Sziasztok!
2 hete születtem meg VFR 750-esnek :)
Nemsokára olajat cserélnék, Ti mit ajánlotok?
A Motul szintetikus 10w40 van kiszemelve, de előbb meghallgatom vélemyényeteket, tanácsaitokat. Mit hol érdemes vennem?
Köszi!
A fogaskerekes csavarokkal oldalirányban lehet állítani. Magasság állításához van mindegyik oldalon az idomon egy-egy kis lyuk. Kb 0,5 cm átmérőjű. Itt kell benyúlni egy hosszú csillagcsavarhúzóval és megtalálni a csavarokat Jó nőgyógyászkodást!
Eladó egy szett első Wilbers progresszív rugó 98-01 évjáratú 800 Fi-hez.
15e Ft-ra gondoltam.
Ha valakit érdekel, csörögjön rám,
nullahat-telekom-777-ezerkilencszázöt
A lámpatest belső oldalán alul van két fogaskerékszerű csavar, nekem azt mondták azzal kell állítani, de még nem próbáltam. Igaz, hogy levillognak este a szembejövők, de legalább észrevesznek. :)
Sajna tegnap szomorú tapasztalatokkal lettem gazdagabb .
A Mátrában sikerült rossz helyre leparkolnom a mocit. Szerencsére nekünk semmi bajunk nem lett, egy-két verődésen kívül. Viszont elment mellettünk legalább 6-8 motoros, egy sem állt meg segíteni.
Szerencsére két autó viszont igen, és segítettek kihúzni a gépjárművet a két méter mély árokból. Nagyon hálás voltam nekik, nagyon kulturáltak, rendesek, segítőkészek voltak.
A moci megúszta idomtörésekkel, nem vészes, megcsináljuk. Ott pöccre indult, semmilyen műszaki hiba nem keletkezett, igaz, nem is mentünk gyorsan, de egy úthiba megtréfált egy kanyarban. Lehettem volna okosabb is, de hát ez van .
A lényeg, a motoros összetartás csak egy vízió, valójában egy rakás xar.
nem vásároltam még itt, elvileg menni fog, az egyetlen dolog ami zavar, hogy licites a cucc, és félek, hogy lemaradok esetleg róla. :) Nem tudom hogyan működik az ebay rendszer, érdemes egyből azt az árat megadni a licitben, amennyit szánok rá, vagy az utolsó percben versenyezzek egy vevővel, vagy egy ebay bot-al?(mert most folyton fölém licitálnak) :) Van erre valami bevát módszeretek? Bocs a zöldfülű kérdésekért...
2 hete születtem meg VFR 750-esnek :)
Nemsokára olajat cserélnék, Ti mit ajánlotok?
A Motul szintetikus 10w40 van kiszemelve, de előbb meghallgatom vélemyényeteket, tanácsaitokat. Mit hol érdemes vennem?
Köszi!
Eladó egy szett első Wilbers progresszív rugó 98-01 évjáratú 800 Fi-hez.
15e Ft-ra gondoltam.
Ha valakit érdekel, csörögjön rám,
nullahat-telekom-777-ezerkilencszázöt
üdv,
PeC
nem tudom itthon mennyi, én is valami 20k-ért vettem innen az enyémhez...
800 fi -n akarok fényszórómagasságot állítani. állította már be valaki?
A Mátrában sikerült rossz helyre leparkolnom a mocit. Szerencsére nekünk semmi bajunk nem lett, egy-két verődésen kívül. Viszont elment mellettünk legalább 6-8 motoros, egy sem állt meg segíteni.
Szerencsére két autó viszont igen, és segítettek kihúzni a gépjárművet a két méter mély árokból. Nagyon hálás voltam nekik, nagyon kulturáltak, rendesek, segítőkészek voltak.
A moci megúszta idomtörésekkel, nem vészes, megcsináljuk. Ott pöccre indult, semmilyen műszaki hiba nem keletkezett, igaz, nem is mentünk gyorsan, de egy úthiba megtréfált egy kanyarban. Lehettem volna okosabb is, de hát ez van .
A lényeg, a motoros összetartás csak egy vízió, valójában egy rakás xar.
cikk
De miért is adnám el a tökéletest?
Ha a cikkszam egyezik akkor ugyanaz. Ha nem akkor nem.
Meg meg itt: bikebandit.com
OEM parts aztan csak ertelemszeruen keress.