Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi apukém bíztam benned!
Gondolom RC36-os Vifferről van szó.
Urak a segítségetek kérem (pontosabban nem én, de ti jobban értetek hozzá). A fészen az alábbi üzenetet kaptam egy ismeretlen ismerőstől:Szia! Látom VFR-ed van az egyik nagyon jó barátom is most vett egyet kicseréltem a fékbetéteket rajta és elvittem egy körre h bekoptassam. Tudom h túragép de iszonyatosan puha a futóműve. Húzófokozat állítást megtaláltam de a rugó előfeszítést nem. Hogy tudok rajta állítani? Valaminek lenni-e kell akármilyen régi.

Aki tudja a választ attól szívesen várom
Csatlakozom Fullmoon motoros társunkhoz....
Ha beszólnak ...szólj vissza te is...
Csízi "mesternek" meg alapból ilyen a modora,,,,De azért jó srác...

Szoktunk mi is Szlovákiában motorozni...Idén Káposztafalván ( Hrabušice )voltunk....Túráztunk egy jót...
Regisztrálj a VFR klub Fórumon amit Kozmax barátunk ( ha egyáltalán barátjánaknak tekint...? )linkelt be.....
Az adatlapomon van pár fotó az idei VFR találkozóról...
a tavalyiról ..meg egy kis rövid videó...
De a Fórumon több fotót és videót is találsz....
Igen
Itt nagyobb az élet, meg sok infóhoz jutsz
Ok köszi,szoktakok vfr találkozót rendezni?
Legalább lehet tudni, hogy magyar-magyarral beszélsz, ezen ne kapd fel a vizet. Ha vki beszól te is szólj vissza neki és kész (pl: Mr Csizi, neki alap hogy beszólunk, mert ő is mindig ezt teszi velünk, de azért szeretjük)
Szlovákiából és mikor regisztráltam magam akkor állítottam át a gépt magyar nyelvre és hát sok szavat pár betűböl felismer,csak a beírások /beszolások/és gúnyolodás nem szép dolog hisz motorosok vagyunk vagy nem
Azért nem kell rögtön megsértődni......
A VFR-es csapat jórésze segítőkész.... ( sőt merem állítani, hogy mindenki)
Egyébként honnan írsz..hol laksz..?
Látom ti magyarok elég rendesen bele köttök a másikba pedig nekem nem is anyanyelvem a magyar a tabletem válasza ki a megfelelő szavakat
Okos kérdésre okos válasz "okostojásoktól"!

Úgyhogy, Csizi, meg a többi okostojás , érezzétek magatokat lebaszarintva, és a jövőben "tárcsátok" meg magatoknak az okoskodásaitokat!
Feri neked köszönöm szépen a többi okostojásnak a dögös válaszokat meg tárcsák meg maguknak
Ezert van a tagulasi tartaly a motorodon.
Amikor a vízhőmérséklet eléri a 80-90 C.-fokot akkor nézd meg a hütő vastag gumicsövét, ha nem kemémény(nincs benne nyomás) akkor lehetséges, hogy a hütösapka nem jól zár.Ha a vízcső kemény akkor minden jó.
Igen de ezelőtt varaderom volt és a hütés rendszer ugyan ez az elv és ott ilyen nem volt azért kérdezem nem e a víz nyomás kiegyenlítövel van e probléma vagy vfr es dolog
Hőtágulásról hallottál már?
Köszi a választ mostmár nyugodt is vagyok ,még volna egy kérdésem hideg állapotban a viztartályom félig van mikor megyek pár km és a vizem fent van 80 fokon akkor a tartályban majdnem maxon van a viz persze mikor vissza hűlt vissza áll eredeti állásába
Szia. Nekem '03 Vtec 76500 km-rel, új kora óta 6.-ban kicsivel hangosabb, mint a többi fokozatban. NO PARA, minden jó.
Sziasztok van egy vfr 800 2007 év és hatodik sebességben másabb a hangja a láncnak vagy valami másnak arra lennék kiváncsi ,hogy más vfr nél is így van e
eddíg még énse láttam csak most de szerintem nagyon jól néz ki zöldbe
Konkrétan arra gondoltam hogy évi 3000 km futásteljesítmény mellett felesleges motort cserélni, pénzkidobás nélkül szinte ugyanazt az élményt nyújtja a 800Fi mint a VTEC.
Mivel nagy többségünk úgysem akarja megdönteni a Gyöngyös-Mátraháza világrekordját, hanem csak saját szórakoztatására egy megbízható vasat akar ezért tényleg nincs!
Nem is emlékszem, hogy láttam valaha zöldet. Talán egy RC36-ost.
a zöld motor gazdája csak azért akarta eladni a gépet mert nagyon keveset használja, nincsen rá ideje
pedig én használnám de most meg nem akarja odaadni
meg nem találok sehol másik zöldet
Ilyen körülmények között nem sok értelme volna a cserének.