Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig is világos ezüst volt. Azzal sem volt semmi bajom. Ha nem hanyagolja el az ember akkor semmi gond nincs vele.
Nekem sincs.
Nem csúnya csak a szép nem ilyen.
Nekem nincs bajom vele.

Mondjuk kozmax azért irigylem a bátorságod... fehér felni... lánc-spré...
Hát tényleg egy elbaszott része a motornak.
Igen! Mindig is a hányinger kerülgetett tőle. Majd teszek fel olyan képet, ahol már fent van.
Felni festés?
Első indexek?
Nem nyert
"Superbike" kormány
Eltaláltad tökéletes!

De ha jobban megnézitek akkor azért még látható egy két szembetűnő változtatás
Szép lett. Kicsit Ducatis beütése van, de jól eltalált!
Szerintem VTR1000F elsőtelók meg fékmyereg. Az is 41 mmes és 298-as tárcsája van! Én legalábbis ezen gondolkodom.
Ja és a csillapítása is állítható!
Vizes race gumi
Azt elhiszem
engem az az első féknyereg jobban érdekelne :)
Milyen az az első gumi? Téli?
dehogy is... nekem is van mindkettő.... na jó a tartóhoz nincs felrakó kittem, de nem lóg bele a wingrack 2 legalábbis.
Nem akarok High-end kivitelt, mert korlátozná az oldaldoboz felhelyezését :)
Nekem is Remus van 10e-ért vettem itt az alkatrész rovatba
Normálgyertya(CR9EH-9) gyárielőírás 24000Km, iridiumosgyertya 50000Km-ként kell csrélni. Aki nem hiszi járjon utánna!
Majd ha elkészül kiváncsian várom a fotót róla
4 csavaros bolt on kivitel,és gyártatok közé egy közdarabot, aminek egyik vége csavaros, a másik meg passzol a gyári VFR csatira. Így bármilyen másik bolt-on 4 csavaros dobra cserélhető, bár ez nagyon csecse! 40 hosszú, ovál, karbon, e szám benne és 17 pénzért vettem :)
Sziasztok!
eladóvá vált a sportdobom összekötővel , csak fel kell csavarozni, dögös mély öblös hang, karcmentesen áron alul . ha esetleg valakit érdekelne a 20/4970670-es számon megtudjuk beszélni.