Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jol szetoffoltuk a topicot...
Na igen :D
Sárga a legfontosabb.
Kifelejtetted.
Akkir keress nekem is :D:D v-blokk legalabb 600de 1000nel kisebb joval, naked vagy sporttura mert puhapocs vagyok es sportmotor kenyelmetlen. Asszem tovabb folosleges is irjam :D:D
Nekem a saját taktikám szimpatikusabb volt.

3 feltétel volt. Legyen jó műszaki állapotú, lehessen vele túrázni, ki tudjam fizetni.

Megnéztem az első motort, ami mind a 3 feltételnek megfelelt, és meg is vettem..és nem is lőttem mellé (azt leszámítva hogy kurva nehéz). Motorkeresés projekt kb 10 percig tartott, amíg végiggörgettem a hahun a találati listát. Aztán még alkudoztam kb negyed órát, és lőn csoda..
nem :D vfr mint motor ugy igen, de allapota nem tetszett.szelepdekni tomitesnel anpaszta kifigyelt, ezt lejebb el is felejtettem leirni
És teccett?
:D:D ez az elso motor amiert tudatosan indultam el es bkv-ztam 1orat :D anyi idom van mint a pejva xd
Komolyan mint Marco Polo utazása.............csoki van má motor..............nincs még keresem.

Hála az égnek megtalálta.
Már most egyre inkább arra hajaz a történet
A vége az lesz mint csokinál.Másfél évig kereste.
Ha veszek valamit akkor az legyen tokeletes, legalabbis nagyjabol, nekem nem arra kell a motor mint neked hogy zergebaszta utakon jarjak vele. Szep, muszakilag tokeletes motor kell, es ha ez csak par 10ezerrel kerul tobbe akkor mert vegyek olyan motort ami karcos, serul, lelakott ? Érted a problemamat ?tavaszig sok ido van.
Hülyeség (szerintem) karcmentes darabra vadászni. Meg kell venni az első jó műszaki állapotú reális áron kínált darabot ha karcos ha nem. Motorozni akarsz vele nem? Akkor meg teljesen felesleges szoborra vadászni. Ha csak nézegetni és mutogatni akarod, akkor nem szóltam
Apamé 95os, es nincs tele karcal, igaz kevesebb is rajta az idom, tdm. Ha mindegyik karcos akkor veszek dragabban nem karcosat, olyat amire azt mondom, hogy ez tényleg jó állapotu. Szerintem.
Értem hogy drága... mert az. De mit vársz egy 14 éves motortól? Tiszta karc lesz mind ami nincs újrafényezve.
Es tenyleg sarga volt, de mindket eldalara eldolve, baloldalan a fenyezes javitva, tank eleg karcos.. Ulesen 2szaladas, mire szepen rendbe rakom talalok abban az arban masik motort is :)
Szerintem sárga.
Nemsokára kiderül hogy milyen is élőben a sárga :)
22 eléggé sok AP Racing-ért. Dobj egy mail-t a motoralkatresz@gmail.com-ra! Itt is megtalálható zöldi haverom ennél lényegesen jobb áron tudja ezt.
Lehet fóliáztatni is...főleg ha eredeti, szép fényezést kéne lehugyozni sárgára
Nem kéne...........vannak szebbek szerintem.De még ha kötött a szyín nem biztos hogy ahhoz kell ragaszkodni.
Festéket árulnak.
halál komolyan :D belebuzultam a sárgába :D
Nemmondod.
360-ért vettem az enyémet. Az akkori állapotát láthatod az adatlapomon... a jelenlegi is fellelhető ugyanott. Jelenleg a nem kopó alkatrészeket leszámítva, (felni festés, idomok, bagster, pcIII, dob, tömítések, wingrack, fesszabi, minden szirszar) járok 1 guriga környékén, és elmondhatom, hogy van egy jó motorom.
nem láttam még kutya kaját légszűrőbe