Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már normálisan megcsináltatod akkor zselésset érdemes, legalábbis azt sokan dícsérik
ülés fűtés is lessz benne?
Cégest szeretnék,hogy legyen minimális garancia.
házilag átalakított vagy valami cég csinálta?
zselé betétet szoktak belerakni
Szeretném még kényelmesebbé tenni.Kipróbáltam egy átalakítottat és az nagyon tetszett
mért akarod áttalakíttani az ülést? nem elég kényelmes?
Köszi tudom már korábban is vettem tőle alkatrészt.most is írtam neki csak még nem jött válasz.ide is azért írtam hátha valaki tud
jelcsa mindíg árul vfr alkatrészeket, kérdezd meg tőle
Sziasztok,keresek rc36/2-re ülést szakadt,sérült leharcolt lehet,minél olcsóbban Átalakításhoz kell ezért mindegy az állapot.
Dehogy cserélem, ez a gép már itt marad nálam örökre! Ez volt a Honda utolsó igazi vérbeli superbikeja, az 1000RR már csak egy műanyag kacat ehhez képest, még ha minden menettulajdonságot tekintve agyon is veri az SP-t. Más gépet már nem veszek, max ha nyerek a lottón, akkor beszerzek még pár jóféle bringát, mondjuk RC30/RC45/NR750, meg ilyesmi...
cseréld vissza a vtr-t vfr-re
készülök megnézni egy nagyon jó állapotba lévő 750-est hátha jobban megteccik mint a 800fi
A 855 hsz-nél nézd meg, úgy tudom meg van neki még.
Hívd vör7-et a 06-20-99-24-528-on, neki van két eladó hűtője.
Honda dealer-nél kérdezted? Néha, bizonyos dolgoknál meglepő, de nem drága. Néha persze nagyon az.
Tegnap találkoztam a régi piros RC36II-es Vifferemmel Gyöngyösön, dehogy vennék még egyszer 800Fi-t, a 750-esek a királyak!
Sziasztok Sporttársak!

1998-as VFR 800 FI ( RC 46) boldog tulajdonosaként keresek hűtőventilátor kapcsolót. A bal oldali hűtő felső sarkába van belecsavarva. Örömmel vennék bárkitől segítséget abban, hogy emberi áron hol lehet ilyet venni, akár bontottat is. Köszi a segítségeteket.
Sziasztok!

valakinek lenne eladó hármas doboztartó konzol. már tök mindegy hogy wingrack 2 vagy givi más típus ?
SZia. Pisteam vagyok Debrecenből. A hibára van megoldás, nekem már 73000 km van benne, és semmi baj. Ha érdekel, hivj 20-4700-294.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Egy kis nézni (főleg hallani) való:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Jól néznek ki a paripák, majd talán jövőre összejön nekem is (mondjuk ehhez az is kéne hogy a szabim felett én rendelkezzek)
Elég jól sikerült!

Egy kis csemege (Hát még ha hallottátok volna, amikor a kb 40 db V4 koncertet adott!):
Oszt milyenre sikerült az Orfűi tali?
Hay

Én városban használom a gépemet 90%-ban és 5,8 a fogyasztásom. Nem kenem neki mint a bolond, de azért lendületesen haladok. Ha egy olyan gépet akarsz, ami kényelmes, megbízható és minden alkalommal lúdbörzik a hátad, amikor húzol egy nyelet, akkor csakiks a vfr 750 lehet a választás. Én nem tudok beleunni. Asszonnyal, felpakova is jól lehet vele haladni, nem nagyon érzi meg az utast és a csomagokat. Feszszabit gyorsan le kell cserélni egy Mecseki félére, szabdon futót kell megmókolni és utána örök élet +1 nap.
Azért nekem mér sikerült 375km menni egy tank benzinnel......De normális 90-110-es tempónál 330- 350-et szinte bármikor elmegyek egy tank üzemanyaggal..!Persze afölött már mértem én is kozel 8L -es fogyasztást..!Minden csukló-függő