Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fiuk

egy barátom nehezen de osszeszedett egy kis pénzmagot hogy megvegye álmai motorját egy 2003-2006 vfr 800-at
igaz hogy honda( ), de jó barátom ezért igyekszem segíteni neki
ha valaki tud esetleg normális állapotú és elfogadható áron ilyen motort ne tartsa magában....

előre is
Nekem a 11. szezon kezdődik a jó VFR-rel.
Nekem 180-as van fent.Belemegy
EL!
Nemcsak, hogy elfér, hanem az 5.5 collos felnire az passzol igazán.
úgy tudom el.
Sziasztok!
93-as VFR 750F -en hátul elfér a 180-as gumi?
A manual 170-est ír, de ránézésre elfér viszont nem akarok szemmértékre hagyatkozni...
honda vfr 750 rc 36 hátsó féktárcsa eladó. ha valakit esetleg érdekelne,
Én meg a kilencedikbe
Én is most lépek az 5. szezonba vele.......és milyen jó visszagondolni az előző 4-re!
Baszki, holnap lesz 4 éves a vfr-em. Mármint négy éve ekkor kelt életre ismét.
pfff... rohan az idő...
Szia mennyit kérsz az első sárvédőért ?
engem is kúrtak már át így ebay-en.
azóta csak paypal.
paypal óta egyszer akartak, de megsz.pta:)
Erről a wingrack tartoról nem szívesen beszélek.Ez még augusztusban volt. Szépen megnyertem a licitet az ebayen. Aztán nem volt paypal fizetési lehetőség csak utalás az eladónak.Utaltam a 105 Eurót aztán se wingrack se pénz. Hiába indítottam vizsgálatot az Ebayen .Így jártam. Szemét osztrák fasz. Azóta eltűnt meg a telefonja is megszűnt.
Jelenleg csohajlito cégnél melozom így könnyebb lesz a tartot legyartani.
Csak egy prototípust kell csinálni és lehet sorozatgyartani .
Tényleg, erről van valami fejlemény?:)
heló !
bocs hogy csak így megkérdezem, de olvastam egy réggebbi hozzászólásodból hogy van neked a vfr-redre winrack tartó
esetleg ez nem lett eladó neked?
vagy tudnál valamilyenmegopldást 3-as doboztartóra vonatkozóan?
segítségedet előre is köszi!
Tamás
A maradék 400 Hsz az meg arról szól, hogy hogyan lehet a jó még jobb!
Vagyis patent gépek Erre voltam kíváncsi! Köszönet
Olvass vissza a 6400 Hsz-ból kb 6000-et és rájössz
Nekem is valami 125-ös szúnyogriasztónak tűnik
meglepődve hallom,hogy a vfr -ek újjabban láncos vezérlést kaptak ,én most vetettem ki a hálóm egy 2003-as darabra,de ettől függetlenül így is gyönyörű hangja van.Már kölyök koromba megkedveltem a vfr-t ,mikor még 94-ben láttam és hallottam Sirokon néhányat.Szerintem ezzel a tipussal nem lehet melléfogni,persze csak akkor ha megkímélt állapotúról beszélünk .Nektek mi a véleményetek a masináról?

Üdv.:Gaben
mindez egy kereskedésben... Ott sem vennék motort, ahol ennyire felkészültek a srácok :)
Olasz belpiacos.... ....Derbi GPR125.