Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Srácok!

Érdeklődnék tudtok e valakit akit ha megbízol bármilyen mocit felhajt neked itthon vagy külföldön! Egyébként Honda VFR -t keresek! :)
kösszi

üdv mindenki!
Még egy kérdés: Van valakinek service manuálja hozzá? Vagy honnan lehet letölteni?
Köszönöm!
gab200gab200,

Igen, ez akkor az a motor... és igen... én is informatikus (is) vagyok...
Beszarás...hogy én minden motoromnál úgy kezdem,hogy akksit veszek,ez már vicc
Akitől vettem,az egy Péter Zoltán nevű informatikus,ő újan vette Balatonföldváron a Lehrnél.Ha te is informatikus voltál leány korodban,akkor ez az
gab200gab200,

Egyik volt kollégánknak is egy ilyen kék, 4 csöves VFR-je volt... Lehet ez az?!
Sziasztok
Ma boldog tulaja lettem egy 2000-es évjáratú VFR-nek.
Volt már pár motorom, de van valami különlegesség amit tudnom kellene ezzel a motorral kapcsolatban?
Olajból a 10w40 jó bele? Fékolaj dot 4? Szelepállítás, és levegőszűrő csere milyen időnként?
A hátsó fékem mintha nem is fogna, de ha az elsőt húzom, akkor király. Tudom, hogy dual, de nagyon gyengének érzem külön a hátsót. Ez normális?
Még egy kérdés. Nekem kissé fekvős, de remélem megszokom. Ha nem, akkor bonyolult dolog csőkormányosra megcsinálni? Valaki próbálkozott már?
Köszönöm ha segítetek!
Köszönöm....
Remélem az idén is összefutunk..
Nem sokkal kellett többet pótolni, mint az átíratási procedúra költsége...
Én is nagyon kíváncsi vagyok.....remélem megtetszik...ha nem akkor PIAC...
Az biztos, hogy többet fogyaszt, mint az előd...de jobban is harap.....
Nem tudom mennyi lett a különbözet a két paripa között, de hogy megérte-e a sok pénzt arra kíváncsi leszek...
Hy XX
jó az új vasad. Látom csak piros.
miért?neked nem 65000 volt az átírás?szerintem olcsóm volt megszoktam már a 100.000+-os költségeket
Na..ez nem az a fénykép ...ezt szerettem volna..
Köszi mindenkinek.....
Bocs , de 1.5 napig nem volt számítógépem ( javítás alatt volt)
2003-as a gép..sérült volt..... vannak apró esztétikai hiányosságai , de egyelőre erre futotta.....

Ezúton keresnék balos első lábtartót...mivel ezen levehető -tárcsafékzáras van ...ami nekem nem tetszik...
Valamint Vtec-hez hátsó doboztartót .....és egy piros üléspúpot....De nagyon olcsón , mert nem kevés zsét hagytam ma az okmányirodában....
Hagyd az áttételt úgy ahogy van, de PC-t rakjál bele mert megéri!
Szia.
Egy áttétel variálással fickósabbá teheted ha kell.
És egy PC is segíthet, hogy jobban mennyen masina. 120 paci
http://www.agomotors.hu/websho...
köszi
Üdv a klubban haver!
igen,teljesítménybeli hiányosságok,ennél azért erősebb motorokhoz szoktam idáig
istenkirály a 7 literes fogyasztás,nagyon rég nem volt olyan motorom,ami 10 alatt evett volna
teljesítménybeli hiányosságok?
nem elég 105-110 ló keréken?
vagy esetleg a 90NM kevés?

az a 20 liter 300km-en majdnem 7 literes átlagot takar, ami viszont sok. lemész olyan 17 liter környékére ilyen távon, akkor az már faxa lesz:)
bocs
Mentem ma közel 300 km-t a motorral a tapasztalataim:

volt már néhány motorom,de ez a csúcs...iszonyúan könnyen motorozható,nagyon jól kanyarodik:ezek a tulajdonságai képesek feledtetni a teljesítménybeli hiányosságait,ami nagy szó!
a hab a tortán a fogyasztása,sosem érdekelt,de vicces,hogy 20 literből letoltam a 300 km-t,ez nekem nagyon új 170 km-nél többet még nem mentem egy tankkal
igen,a sztálin orgona a legszebb kipufogó ezen a típuson
köszi:-)
Sikerült Vtec-et venni? Képet, képet :D
Gratula!
Brutális az a négy kipuff a lámpa alatt.