Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem vitted túlzásba
Olajügyben szeretnék hozzászólni. Tavaly cseréltem olajat a gépben, előtte nem tudom milyen volt benne, de nagy változást nem észleltem, teljesen jól működik minden. Nos én ENEOS City-max SAE 10W-40 olajat tettem bele, aminek baráti az ára, az m0moto-nál 1790 Ft/l. Én nem járok pályázni (azért ezt hozzáteszem).
Semmi gond Egyébként a VTR-el tényleg jobban járna,,mégiscsak Honda
Nekem a Repsollal kigyorsításnál valamiért elcsúszott a kuplung. Aztán cseréltem lamellákat. De utánna is csúszkált. Viszont olajcsere után elhagyta. A kiszedett lamellákon sem láttam semmi rendellenesset. Ezért gondoltam, hogy az olaj miatt lehetett.
nekem motul 5100 van benne és szerintem jól működik minden
másik olajat még nem próbáltam
nekem motul 5100 van benne
jó minden, váltó, kuplung
Jobb volt az ásványi (én is próbáltam a gyári Honda ásványit) mint a Repsol? Miért volt jobb? Te mit éreztél?
Én próbáltam a gyári ásványi olajat, és jó volt.
Viszont a Repsol sinteticotól csúszott a kuplung.
A Castrol Actevo xtrem már jobb volt. De szerintem az sem tökéletes. Ez volt nálam. De mint látod másoknál működött a Repsol is. A Motult még én sem próbáltam. De nagyon sokan dicsérik.
Bocsi!
Most látom, hogy rosszúl másolata a linket.
Nekünk az 1 misi egy picit sok lesz. Viszont a moci tényleg szép állapotban van! 900 000-be átt is kell íratni a gépet. Más különben SV 1000 S lesz helyette. Csak én próbáltam meggyőzni az illetőt, hogy ezzel a géppel jobban járna. Többre tartom az VTR-t mint az SV-t.
Jól hangzik a dolog!
De valamiért a link nem működik.
Sheriff,,ezt kukkold http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp-1_rc_51-598750
3 a gazdiját ismerem,2 éve van nála,,nem esett vele,nem pályázott,sem Kunmadaras,csak túrázgatni járt vele,de persze meg is tekergette a jobb fülét párszor ,De nem lehet belekötni az állapotába,,én is sokáig kerülgettem,,de én inkább 1 Vfr-t veszek,,az jobban illik hozzám
Figyu Sheriff,,,nagyon gyanús az a km óra állás,no meg kereskedésben van,, én azt mondanám nem foglalkozzatok vele,csak azért mert olcsóbb mint a többi VTR.Olyan 1 misi körül van az áruk,azzal kell számolni,,de ha érdekel tudok ajánlani egyet...
Elég távol esik tőlem. (336 km)
Ezért kérdeztem, hogy tud e róla valaki valamit.
A kérdés végül is az, hogy meg ér e ennyi pénzt?
Vagy, hogy ki talál valami hibát a képeken?
Külföldről behozott. Ennek tudatában mégis milyen infókra számítasz? Max a kereskedésről...
Valaki tudna valami infóval segíteni?
Egy ismerősöm szeretne mocit venni.
Ki is nézett magának egy 2001-es VTR 1000 SP-1-est.
Konkrétan ezt: VTR 1000 SP-1
Ha valaki tudna valami infót annak nagyon örülnék.
Köszönöm!
én is itt szoktam venni olajat meg a láncra kenőcsöt
Mi a felhasználási cél?
Kösz a linket!
Motul 5100 10W-40! A győri Realba is azt töltik.
Egyébkén ajálom...:link
Köszi a tapasztalatokat, lánckerék témában... teljesen elbizonytalanodtam hogy mi legyen :) még van kb 1 hónapom megszülni mi legyen...
Rapsol 10W40 moto sintetico-t használok és soha nem volt vele bajom.
Pl. Motul 5100 10W-40, erre még nem volt panasz.
-1 elöl, ez volt az RC36I-en. Nekem tetszett, de én azzal sem utaztam hosszú autópályás szakaszokon.
Utcára ez még oké, nem túl drasztikus, de valójában túrázni, motorozgatni a gyári is teljesen jó.

Az elv amúgy az, hogy elöl 1 mínusz kb ugyanaz mint hátul 2-3 plusz. Csak utóbbi drasztikusabban változtatja a tengelytávot (lánchossz).
Sziasztok!
Ti milyen olajat ajánlatok VFR-be szezonkezdésre?
Koszonom neked is de a baratom az ujabb kasznisra vagyik