egy barátom nehezen de osszeszedett egy kis pénzmagot hogy megvegye álmai motorját egy 2003-2006 vfr 800-at
igaz hogy honda( ), de jó barátom ezért igyekszem segíteni neki
ha valaki tud esetleg normális állapotú és elfogadható áron ilyen motort ne tartsa magában....
Erről a wingrack tartoról nem szívesen beszélek.Ez még augusztusban volt. Szépen megnyertem a licitet az ebayen. Aztán nem volt paypal fizetési lehetőség csak utalás az eladónak.Utaltam a 105 Eurót aztán se wingrack se pénz. Hiába indítottam vizsgálatot az Ebayen .Így jártam. Szemét osztrák fasz. Azóta eltűnt meg a telefonja is megszűnt.
Jelenleg csohajlito cégnél melozom így könnyebb lesz a tartot legyartani.
Csak egy prototípust kell csinálni és lehet sorozatgyartani .
heló !
bocs hogy csak így megkérdezem, de olvastam egy réggebbi hozzászólásodból hogy van neked a vfr-redre winrack tartó
esetleg ez nem lett eladó neked?
vagy tudnál valamilyenmegopldást 3-as doboztartóra vonatkozóan?
segítségedet előre is köszi!
Tamás
meglepődve hallom,hogy a vfr -ek újjabban láncos vezérlést kaptak ,én most vetettem ki a hálóm egy 2003-as darabra,de ettől függetlenül így is gyönyörű hangja van.Már kölyök koromba megkedveltem a vfr-t ,mikor még 94-ben láttam és hallottam Sirokon néhányat.Szerintem ezzel a tipussal nem lehet melléfogni,persze csak akkor ha megkímélt állapotúról beszélünk .Nektek mi a véleményetek a masináról?
egy barátom nehezen de osszeszedett egy kis pénzmagot hogy megvegye álmai motorját egy 2003-2006 vfr 800-at
igaz hogy honda( ), de jó barátom ezért igyekszem segíteni neki
ha valaki tud esetleg normális állapotú és elfogadható áron ilyen motort ne tartsa magában....
előre is