Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, a 4 liter mennyibe kerül?
Motul 5100 10W-40. Ha bp-i vagy, vagy így is - úgy is szállítással rendelnéd, akkor motoralkatresz_kukac_gmail_pont_com
Sziasztok!
2 hete születtem meg VFR 750-esnek :)
Nemsokára olajat cserélnék, Ti mit ajánlotok?
A Motul szintetikus 10w40 van kiszemelve, de előbb meghallgatom vélemyényeteket, tanácsaitokat. Mit hol érdemes vennem?
Köszi!
köszi akkor jól emlékesztem csak megfelelő csavarhúzot kell találnom
A fogaskerekes csavarokkal oldalirányban lehet állítani. Magasság állításához van mindegyik oldalon az idomon egy-egy kis lyuk. Kb 0,5 cm átmérőjű. Itt kell benyúlni egy hosszú csillagcsavarhúzóval és megtalálni a csavarokat Jó nőgyógyászkodást!
Sziasztok

Eladó egy szett első Wilbers progresszív rugó 98-01 évjáratú 800 Fi-hez.
15e Ft-ra gondoltam.
Ha valakit érdekel, csörögjön rám,
nullahat-telekom-777-ezerkilencszázöt

üdv,

PeC
egs :)
Értem,,engem igazából a 2 doboz érdekelt volna,az űléstakaró csak esztétika.A 2 dobozzal eggyütt megvettem volna,de így tágytalan bocsi.
Postaköltséggel együtt egy huszasért izgalmas licitversenyben megszereztem! (három fontot futottam 15 sec. alatt) :) Mégegyszer köszi.
A lámpatest belső oldalán alul van két fogaskerékszerű csavar, nekem azt mondták azzal kell állítani, de még nem próbáltam. Igaz, hogy levillognak este a szembejövők, de legalább észrevesznek. :)
FI-n fix a pilács nem?
érdemes az utolsó 15 sec-ben rátolni annyit, amennyit gondolsz érte.
nem tudom itthon mennyi, én is valami 20k-ért vettem innen az enyémhez...
Üdv!
800 fi -n akarok fényszórómagasságot állítani. állította már be valaki?
Ebből is látszik,hogy motoron is űlnek seggfejek
Sajna tegnap szomorú tapasztalatokkal lettem gazdagabb .
A Mátrában sikerült rossz helyre leparkolnom a mocit. Szerencsére nekünk semmi bajunk nem lett, egy-két verődésen kívül. Viszont elment mellettünk legalább 6-8 motoros, egy sem állt meg segíteni.
Szerencsére két autó viszont igen, és segítettek kihúzni a gépjárművet a két méter mély árokból. Nagyon hálás voltam nekik, nagyon kulturáltak, rendesek, segítőkészek voltak.

A moci megúszta idomtörésekkel, nem vészes, megcsináljuk. Ott pöccre indult, semmilyen műszaki hiba nem keletkezett, igaz, nem is mentünk gyorsan, de egy úthiba megtréfált egy kanyarban. Lehettem volna okosabb is, de hát ez van .

A lényeg, a motoros összetartás csak egy vízió, valójában egy rakás xar.
Akkor remek idő volt dolgozni rád.Ne aggódj én 35 fokba indultam haza felé . Még a t#köm is úszóleckét vett
nem vásároltam még itt, elvileg menni fog, az egyetlen dolog ami zavar, hogy licites a cucc, és félek, hogy lemaradok esetleg róla. :) Nem tudom hogyan működik az ebay rendszer, érdemes egyből azt az árat megadni a licitben, amennyit szánok rá, vagy az utolsó percben versenyezzek egy vevővel, vagy egy ebay bot-al?(mert most folyton fölém licitálnak) :) Van erre valami bevát módszeretek? Bocs a zöldfülű kérdésekért...
ha kell tudok segíteni a megvételében.
Akkor rossz volt a hirdetés amit olvastam, 690-ért hirdetnek egy 750-est, 99-es évjáratút. Én ís úgy tudtam, akkor már csak 800-ast csináltak
Ezer köszönet!
üdv. 16-ot szeretnénk a kettőért. hibátlanok.
A két kormanycsutka mennyi lenne?
Magyarország én így szeretlek....
cikk
De miért is adnám el a tökéletest?
eladó vfr 800 fi 98-01 közti alkatrészek. csak a váznyúlvány és a két kormánycsutka van meg üresen. 0620/992-4528 pestmegye ,aszód.
Nezd meg itt: cheapcycleparts.com
Ha a cikkszam egyezik akkor ugyanaz. Ha nem akkor nem.

Meg meg itt: bikebandit.com

OEM parts aztan csak ertelemszeruen keress.