a profilomon megtalálod a képeket. nagyon fasza dögös hangja van
videót még nem tettem fel
ha felkeltette az érdeklődésedet pár sorral lejjebb a tel számom
Igen az én szóltam előre hogy valamikor menet közben fog történni a dolog Szentendréről kifele volt.egyébként én is gondolkodom ezen a kipufogó felhúzáson mondjuk nekem elég volna eggy összekötő,a végét úgy is faragnám mert nekem 3 csavaros dobom van.Esetleg ha több kolléga is összeállna kereshetnénk valakit aki legyártja
hat, en alapvetoen carbonost szeretnek, es ules ala felhuzva (amihez a normal osszekoto cso nem jo), de ha tudsz felrakni par kepet, megnezem, hatha megdobbantja a szivem :)
arban mire gondoltal?
hangjarol esetleg van hasznalhato felvetel?
A motor leállása sok okból kifolyólag lehetséges, ezt így messziről nem lehet megmondani. Szét kell szedni, meg kell vizsgálni/mérni különböző dolgokat a pontos diagnózishoz.
Sziasztok!
Én is VFR750f 91es tulaj lettem ma :-)
2 nagyon fontos kérdésem lenne
-Világítás bekötési rajz kinek volna mert nagyon jól jönne,mert se világítás elöl hátul se index :(
-Indítózok,húzom a szívatót és beindul egy kicsit néha de le is áll egyből,ez karbiszinkron lehet?Kérlek segítsetek!Köszönöm előre is :)
Fényező és a szín keverés állt. különböző, nagyrészük boltban kevertet akárcsak te. Szerintem menj el egy standox boltba és kikevernek bármilyen színt. Ha szerencséd van, akkor van gyári honda színkártyájuk is.
videót még nem tettem fel
ha felkeltette az érdeklődésedet pár sorral lejjebb a tel számom
vasárnap motorozhatunk ha van kedved
szombaton nekem nem jó
arban mire gondoltal?
hangjarol esetleg van hasznalhato felvetel?
Még annyit,ha ráadom a gyújtást akkor zúgnak e ezek?Már mint a benzinadagolónak kell e töltenie mint pl a gsxr ek nél?
rc 36/2 -re átalakítás nélkül is felrakható a sportdob
esetleg így érdekel?
nekem a 70ezren fordult at multkor, csak mivel csapatban voltunk, nem alltam neki fenykepezkedni :(
ha jol latom, ez is RC36/2, ugye?
Javítási kézikönyvet innen tudsz letölteni:
http://www.manualedereparatie....
A motor leállása sok okból kifolyólag lehetséges, ezt így messziről nem lehet megmondani. Szét kell szedni, meg kell vizsgálni/mérni különböző dolgokat a pontos diagnózishoz.
Én is VFR750f 91es tulaj lettem ma :-)
2 nagyon fontos kérdésem lenne
-Világítás bekötési rajz kinek volna mert nagyon jól jönne,mert se világítás elöl hátul se index :(
-Indítózok,húzom a szívatót és beindul egy kicsit néha de le is áll egyből,ez karbiszinkron lehet?Kérlek segítsetek!Köszönöm előre is :)
Majd teszek fel videót.
Előre is köszi!