Hú.....
Igazán magas szintű eszmefuttatást olvastam végig itt az URAKTÓL az elmúlt 1 nap hozzászólásaiből...
Én 600-alatt vettem az enyémet 50 ezer kilóméter felett 2 éve ..Olaszból származik.....Szinte karcmentes.....Csak olajat és szűrőket cseréltem le...Na meg a gumikat ..a magam ízlése szerint....
Ja ..a forgalomba helyezés kb 1 százas.... ( saját kezűleg) Sok -sok kis apró dolog van amit nem említenek és mégis fizetni kell.
karbis tényleg finimabban veszi a gázt
gödrös utakon a vfr sokszor akarotom ellenére lassul vagy gyorsul mikor pattog az egész motor
viszont alacsony fordulaton ha ráteszem a gázt akkor egyből megindul, nem kérdez vissza
na meg nem kell szivatózni mert nekem már autómata szivatós így eldönti hogy mikor kell neki
Szia én törötten vettem 370-ért és rendbe raktam igaz mire a fényezés is meglett eltelt 2év de nem eladásra vettem,bár árultam egy időben de vicces ajánlatokat kaptam.Kopó alkatrészekre meg jobbnál jobb ajánlatokat fogsz kapni akár itthon keresel akár külföldön.Ha csak a láncszett és a fék a nyomora az nem lehet kizáró tényező max egy jó alku alapja
Mikori gép?
Köszönöm mindenkinek hogy próbáltok segíteni ! :)
a multkor volt náluk egy szürke azt néhány nap alatt elvitték
Igazán magas szintű eszmefuttatást olvastam végig itt az URAKTÓL az elmúlt 1 nap hozzászólásaiből...
Én 600-alatt vettem az enyémet 50 ezer kilóméter felett 2 éve ..Olaszból származik.....Szinte karcmentes.....Csak olajat és szűrőket cseréltem le...Na meg a gumikat ..a magam ízlése szerint....
Ja ..a forgalomba helyezés kb 1 százas.... ( saját kezűleg) Sok -sok kis apró dolog van amit nem említenek és mégis fizetni kell.
gödrös utakon a vfr sokszor akarotom ellenére lassul vagy gyorsul mikor pattog az egész motor
viszont alacsony fordulaton ha ráteszem a gázt akkor egyből megindul, nem kérdez vissza
na meg nem kell szivatózni mert nekem már autómata szivatós így eldönti hogy mikor kell neki
És mennyi hogy nem megy az inyektor?
On jellegű kérdés. A VFR-ek órája meddig mér? 99 999-ig és fordul.. vagy egy nagyságrenddel tovább?
Valamiért még eladó.
esvé 1000
sárga 650-es.
kék 650-es
kékebb 650-es.