Ma meg volt a műszaki vizsga..
Ha esetleg valakit érdekelnek az árak.....:
Műszaki vizsga.....3490 Ft
MV. előzetes átvizsgálási dij...:6000Ft
Hat. V. D Kül...( ez nem tudom mit takar... leget a matrica a rendszámra) 870 Ft
Összesen 10360 Ft..
De ha NKH. hoz viszi valaki akkor nincs előzetes átvizsgálási díj...annyival olcsóbb...!
Kérdezném,hogy bukógomba a Vtec-re valami speciálisan erre a típusra gyártott e,vagy az általában használt darabok is jók rá?
illetve hol található a motoron a biztosíték doboz?
A vizsga díja attól is függ hova viszi az ember. Ha csak egy NKH által megbízott partner cég végzi a műszaki vizsgáztatást, az tuti hogy drágább lesz. Érdemes közvetlen NKH állomásra vinni.
Interneten utánnanézve én csak 2011-12 es árat találtam az pediglen 4360Ft.
nekem múlthéten volt műszakin a motor, igaz faterom vitte el, mert én nem voltam otthon, és 16000 HUF-ot fizetett, és ebbe benne volt egy kis hátsógumi miatti lefizetés, de szinte biztos hogy 11 ezer volt a mszaki, és 5 ezer a kenőpénz belőle!
mákod van, a piros olcsóé' van angoloknál... ilyen 4-5ezer pénzre gondolj.
más:
"A motorkerékpárok műszaki vizsgadíja 4360 forintról 11.000 forintra, a személygépkocsik műszaki vizsgáztatásakor a tavalyi 16.290 forint helyett már most is 22.000 forintot kell fizetni."
ez igaz?
Ebayen nézz körül. Nem olcsó.Sok sok böngészés.
Én kifogtam egyet itthon a Racing Bazáron hirdette a srác VTR üléspúpnak 5000 Ft ért. Gyári kék karcmentes.
Mindegy, májusban kiderül.
Ha esetleg valakit érdekelnek az árak.....:
Műszaki vizsga.....3490 Ft
MV. előzetes átvizsgálási dij...:6000Ft
Hat. V. D Kül...( ez nem tudom mit takar... leget a matrica a rendszámra) 870 Ft
Összesen 10360 Ft..
De ha NKH. hoz viszi valaki akkor nincs előzetes átvizsgálási díj...annyival olcsóbb...!
esetleg:
http://www.oppracing.com/c
ateg...
Kérdezném,hogy bukógomba a Vtec-re valami speciálisan erre a típusra gyártott e,vagy az általában használt darabok is jók rá?
illetve hol található a motoron a biztosíték doboz?
Széles utat,jó időt,és olcsó benyát néktek!
Interneten utánnanézve én csak 2011-12 es árat találtam az pediglen 4360Ft.
ha tényleg 11k, akkor az idén nem lesz műszaki a gépen.
más:
"A motorkerékpárok műszaki vizsgadíja 4360 forintról 11.000 forintra, a személygépkocsik műszaki vizsgáztatásakor a tavalyi 16.290 forint helyett már most is 22.000 forintot kell fizetni."
ez igaz?
Én kifogtam egyet itthon a Racing Bazáron hirdette a srác VTR üléspúpnak 5000 Ft ért. Gyári kék karcmentes.
És ugyanitt keresek VFR 800 FI üléspúpot! :D
VFR 800 V-tec üléspúpot lehet használni VFR 800 FI-hez, vagy esélytelen ?
engem érdekelne a tartó.
tudsz 1 email címet adni?
....és mindenkinek aki ajánlja..!
Ára 16000 Ft