Sziasztok
Ma boldog tulaja lettem egy 2000-es évjáratú VFR-nek.
Volt már pár motorom, de van valami különlegesség amit tudnom kellene ezzel a motorral kapcsolatban?
Olajból a 10w40 jó bele? Fékolaj dot 4? Szelepállítás, és levegőszűrő csere milyen időnként?
A hátsó fékem mintha nem is fogna, de ha az elsőt húzom, akkor király. Tudom, hogy dual, de nagyon gyengének érzem külön a hátsót. Ez normális?
Még egy kérdés. Nekem kissé fekvős, de remélem megszokom. Ha nem, akkor bonyolult dolog csőkormányosra megcsinálni? Valaki próbálkozott már?
Köszönöm ha segítetek!
Nem sokkal kellett többet pótolni, mint az átíratási procedúra költsége...
Én is nagyon kíváncsi vagyok.....remélem megtetszik...ha nem akkor PIAC...
Az biztos, hogy többet fogyaszt, mint az előd...de jobban is harap.....
Köszi mindenkinek.....
Bocs , de 1.5 napig nem volt számítógépem ( javítás alatt volt)
2003-as a gép..sérült volt..... vannak apró esztétikai hiányosságai , de egyelőre erre futotta.....
Ezúton keresnék balos első lábtartót...mivel ezen levehető -tárcsafékzáras van ...ami nekem nem tetszik...
Valamint Vtec-hez hátsó doboztartót .....és egy piros üléspúpot....De nagyon olcsón , mert nem kevés zsét hagytam ma az okmányirodában....
Szia.
Egy áttétel variálással fickósabbá teheted ha kell.
És egy PC is segíthet, hogy jobban mennyen masina. 120 paci http://www.agomotors.hu/websho...
igen,teljesítménybeli hiányosságok,ennél azért erősebb motorokhoz szoktam idáig
istenkirály a 7 literes fogyasztás,nagyon rég nem volt olyan motorom,ami 10 alatt evett volna
Mentem ma közel 300 km-t a motorral a tapasztalataim:
volt már néhány motorom,de ez a csúcs...iszonyúan könnyen motorozható,nagyon jól kanyarodik:ezek a tulajdonságai képesek feledtetni a teljesítménybeli hiányosságait,ami nagy szó!
a hab a tortán a fogyasztása,sosem érdekelt,de vicces,hogy 20 literből letoltam a 300 km-t,ez nekem nagyon új 170 km-nél többet még nem mentem egy tankkal
Érdeklődnék tudtok e valakit akit ha megbízol bármilyen mocit felhajt neked itthon vagy külföldön! Egyébként Honda VFR -t keresek! :)
kösszi
üdv mindenki!