Elcserélném értékegyeztetéssel a Honda CBR 600 FS Rossi replikámat egy VFR 800 vtec-re. Ha valaki fordítva akarja a cserét keressen meg. A motoron új BT-023-as gumik vannak, most került bele Motul 5100 10w40-es olaj és hiflo szűrő. Akrapovic sportdob van rajta, de adom hozzá a gyárit is, jelenleg 45e km van benne.
Van 2db műszercsoportom.üzemképes volt de a bontós csak úgy adta oda hogy megrendezte az elejét ha kell küldök róla képet e-mail-ben.zoli_motor@freemail.hu
azt még spirál hajtja
nekem volt hasonló probléma az nsr-el, ugrált a mutató meg fele annyit mutatott mint amennyivel mentem
nekem a kerék és a spirált meghajtó fogaskerék közötti kapcsolat volt rossz, szerintem neked is hasonló gond van
Maglódi a fószer aki csináltam.E-mail-ben megbeszéltünk mindent de előtte felhívtam.ha gondolod megadom az elérhetőségét de hirdeti magát itt is az aprók között.
Itt vagyok.Kicsivel alacsonyabb,bár én többet vártam a lényeg hogy nem csúszkálok és nem verdesi a tökömet a tank És hogy a hátsó részen is emelve van olyan érzet mintha egy kialakított székben ülnék.Kicsit többet vártam de nem rossz még szoknom kell.
Nekem már kellett kilóméteróra spirált cserélnem, mert elszakadt! Nem nehéz munka kicserélni, de jól szét kell bonta a motort!Innen rendeltem hozzá újat, szerencsére nem nagy összeg , és teljesen megegyezett a gyárival: http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Szia 5-ért vettem a "donor" ülést,16 volt maga az átalakítás.Egyenlőre egy kört mentem a városban az szimpatikus volt.Az volt a gondom hogy sokszor a tanra csúsztam,illetve szerettem volna alacsonyabb üléspozíciót.Ma megyek túrázni majd megírom milyen
nekem volt hasonló probléma az nsr-el, ugrált a mutató meg fele annyit mutatott mint amennyivel mentem
nekem a kerék és a spirált meghajtó fogaskerék közötti kapcsolat volt rossz, szerintem neked is hasonló gond van
Lehet mailben is..!
Ha esetleg valaki tud szép és jó állapotú , leinformálható Vtec-et kicsi pénzért az legyen szives szóljon....!
Köszi ...
Nekem már kellett kilóméteróra spirált cserélnem, mert elszakadt! Nem nehéz munka kicserélni, de jól szét kell bonta a motort!Innen rendeltem hozzá újat, szerencsére nem nagy összeg , és teljesen megegyezett a gyárival:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Esetleg ha valakinek lenne vfr400hoz alkatrésze jelezze,egy kicsit megtört,kellene 1-2 műanyag meg konzol..
Előre is köszi.
Krisz