Köszönöm szépen!
Magán személytől vettem. Becserélte az enyémet. Meg még ráfizettem nagyon sokat. Csak a kora miatt lett ez (2008). Valamint fent lesz még a gépem, mert a srác is árulni fogja. Ha valakinek kell túra doboz + platni + VFR- hez való tartó konzol, az nyugodtan keressen. Valamint, ha valaki ki tudna oktatni kormánygátlóból, azt megköszönném.
Elvitted kereskedésbe a masinát, vagy magánszeméllyel sikerült elboltolni? Az Akra dobok fel vannak programozva hozzá? Egyik cimbimnek Tuonoja volt, azt ameddig nem volt átírva a befecsi a dobokhoz, addig elég prüszkölősen ment a gép. De utána mint az álom... Sok balesetmentes kilométert hozzá!
TÉLI MOTORTÁROLÁS: Kedves Motorosok! Cégem telephelyén, Kristály Duo Kft. ( 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 9) őrzött parkolóház zárt részen gondozásos motortárolást vállalok igen kedvező áron. www.kristalyduo.com .
Tisztelettel várok minden motorost akinek gondot okoz a téli tárolás. |
Első helyen: szeretném magammal vinni.
Második helyen: kell egy biztonsági tartalék, nem bánnám ha megmaradna.
Harmadik helyen: kell valami, ha bukta lesz kint :)
De legalább gurultál Sanyám! Most néztem, hogy idén belement 7000....Már várom, hogy mehessek hozzád látogatóba Sydniybe és ott együtt gurulhassunk megint! (nagy álmom, hogy körbemotorozni azt a szigetet)
Ezzel így voltam én is. Elmentem Tatára bizniszelni, Fehérvárig hideg (de napos) volt az idő. Utána kellemes volt, igazi motoros hőmérséklet, Tatán fasza idő, Komáromban 22 fok. Átrepültem Győrnek, itt helyenként 16, kicsit hideg fok, majd gondoltam, ha már idáig eljöttem, lenézek egy kollégához Pápa mellé.
Na ezt kár volt. Kurva hideg, nagy köd, szitálás (de a frizurám egyben maradt).
Pápa után megint fasza 21-23 fok, Tapolca-haza, végig remek időben, itt 24 fok volt a végén. 400km lett cirka, marha jó volt az idei első motorozásom.
Egyben az utolsó is.
Remélem végleg, következőleg már lent szeretnék gurulni.
City-Bike.hu megtudod rendelni 0,05mm-ként utángyártott japán lapkát 400Ft/db vaggy a gyári hondásat 2500-3000ft. Utángyártott van nekik raktáron, a gyári 2-3 munkanap alatt ér hozzájuk. Nagyon korrekt csapat postán vagy futárral is elküldik.
Kedveskémet bütykölgetem, VFR 800 FI Rc 46 (1998), immáron sok-sok alpoki túra után és rábeszéltem magamat, hogy szelepet állítsak. Hézagmérésnél meglepő, de csak 0,05 mm eltérés van egyes szelepeknél ami 68 000 km.-nél szinte semmi, de ha már szétszedtem ( mint az állat) akkor nem rakom úgy össze, hogy be ne állítanám. Mintha évekkel ezelőtt olvastam volna arról. hogy valakinek közülünk vannak értékesítésre szánt hézagoló korongjai. Segítsetek, hogy jól emlékszem-e és ha igen akkor milye út vezet őhozzá.
Semmi pénzért nem váltottam volna sorosra!
Magán személytől vettem. Becserélte az enyémet. Meg még ráfizettem nagyon sokat. Csak a kora miatt lett ez (2008). Valamint fent lesz még a gépem, mert a srác is árulni fogja. Ha valakinek kell túra doboz + platni + VFR- hez való tartó konzol, az nyugodtan keressen. Valamint, ha valaki ki tudna oktatni kormánygátlóból, azt megköszönném.
Elvitted kereskedésbe a masinát, vagy magánszeméllyel sikerült elboltolni? Az Akra dobok fel vannak programozva hozzá? Egyik cimbimnek Tuonoja volt, azt ameddig nem volt átírva a befecsi a dobokhoz, addig elég prüszkölősen ment a gép. De utána mint az álom... Sok balesetmentes kilométert hozzá!
De V2 és nagyon megy.
Sikerült!
Elcseréltem a gépem!
Igaz, hogy így nem maradtam márka hű.
De majd kiderül, hogy jól döntöttem e.
TÉLI MOTORTÁROLÁS: Kedves Motorosok! Cégem telephelyén, Kristály Duo Kft. ( 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 9) őrzött parkolóház zárt részen gondozásos motortárolást vállalok igen kedvező áron. www.kristalyduo.com .
Tisztelettel várok minden motorost akinek gondot okoz a téli tárolás. |
15400Ft helyett csak 13800Ft
posta előre utalással 850Ft
utánvéttel 1200Ft
ha esetleg érdekel akkor dobj egy üzit.
köszi
Második helyen: kell egy biztonsági tartalék, nem bánnám ha megmaradna.
Harmadik helyen: kell valami, ha bukta lesz kint :)
Na ezt kár volt. Kurva hideg, nagy köd, szitálás (de a frizurám egyben maradt).
Pápa után megint fasza 21-23 fok, Tapolca-haza, végig remek időben, itt 24 fok volt a végén. 400km lett cirka, marha jó volt az idei első motorozásom.
Egyben az utolsó is.
Remélem végleg, következőleg már lent szeretnék gurulni.
Kedveskémet bütykölgetem, VFR 800 FI Rc 46 (1998), immáron sok-sok alpoki túra után és rábeszéltem magamat, hogy szelepet állítsak. Hézagmérésnél meglepő, de csak 0,05 mm eltérés van egyes szelepeknél ami 68 000 km.-nél szinte semmi, de ha már szétszedtem ( mint az állat) akkor nem rakom úgy össze, hogy be ne állítanám. Mintha évekkel ezelőtt olvastam volna arról. hogy valakinek közülünk vannak értékesítésre szánt hézagoló korongjai. Segítsetek, hogy jól emlékszem-e és ha igen akkor milye út vezet őhozzá.
Előre is köszönöm a segítségeteket