Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, kiemelt hirdetés... na a lista elejét pont nem néztem, csak a 750-es árat kerestem... Idiot...
Biztos, hogy jól nézted?
Mert az enyémen bejön.
Piros hirdetést keress egyből az első lesz az.
De légyszi szólj vissza, mert ha tényleg nincs kint akkor balhéznom kell.
Valami nem stimmel ám a használt autós hirdetéseddel! Ugyanis nem jeleníti meg a találatok között a motorodat! Megadom a keresési feltételeket: Honda --- VFR és nincs ott! De ha az általad megadott linkre kattintok (5981-es hsz), akkor OK! Valamit csinálj, szerintem rakd fel újra, mert valami el van kottázva.
Köszönöm szépen!
Reméljük már nem sokáig kell hirdetnem.
Viszont sajnálnám ha rossz gazdája lenne.
Egyik kollégámnak ajánlottam a motorodat, de lehet ő is csak tavasszal fog venni motrot.
Azért egy normál vételhez képest nem lenne olyan furcsa. De mint látszik fizetni sem akarnak.
Szia! Doboztartó ügyben én kérdeztelek anno, de azóta már kellett, úgyhogy vettem, de azért köszi, hogy nem felejteted el!

A Red Baron-ról én sem hallottam jókat. Már ha csak az áraikból indul ki az ember az is szembetűnő, hogy mennyire átlag áron felül adják a vasakat.
Igazából én is láttam az áraikat, de nem hittem volna, hogy ennyire drágák.
Azért ehhez már pofa kell. De most egy kicsit várok, ahogy Fullmon barátunk javasolta. Csak én is még a tél előtt cserélni szerettem volna.
mielött viffert vettem az f3 al elmentem a red baronhoz azon túl hogy úgy lefikázták hogy azt sem tudom hogy mertetem vele 5évig motorozni (minden hiba nélkül)300000sem számították volna be egy vifferbe ahhoz képest egy hét hirdetés után 450000ért örömmel vitték +a motoromnak a végsebességét és a teljesítményét terhelés nélkül vizsgálták a szívem szakadt meg .14 éves motort viszonyítani gyári adathoz?dddd
úgyhogy redbaronhoz ne se vétel se eladás
Semmi gond!
Nem te vagy az első.
A kipufogót meg a kapaszkodókat már elvitték volna.
A doboztartót pedig már oda is ígértem valakinek!
Ok, csak megkérdeztem.
Szerintem picit drága lenne!
Legyen pl.: 700 000 Ft és adok hozzá még egy pár alkatrészt.
Kb.: Mindent.
Mindenkinek csak egy két dolog kéne.
De én egyben szeretném eladni a gépet.
Nem tudjuk elbotolni?
Igazándiból fogalmam sincs. Gyakorlatilag én sem szüntettem meg a másikat, mert vissza lehet rakni. Csak egy kivehető ablakot tetettem a helyére. Asszem úgy 8000 körül lehetett de ez most csak tipp.
Emlékszel még mennyibe fájt? Bár én nem szüntetném meg a régit, este jól nézhet ki ha egyszerre villog alul és felül.
Eday
Az indexes tükröt hol szerezted?
Köszönöm a dicsérő szavakat. Próbáltam vigyázni rá, és inkább olyan változtatásokat csinálni rajta amik a értékesebbé tehetik.
Picit félek, hogy elfogult vagyok a saját motorommal.
Ami nem is lenne baj, de most nem csak az én véleményem számít.
Várj vele tavaszig, mert így szart sem kapsz érte. Kár lenne elkótyavetélni a tiedet! Az a plusz 1 év az évjáratban már nem számít, csak az állapot és a tied pedig jó. Ne add oda bagóért!
Üdv mindenkinek!
Még élek!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy a Redbaronhoz érdemes e beadni motort?
Vagy szeretik lehúzni az embert?
Mivel sajnos hiába próbálok kedvező árat kalkulálni a gépemhez, valamiért nem nyerő a konstrukcióm!
Készlet nincs, cikkszám szerint rendelheted, ahogy írtam Úgy, azért elég költséges!
Téves vétel miatt eladó egy első lánckerék.JTF339-16.asszem 800-ra és régi 750-re jó.1500ft
ebből van gyárilag készlet amiben van minden féle?
mert az szerintem jobban megéri ha sokat szerel valaki
Uhhh, sosem veszek VTEC-et, az tuti.
A gyári cikkszámos becsomagolt lapka 3000Ft magassága.
Ha megtudom oldani a lapka készletemből akkor én nem szoktam érte pénzt kérni. Általában megy. Természetesen ebben az esetben a csere az nálam marad.
A V-TEC az egy kicsit más tészta mert ott nincs lapka, ott emelőtökét kell cserélni, mert azok más méretűek. Én még nem cseréltem, így az árát nem tudom megmondani. Gondolom nem olcsó.
6 óra alatt ha állítani kell, gyakorlatilag képtelenség megcsinálni. Szerintem.