Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és valamelyik nap pakolásztam a szobámban és megtaláltam a fokozatkijelzőnek a papírjait, azt elfelejtettem oda adni, abba van benne , hogy kell beállítani. Sokszor volt, hogy véletlenül el állítódott, és adott fordulatszámnál el kezdett villogni, jelezve , hogy váltani kellene, na lényegtelen is.Elméletileg netről is le lehet tölteni a papírjait, de ha gondolod , hogy szükséged van rá, valahogy eljuttathatom hozzád, akár el is vihetem, ha megyek Kecsóra!
Helló Gregory!
Most olvasgatom, hogy milyen átalakításokon megy keresztül az ex- vifferem:) Egyre ritkábban szoktam itt a VFR fórumba nézelődni mióta eladtam a gépet, biztos le is maradtam pár dologról! Scooter kollégával én is sokat diskuráltam :) Remélem a közel jövőben töltesz fel képet a gépről, jól lenne látni, bár azt se bánnám, ha élőben is egyszer megnézhetném, hiányzik az a dög mióta eladtam!
Na, reggel elgurulok renitens-hez, megszakértjük a dob kérdést és remélhetőleg, egy héten belül már a helyén muzsikál!

egy ímélcímet tudnál adni?
Igazán rendes vagy. Nekünk RC36I van még. Nem olyan fiatal mint a tied :-) Ha RC36 hoz való, akkor Te gondolom nem tudod használni, akkor inkább megvenném. Amúgy ugyanilyen ruhám van most, mint neked a képen Kushitani Suzuka. Cölöp most szabta rám, csak el kell még menjek érte.
Nekem van egy ratyi púpom. Illetve nem ratyi, csak az egyik lába letört, amit utólagosan raktak rá. Amúgy maga a cucc törésmentes(nek látszik).
Ha kell, odaadom alapanyagnak másoláshoz.
Ahányszor megújítom a hírdetésem annyiszor jön nekem is ez a levél.Már 2 éve folyamatosan.
Akkor megmondom a trú-t! keress valakit, akinek van gyári púpja és hajlandó odaadni egy pár napra. le kell venni a foprmát és onnantól kezdve free for all!
Nem egy nagy kaland lemásolni.
Hello

Elnézést, de egy kicsit kioktató lesz a hangvételem. Ha ezt a fórumot megtaláltad, nagy valószínűséggel értesz is az internethez. Akkor márpedig tudod hogy kell használni a keresést és a korábbi hozzászólások megtekintését.
Másegyébként egy linket dobhatnál a motorról, azáltal is tudnánk véleményt mondani.
Helló.20000 forintot szeretnék érte kapni,egy szezont használtam,postázni tudom esetleg van egy haverom aki hetente jár Budapestre ő fel is tudná vinni és akkor tőle át lehet venni,vagy ha az útjába esik.Ez a 257 FZ GIVI tartó Honda VFR800 FI-re ,98-01 való.
A "ballaszt" is most gondolkodik, hogy egyedül szeretne motorozni... Visszatérve az üléspupra. Ha esetleg látsz valahol mondjuk gyári fehéret fekete bőrözéssel, akkor gondolj rám egy linkkel vagy egy tel számmal. Most b verzioként megyek majd egy műanyagoshoz, aki elvileg tud ilyet faragni. A gyárin lévő seggtámasztó szivacs megoldás lesz majd érdekes. Ha meglesz a forma, utána majd lehet copy paste- telni. Mondjuk eredetit szeretnék inkább.
ok köszi várom a képeket
Sziasztok!
Most készülök venni egy olasz papiros 2006-os vfr-t.Mit tanácsoltok mit nézzek meg rajta mi a gyenge pontja ill tipus hibája?olöre is köszi.
Én is csak Ebay-en láttam üléstakarót, erősen 10-15 pengő árban, de ki lehet fogni. Vagy esetleg itthoni bontókban kutakodni. Ha nincsen fent a ballaszt, nekem is jobban irányítható, de ez egyértelmű :)
Igen Megvan még A Givi N141 de az Y161 tartó nincs meg hozzá.
Én 20 ra. gondoltam de holnap teszek róla fel képet.
Jaa és az egyik "uszony"javított. Majd erről is rakok fel képet. Nem látszik.
Nem a lábtartó helyzetével van a baj
nagy kár. köszi :)
nagy kár. köszi :)
aktuális méd a givi n141 tip. tartód?
engem érdekelne!
Szia!
érdekelne a tartó! mennyibe kerülne?
posta megoldható?
Hello!
érdekelne a trtó mennyife fájna? postázás megoldható?
Hali..
Szerintem a tiedre nem jó ..ez Fi-re való...
Nem bántam meg, mert jó hangja van, jobb mint ami eddig fent volt. Csak kicsit sportosabbá szeretném tenni a gépet. Üléstakaróra nincs valami jó elgondolásod? Nézegetem folyamatosan az ebay-on is, de csak ökör áron van külön a takaró rész külön a párna rész a kettő együtt igaz NOS újban gyári HONDA matricákkal 50-60e HUF nagyságrendben. Vagy az újabb típusokhoz van RC36II től felfelé 10-15e HUF körül. Most egyébként a doboztartót is leszedtem. Érzésre stabilabb lett a gép nagyobb sebességnél. Hiába az a "szárny" nem gyári találmány.
szia! mennyibe volna a tartó?
Pedig mindkettő 750-es,csak a gixer gizdább