Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy nézem jövőre lesz 13 éves
950?
Mikori gép?
nekem mire átirattam meg biztosítást is kifüzetem majd jövőre 950-be lessz a motor
Apám azt hogy a 800at át kell gondolja :D:D:D
na mit mondott?
őt holnap fel is hivom, köszönöm :)
Ha már igy beindult az élet valaki legyenszives a fogyasztasat leirni.

Köszönöm mindenkinek hogy próbáltok segíteni ! :)
nézd meg ezt mert nagyon jól néz ki meg 800-ért névreírva nem drága
a multkor volt náluk egy szürke azt néhány nap alatt elvitték
Hú.....
Igazán magas szintű eszmefuttatást olvastam végig itt az URAKTÓL az elmúlt 1 nap hozzászólásaiből...

Én 600-alatt vettem az enyémet 50 ezer kilóméter felett 2 éve ..Olaszból származik.....Szinte karcmentes.....Csak olajat és szűrőket cseréltem le...Na meg a gumikat ..a magam ízlése szerint....

Ja ..a forgalomba helyezés kb 1 százas.... ( saját kezűleg) Sok -sok kis apró dolog van amit nem említenek és mégis fizetni kell.
karbis tényleg finimabban veszi a gázt
gödrös utakon a vfr sokszor akarotom ellenére lassul vagy gyorsul mikor pattog az egész motor
viszont alacsony fordulaton ha ráteszem a gázt akkor egyből megindul, nem kérdez vissza
na meg nem kell szivatózni mert nekem már autómata szivatós így eldönti hogy mikor kell neki
Szia én törötten vettem 370-ért és rendbe raktam igaz mire a fényezés is meglett eltelt 2év de nem eladásra vettem,bár árultam egy időben de vicces ajánlatokat kaptam.Kopó alkatrészekre meg jobbnál jobb ajánlatokat fogsz kapni akár itthon keresel akár külföldön.Ha csak a láncszett és a fék a nyomora az nem lehet kizáró tényező max egy jó alku alapja
Mind a kettonek van elinye es hatranya... Nekem az hogy kevesebbet eszik, kompenzalja hogy hajlamos rangatni.
A babettát leszámítva soha nem volt karbi problémám. Egyébiránt egy karbis motor szebben veszi a gázt. De nem akarok vitát nyitni
Hány kérdés jött mindenhonnan hogy folyik,felakadt,hörög,durrog,kiszáradt,sokat eszik, satöbbi?
És mennyi hogy nem megy az inyektor?
a vfr megerne egy telefont akkor is ha porgetett oraja van, a sarga nagyon messze van a kekek meg egyeb okok miatt nem tetszenek :D
Nézőpont kérdése.
Ez nem igaz.
Legszívesebben magamra tukmálnám... de válságos időket élünk
Injektor minek? Egy jó karbist nem fog űberelni egy injektoros sem.

On jellegű kérdés. A VFR-ek órája meddig mér? 99 999-ig és fordul.. vagy egy nagyságrenddel tovább?
Mindenképp rá akarod ezt tukmálni valakire?
Valamiért még eladó.
ja es injektor is kellene, anyibol lenne jo a trx hogy van itthon hozza valtosorom csak. 3as nemjo meg hengersorom.hengerfejem... :D
Alig van itt hozzászólás.. ez a pár csak elfér
Én ezt venném a helyedben. Bár nekem nagy szerelmem és vesszőparipám a TRX
Ár?