Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez valami limitált széria lehet, vagy olasz belpiacos
micsoda egyedi moci... sose láttam ilyen VFR-t még :)

http://www.kepesmotor.hu/honda...
VFR 1200 alkatrészek eladóak! 30/351-0610
Sziasztok!
Pár éve a fiók mélyén heverő vadiúj első fékbetét szett eladó. EBC FA261HH szintermetál a típus, több info itt:
http://ebcbrakes.hu/ebc-fa261h...
A bolti ára 12eft körül van 1 tárcsára. Én a 2 tárcsára való szettért 16eft-ot szeretnék. Elérhetőségem az adatlapomon.
A főnök megmondta a tutit ezért vettem ilyet
attól lessz igazi VFR
Hello

Keresek Vfr 800 Vtec-hez helyzetjelző foglalatot 2db-ot, indexhez foglalatot szintén 2 db-ot, valamint H7 izzóhoz azt a foglalatot ami még a gumi tömítés és az izzó közé jön.
Ha van nektek, vagy tudtok forrást ahonnan rendelni lehetne (olcsóbban mint az új) hozzátok tudtomra.
Köszi
Azért valljuk be őszintén, az igazi VFR az fogaskerék hajtású vezérművel rendelkezik!
annyira azért nem öreg csak 4 évvel, meg kevesebb km van az enyémbe
és nincsen szervízkönyv, nem is kell nekem
nem értem mért kell elcserélni a motort hogy utánna meg eladja
motor eladással legtöbbször csak veszíneni lehet, főleg mostanába
én kicsivel 70kg fölött vagyok de fogyasztási adatot még nem tudok mondani mert amikor elindítom a motort akkor mindíg nullázódik a napi számláló, hideg van az aksi meg nem szereti
az előző tulaj mondta hogy 2 személyel túráztak sokat és akkor 5,5 litert szokott enni
sv 650 megáll 4 literből
Kezdesz téli depressziós lenni :D:D
Pedig irtóra örültem volna ha több lene végén mint kezdésnek a nafta.
Ha teszem fel kipufogót az ugye +5 lóerő -0,5 liter
-ha elektronika az még +3 lóerő és -0,3 liter
-ha még dobok fel egy sportszűrőt akkor már verem a 750-es gixxereket és csak 3-at eszik oszt már csak a tuning nonpluszultrája a sportgyertya marad avval nullába jövök ki fogyasztásra és már az ezres ligában verek mindenkit.
Zoli32,

Extra esetben igen... De általánosságban 0,5-1L
Mondjuk ha 2 literes a fogyasztásod most, akkor nem fog 2L hozni..
Hozhat papír forma szerinti 2 litert 100-on?
Természetesen ugyanolyan jó állapotú gyári gépnél?
Jó olvasni a fogyasztásos flame-et..:)

Sajnos a motor fogyasztása nem csak a vezetési stílustól - vagy stílustalanságtól :) - függ.
Nincs két egyforma motor.
Pl gondolj bele, hogyha a benzínpumpa egy kicsivel "erősebb" vagy "gyengébb" illevte a nyomásszabályzó kicsivel nagyobb vagy kisebb nyomást tart, akkor minden felborul.

KOzmax tudna mesélni olyan esetekről, mikor két "egyforma" motor közül az egyik 10:1 alatti AFR-t mutatott, míg a másik 16:1 feletti.
Mind elméleti fogyasztást írtok.
Olyan nincs hogy autópálya 130 oszt túra végéig ez megy.
Ergo f...szság a 4 liter.
Laci ugyanott majdnem ugyanolyan tempó mellett (nyugodtabb és megfontoltabb) az S2-be talán 3 decivel kevesebbet tett mint én.
ezzel en is igy vagyok :)
Tudod kinek kéne egy FZ6... Nekem ugyan biztos nem
De egy fazer 600 meg elmegy 4 liter korul 130as autopalyas utazoval es az is egy megfizetheto motor... De enek már nincs ertelme mert a 125 4t meg 2 literrel :D
Lehet hogy nem 50.. csak 40 volt.. de igazából lényegtelen
Én 50 ezerrel tankoltam többért mint a társaim... még a BMW-be is 20-szal kevesebbért ment a benzin a nyári "kirándulás" alatt

Mondjuk nem is került 6 millába a motor... és még 800 körül se volt mint a DRZ-k..
Foleg ha az elso diktal egy 180as utazot :D:D:D
Túrán pont kevesebb lesz a fogyi,Alkalmazkodva a többihez kevesebbet húzod a gázt.

Motoroknál meg kell szokni hogy ha fordulaton változtatsz( pörgeted mint a barom) akkor eszik ha nem akkor nem.
És így használva mindel ki lehet 5 literes fogyasztást hozni vagy jóval többet.
Csak tőled és nem a motortól függ.
minden további hasonló szépeket kívánok....