Nem vagyunk egy cseppet sem elkeseredve, pléne, hogy az én kis csapatrészem a kivitelezéssel foglalkozik, ahol az előkelő 2. helyezést értük el, csak az egyik német csapat tudott megelőzni minket.
Én már kint vagyok Madridban, holap, azaz ma a lesz a hivatalos díjátadó-záró ceremónia. Összesíettben úgy néz ki a 6. heyen zárunk a 18 ból. Mi úgy ítéljük, hogy elfogadható helyezés, bár lehetbe jobb is :)
Október 20-ra összerakjuk a BME kampuszán belül (még nem fix, hogy hol), egy évig ott lesz kiállítva.
Szavazáshoz a regisztrációra kell nyomni, beírsz egy nevet, állampolgárságot, email címet és egy jelszót(akármit).
3.oldalon felső közép a miénk. Kis narancssárga nyilacskával léptetheted a kép jobb felső sarkánál.
Arról nem is beszélve, hogy az semmivel sem jobb ha egy patikának látszó motort veszel, mert a fél életét a pályán töltötte, a gyári idomjai meg a garázsban voltak fellógatva az eladás napjáig, aztán keveset használt, nem idomsérült motor eladó,( visszatekert 200e kilóméterrel a 3. nagygenerál után)
Lehet már hallottatok róla, mi csináltuk a "napelemes" házat az Odoo-t amivel most Madridban, a döntőn vagyunk. A verseny egyik különdíja a közönségszavazás, ahol lehet a házakra szavazni. Egyedüli magyar csapatként szükségünk van egy jóadag támogatásra. Remélem segítetek, már csak atzért is mert a románok előrébb vannak
(persze egy ember külön-külön emailel akár 10000szer is szavazhat , én pl. 4x szavaztam magunkra)
Erről van szó! 22 éves motort szalon állapotban venni szinte lehetetlen. Vagy ha igen, akkor az mélyen zsebbenyúlós. Ha csak azt nézzük, hogy a 2000-es gsxr-ek nagyrésze már volt földön, akkor egy-két repedés semmit sem jelent. Nekem körbe volt törve a motorom és mégis egészen emberin néz ki most, műszakilag megfelelő és örülök neki mint majom a farkának.
Nincsenek törve, 1-2 repedés van hegesztve, de szerintem ez betudható már a 22 éves műanyagoknak:) Meg apróbb hibák vannak azért rajta külsőre. De én megvagyok elégedve vele
ezt a motort én is nézegettem sokáig csak haverom lebeszélt róla mert ő volt ott a kereskedésbe motorokat nézni és azt mondta hogy nem valami jó állapotú motorok vannak meg gányolnak mindent azért annyira olcsó
idomok belselye is rendben van? nincsenek törve?
Nem vagyunk egy cseppet sem elkeseredve, pléne, hogy az én kis csapatrészem a kivitelezéssel foglalkozik, ahol az előkelő 2. helyezést értük el, csak az egyik német csapat tudott megelőzni minket.
Én már kint vagyok Madridban, holap, azaz ma a lesz a hivatalos díjátadó-záró ceremónia. Összesíettben úgy néz ki a 6. heyen zárunk a 18 ból. Mi úgy ítéljük, hogy elfogadható helyezés, bár lehetbe jobb is :)
Rendes űrmértékre gondolok :)
Ezekután minimum elgurulunk Asszonnyal a kövi VFR talira egy kis adag sörrel :)
Szavazáshoz a regisztrációra kell nyomni, beírsz egy nevet, állampolgárságot, email címet és egy jelszót(akármit).
3.oldalon felső közép a miénk. Kis narancssárga nyilacskával léptetheted a kép jobb felső sarkánál.
Amint be tudok lépni a hotmail fiókomba rádírok.
alb100kukacfreemailponthúúúúú.
Szavazni hogy lehet? Regisztrálni kell? Meg sem tudtam nézni a házat.
http://www.sdeurope.org/?page_...
Lehet már hallottatok róla, mi csináltuk a "napelemes" házat az Odoo-t amivel most Madridban, a döntőn vagyunk. A verseny egyik különdíja a közönségszavazás, ahol lehet a házakra szavazni. Egyedüli magyar csapatként szükségünk van egy jóadag támogatásra. Remélem segítetek, már csak atzért is mert a románok előrébb vannak
(persze egy ember külön-külön emailel akár 10000szer is szavazhat , én pl. 4x szavaztam magunkra)
Köszönöm és bocs, hogy idepiszkoltam!
idomok belselye is rendben van? nincsenek törve?