Dehogy cserélem, ez a gép már itt marad nálam örökre! Ez volt a Honda utolsó igazi vérbeli superbikeja, az 1000RR már csak egy műanyag kacat ehhez képest, még ha minden menettulajdonságot tekintve agyon is veri az SP-t. Más gépet már nem veszek, max ha nyerek a lottón, akkor beszerzek még pár jóféle bringát, mondjuk RC30/RC45/NR750, meg ilyesmi...
1998-as VFR 800 FI ( RC 46) boldog tulajdonosaként keresek hűtőventilátor kapcsolót. A bal oldali hűtő felső sarkába van belecsavarva. Örömmel vennék bárkitől segítséget abban, hogy emberi áron hol lehet ilyet venni, akár bontottat is. Köszi a segítségeteket.
Én városban használom a gépemet 90%-ban és 5,8 a fogyasztásom. Nem kenem neki mint a bolond, de azért lendületesen haladok. Ha egy olyan gépet akarsz, ami kényelmes, megbízható és minden alkalommal lúdbörzik a hátad, amikor húzol egy nyelet, akkor csakiks a vfr 750 lehet a választás. Én nem tudok beleunni. Asszonnyal, felpakova is jól lehet vele haladni, nem nagyon érzi meg az utast és a csomagokat. Feszszabit gyorsan le kell cserélni egy Mecseki félére, szabdon futót kell megmókolni és utána örök élet +1 nap.
Azért nekem mér sikerült 375km menni egy tank benzinnel......De normális 90-110-es tempónál 330- 350-et szinte bármikor elmegyek egy tank üzemanyaggal..!Persze afölött már mértem én is kozel 8L -es fogyasztást..!Minden csukló-függő
ülés fűtés is lessz benne?