megoldás érdekelne.

Nagy segítség lenne, mivel már a megrendelt sárvédőt is egyelőre a biztosító miatt saját zsebből kell fizetnem, és fogalmam sincs, hogy hogyan tudnám kigazdálkodni a késedelmes vizsgával járó többletköltségeket ezeken felül.

Előre is köszönöm,

Üdv,

Zsolt.
Szupi,

Képet tudsz felrakni? Mennyibe kerül, hol lehetne megnézni?
Na akkor a fogyasztásom Mór -Miskolctapolca Odafelé 5,15l/100Km
Visszafelé Miskolctapolca-Lillafüred-Eger-Mór 5,2l/100Km
Egerből még felmentem Szilvásváradra. Egertől Székesfehérvárig autópálya! 130-150 km/h között.
Igencsak meglepődtem!
Szia! Nekem van egy Vtec-re való Givi doboztartóm!
Nem.
Már elkelt.
Sziasztok!

Az szeretném megkérdezni tőletek, akiknek Rc36-ja van és nyitott kipuff, hogy milyen beállítást használtok? fúvókák mérete, mennyiség stb? Előre is köszi a válaszokat.
Nincs mit.
Köszi!
Szia,

2002-es Vtec-hez is jó a doboztartó konzol?