Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

múltkor 350km-t nyomtamle
a jobb kezem eléggé elzsibadtt, a bal nem mert azzal nem kell mindíg fogni a kormányt
volt ojan is hogy 400km-t mentem 1 délután de akkor nem volt semmi gond, persze egy kicsit elfáradtt mindenem de most legutóbb még másnap is éreztem a jobb kezembe hogy zsibbad
létezhet ojan hogy a kesztyű miatt zsibbad a kezem?
1 éve használom és az előtt nem volt gond a hosszú túra
Papírkutyáknak csak fotel jó magas kormánnyal. Egy valamire való férfinak nem okoz gondot sportgéppel sem lenyomni egy nap 600+ km-t.
annyira kényelmes a viffer?
orrb váll fájásra panaszkodott
Ráadásul az ereggyel nem tudok elképzeli 3 nap alatt 1900 km-ert a Vifferel meg simán!
Kinek a pap kinek a paplan.....de a V4-nek nincsen párja!
szia, látogass el ide: http://hondavfr.hu/forum/searc...
itt mindent megtudsz.
Sziasztok!
Vfr 800 Vtec-et szeretnék vásárolni! Túrázásra, néha iramodásra! El látnátok pár tanáccsal van e valami különleges dolog ami szinte erre a típusra jellemző, hiba lehetőség? 2002-es 2004es évjáratokat nézegettem! Nekem nagyon tetszenek ezek a paripák!Gondolom élménydúsabb mint a sor4! Üdv: L
Bizony, jobb. Nekem a tankom van behorpadva valamint karcos a jobb oldali idom.....de hát két motoros van: az egyiknek már eldőlt, a másiknak meg el fog....
Szerencsére nem. " hónapja eladtam a kékségem, azóta nem tudom mi van vele, remélem nem volt vele semmi ilyesmi.
Haveromnak kellene, Zalába voltak kb 1.5 hete és a nagy esőben megsüllyedt a támasztó és eldőlt a motor rá a másikra. Elrepedt a fejidom, letört a tükör(előtte meg az anyukája támaszkodott a másikra és az tört le :D) szét tört a plexi. Hát elég szerencsétlen dolog, de inkább így, mind 130nál :D
Csak nem sikerült eldobni a vasat?
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek elfekvőben egy VTEC plexi, illetve 2db visszapillantó tükör, amit el szeretne adni?
Ha igen, akkor jelentkezzen a hurkaman@freemail.hu címen. Köszi
Ja...azt nem mondtam , hogy 2004-től minden motoron lenni kell.... .
Csak , hogy 2004-től van....ebben sem vagyok most már biztos.....Vagy igen...De mégse?
Az ismerősömnek is 2004-es busája van ...és azon már van..
Az XX-et nem tudom.....
2007 es az XX-em és ezen sincs
2002 es busámon sem volt
2004es fazeremen volt
Szia!
Ha jól tévedek ...akkor a 204-es évtől van a motorokon elakadásjelző....( kivéve BMW)Nekem a CBR 1100xx-em 2003-as volt és azon még nem volt, Az egyik ismerősöm Suzukija 2004-es volt és azon már volt.......
Azt ugyan keresheted, ezeken régi bringákon még nem volt ilyesmi.
helol
hol van a vfr 800 fi-nek az elakadás jelzője, ha van?
Mondtam ugye?(persze miután Dani mondta nekem is anno) :D Most cseréltem le én is pár napja, beleszaladt kb 400-450km,a váltón érezni a leginkább, hogy ez jobban esik neki.Vajpuhán,pontosan,határozottan és főleg hang nélkül kapcsol.Előbb mondod egybe megrendelhettük volna. Gondolkodok egy közös környékbeli gurigán(Veszprém körny.kb 150km) jún 29-30 hétvége egy napja lenne(valsz.29).Gyere Te is meg EZÚTON ÉL A DOLOG MINDENKI FELÉ!
juj
én itt vásárolok:
zs+u
Ha ez számít Én is!
Nekem F4-be, VTR SP1-be,meg most az XX-be is az van,meg egy darabig az is lesz...
Ha jól látom akkor a Motulnál mind a kettő olcsóbb.
A Honda amúgy is a Repsolt nyomatja gondolom a GP miatt is
Amúgy olcsóbb Repsol vagy a Castrol a 9400Ft/4l től?
Nekim is Repsol van most a gépben. De még nem mondok véleményt, ahhoz még kevesetmentünk.
Úgy látszik, hogy csak én vagyok Repsol párti....