Szerintem nem törvényszerű hogy a 800-as többet eszik, hiszen alig több ccm. viszont injektor, és hosszabb végáttétel.
Egyébként nem lehetetlen hogy power commanderem is van, mert 2500-as fordulattól már tudok gyorsítani. Csak nem tudom hol keressem, az egy plusz elektronika, vagy csak motorelektronika átprogramozása?
A fél tank az fél tank, a 200km meg 200km. Akár hányszor megmérhetem. A fordulat hatodikban legtöbbször 3500-4500 körül volt, csak 2-3 rövid intenzívebb gyorsításra volt szükség. Nem értem hogy ez egy injektoros motornál miért hihetetlen. Városban úgy eszik 6-ot, hogy 10km-t megyek vele, előtte melegítem, közben megállok több lámpánál, negyedik fölé nem is nagyon tudok kapcsolni. Így, ha egy hónapot csak városban megyek, akkor 6 liter. Ennek tükrében a lakott területen kívüli 4,5 teljesen reális.
Persze aki csak a csutkagázt ismeri, annak hihetetlen.
PC-vel belőtt tökéletes benzin-levegő keverék aránnyal is a legjobb érték amit halottam az 5,2. Az enyém PC-vel idáig a legjobb értéke is 5,5 volt. A S4 600 játékmotorok (bandit, fazer) is min megeszik 4,8-5öt, nem hogy a mi V4-ünk. Szerintem mérd meg mégegyszer és akkor megkapd a pontos értéket
Sajnálom ha ez a véleményed, én mindenesetre tartom magam az állításomhoz. Nálam full városban is 6-alatt eszik egy kicsivel, miért lenne olyan hihetetlen lakott területen kívül egy személlyel 90-110es sebesség mellett a 4,5?
Sziasztok!
Ma reggel leruccantam Siófokra, ugyanis a múlt heti nyaralásunk alkalmával ottfelejtődött néhány csomag. 200km oda-vissza, megjártam fél tank benzinnel, ami max. 9 liter, de nem is volt full tele.
Jó bőven számolva 4,5 literes fogyi. Sok motorossal találkoztam, ebből egy VFR volt, egy elég érdekes arany színű RC46.
Lefújtuk, mert mára egész napos esőt mondtak Mariacel környékére max 17 c fokkal, így nem lett volna értelme az egésznek. Az új dátum aug 17-18-19. Remélem az már összejön! A tegnap meg így nézett ki: Bp-Zamárdi-Kaposvár-Pécs-Bp. Sikerül azt a pénzt majdnem elba...ni amit spóroltunk a sógorékhoz
Helló!
Köszönöm a szives invitálást...
Most voltunk 2 hete- a legmelegebb időben- egy 2 napos Szlovákiai kanyaron...
Mondjuk ettől még mennék...De azon a hétvégén tartjuk a lányom névnapját...Szerintem háború lenne ha én meg el mennék motorozni...
Pedig de JÓÓÓ LENNE egy kis motorozgatás Ausztriában...
Egyébként nem lehetetlen hogy power commanderem is van, mert 2500-as fordulattól már tudok gyorsítani. Csak nem tudom hol keressem, az egy plusz elektronika, vagy csak motorelektronika átprogramozása?