Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre itt a jó idő,és tudtam egy jót gurulni :)
MRA is csinál olyat mint Kris-én.
pontosan nem tudom megmondani,már ezzel vettem,de a márkája FABRI
Elcserélném értékegyeztetéssel a Honda CBR 600 FS Rossi replikámat egy VFR 800 vtec-re. Ha valaki fordítva akarja a cserét keressen meg. A motoron új BT-023-as gumik vannak, most került bele Motul 5100 10w40-es olaj és hiflo szűrő. Akrapovic sportdob van rajta, de adom hozzá a gyárit is, jelenleg 45e km van benne.
Van 2db műszercsoportom.üzemképes volt de a bontós csak úgy adta oda hogy megrendezte az elejét ha kell küldök róla képet e-mail-ben.zoli_motor@freemail.hu
az a kép ami adatlapodon van 800fi azon pontosan mijen plexi van?
azt még spirál hajtja
nekem volt hasonló probléma az nsr-el, ugrált a mutató meg fele annyit mutatott mint amennyivel mentem
nekem a kerék és a spirált meghajtó fogaskerék közötti kapcsolat volt rossz, szerintem neked is hasonló gond van
Nah végre egy fasza hétvége :) kipuff is elég kemény lett
RC36/1! Köszi a segítséget!
Mármint a motor szép
Csak azt ismerem aki árulja kollégám volt,szépnek tűnik
Maglódi a fószer aki csináltam.E-mail-ben megbeszéltünk mindent de előtte felhívtam.ha gondolod megadom az elérhetőségét de hirdeti magát itt is az aprók között.
Hol csináltattad?
Mit tudsz róla..? Már én is kinéztem a neten...Sok helyen hírdeti..!
Lehet mailben is..!
Szia Sanyi.Volt kollégám árul egy külföldi papíros piros v-tech-et. Ő az http://www.kepesmotor.hu/honda...
Itt vagyok.Kicsivel alacsonyabb,bár én többet vártam a lényeg hogy nem csúszkálok és nem verdesi a tökömet a tank És hogy a hátsó részen is emelve van olyan érzet mintha egy kialakított székben ülnék.Kicsit többet vártam de nem rossz még szoknom kell.
Sokkal lett alacsonyabb? Vesztett a párna vastagságából? Nem lett keményebb? Szólalj már meg!
Szisztok!
Ha esetleg valaki tud szép és jó állapotú , leinformálható Vtec-et kicsi pénzért az legyen szives szóljon....!
Köszi ...
Szia!

Nekem már kellett kilóméteróra spirált cserélnem, mert elszakadt! Nem nehéz munka kicserélni, de jól szét kell bonta a motort!Innen rendeltem hozzá újat, szerencsére nem nagy összeg , és teljesen megegyezett a gyárival:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Sziasztok,

Esetleg ha valakinek lenne vfr400hoz alkatrésze jelezze,egy kicsit megtört,kellene 1-2 műanyag meg konzol..

Előre is köszi.
Krisz
RC36/1 vagy /2
Ok, köszi, várom a tapasztalatokat .
Szia 5-ért vettem a "donor" ülést,16 volt maga az átalakítás.Egyenlőre egy kört mentem a városban az szimpatikus volt.Az volt a gondom hogy sokszor a tanra csúsztam,illetve szerettem volna alacsonyabb üléspozíciót.Ma megyek túrázni majd megírom milyen
Meg szabad kérdezni, mennyibe került, és hol csinálták? Ja, és kényelmes?