Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

necsináld... Te benne vagy a buliban? Gratulálok, nagyon nagy ötlet! Itthon lesz valamilyen élménybeszámoló, vagy előadás?

Nem vagyunk egy cseppet sem elkeseredve, pléne, hogy az én kis csapatrészem a kivitelezéssel foglalkozik, ahol az előkelő 2. helyezést értük el, csak az egyik német csapat tudott megelőzni minket.
18 ból 6-nak lenni azt úgy fogjátok fel, hogy benne vagytok a legjobb 1/3-ban! Arról nem is beszélve hogy 66%ban voltak nálatok rosszabbak!
Köszönöm mindegyikünk nevében.

Én már kint vagyok Madridban, holap, azaz ma a lesz a hivatalos díjátadó-záró ceremónia. Összesíettben úgy néz ki a 6. heyen zárunk a 18 ból. Mi úgy ítéljük, hogy elfogadható helyezés, bár lehetbe jobb is :)
alikhanem én is szavaztam, nem értem miket irogatott ki
Ez igaz!

Rendes űrmértékre gondolok :)
A kis sör nem sör ahogyan az 1 sör sem sör!
Köszönöm szépen az egész csapat nevében!

Ezekután minimum elgurulunk Asszonnyal a kövi VFR talira egy kis adag sörrel :)
Megtörtént a szavazás!
Október 20-ra összerakjuk a BME kampuszán belül (még nem fix, hogy hol), egy évig ott lesz kiállítva.

Szavazáshoz a regisztrációra kell nyomni, beírsz egy nevet, állampolgárságot, email címet és egy jelszót(akármit).
3.oldalon felső közép a miénk. Kis narancssárga nyilacskával léptetheted a kép jobb felső sarkánál.

Amint be tudok lépni a hotmail fiókomba rádírok.
Napelem témában beszélhetnénk.
alb100kukacfreemailponthúúúúú.

Szavazni hogy lehet? Regisztrálni kell? Meg sem tudtam nézni a házat.
Arról nem is beszélve, hogy az semmivel sem jobb ha egy patikának látszó motort veszel, mert a fél életét a pályán töltötte, a gyári idomjai meg a garázsban voltak fellógatva az eladás napjáig, aztán keveset használt, nem idomsérült motor eladó,( visszatekert 200e kilóméterrel a 3. nagygenerál után)
Bocsi srácok, hogy ide linkelek egy ilyet, de légyszi segítsetek és szavazzatok ránk a versenyünkön!

http://www.sdeurope.org/?page_...

Lehet már hallottatok róla, mi csináltuk a "napelemes" házat az Odoo-t amivel most Madridban, a döntőn vagyunk. A verseny egyik különdíja a közönségszavazás, ahol lehet a házakra szavazni. Egyedüli magyar csapatként szükségünk van egy jóadag támogatásra. Remélem segítetek, már csak atzért is mert a románok előrébb vannak
(persze egy ember külön-külön emailel akár 10000szer is szavazhat , én pl. 4x szavaztam magunkra)

Köszönöm és bocs, hogy idepiszkoltam!
Erről van szó! 22 éves motort szalon állapotban venni szinte lehetetlen. Vagy ha igen, akkor az mélyen zsebbenyúlós. Ha csak azt nézzük, hogy a 2000-es gsxr-ek nagyrésze már volt földön, akkor egy-két repedés semmit sem jelent. Nekem körbe volt törve a motorom és mégis egészen emberin néz ki most, műszakilag megfelelő és örülök neki mint majom a farkának.
Nincsenek törve, 1-2 repedés van hegesztve, de szerintem ez betudható már a 22 éves műanyagoknak:) Meg apróbb hibák vannak azért rajta külsőre. De én megvagyok elégedve vele
ezt a motort én is nézegettem sokáig csak haverom lebeszélt róla mert ő volt ott a kereskedésbe motorokat nézni és azt mondta hogy nem valami jó állapotú motorok vannak meg gányolnak mindent azért annyira olcsó
idomok belselye is rendben van? nincsenek törve?
Majd télen, ha letámasztom a gépet. Most még használom amíg itthon vagyok. Kibírja addíg. Úgyis kipuffot kell szerkesszek rá.
nem egy nehéz művelet:)
nálam már esedékes egy korongozás
Így van.
korongos, jólnézem?
Igazából semmi, csak szelephézagokat ellenőriztem, állítottam be rajta, de még majdnem mind a tűrésen belül volt.
Csak nem megvetter ezt az ezeréve hirdetett gépet? Mi baja volt csórinak, hogy szétkaptad?
VFR 750:) És a bele:)
Szívesen