Sziasztok tudnátok nekem segíteni? Gyári még a kipuff a gépen (800fi) és szeretnék valami dobot amitől megjön a hangja, érdeklődnék ti mit javasoltok (e betüs/nem e betüs) esetleg műhelyt vagy márkát ami felé érdemes elindulni, alapvetően tetszenek a rövid dobok, illetve láttam egy piros vfr-en kakucsringen egy SBK dobot ami egy egész apró dob. Túrázáshoz is használom igy jo lenne valami kompromisszum. Várom véleményeteket köszi..
Újonnan 80, beszerelés 40-48 (Pesten).....Én vettem bontottan 35-ért (nem gyenge alkudozás után) majd Esztergomban egy tuning cégnél berakattam 25-ért....szóval megvolt 60 pénzből.....qva sok de egy másik motoron ülök most.....egy sokkal jobbon!
Kedves Elemér!
Érdeklődöm, hogy megkaptad-e a könyvet, amiről Mátraalmáson beszéltünk. A kollégám volt kint a búcsún azt mondta, hogy eljuttatta neked. Ha nem kaptad meg, akkor mindenképpen megküldöm postán.
Üdvözlettel: Dombi Gyuri
Gumit is cseréltek a srácok, mert az enyém futófelülete még teljesen oké, a fékpadon viszont V alakú görgő van ezért megenné a gumit. Viszont.....amikor le lett véve a tavaly vásárolt (DOT 2010. 39 hét) Continental Contimotion gumim akkor szólt a szerelő, hogy aConti feliratban oldalt kb 8-10 cm hosszú repedés van.......a gumi nincsen másfél éves gyártású és 1 éve van fenn.....a kérdés az lenne, hogy ez nagyon nagy gáz vagy csak kicsi?Csere?
Az majd kiderül a későbbiek során. Mindenki akinek van azt mondja hogy jobban fogyaszt,de....bakker úgy gyorsul mint akit seggbe rúgtak, tényleg igaza volt Kozmaxnak, hogy ég és föld előtte és utána.
Kíváncsi lennék majd a fogyasztásra is ...változik-e?
Én is elmélkedem egy Pc-n .....de egy másik VAS-on is....Ha marad a gép ,akkor talán jövőre én is bepróbálkozok egy ilyen kütyüvel...
Én meg kerek 10 000-ért vettem tavaly...valami holland gondozásmentes aksit...
Mivel a "jó minőségű....3 hónapos távol- keleti országból származó megadta magát...
Sziasztok!
Hosszas vívódás után úgy döntöttem, eladom a motoromat.
Nagyon keveset használom, és kéne a pénz más dolgokra.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vfr_800_fi-5848
146
Jó lenne valami normális gazdát keresni neki.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Meg nem kaptam meg de gondolom par nap es megjon
Udv
még mindíg ugyan úgy rángat alacsony fordulaton?
mennyibe került ez a cucc?
Érdeklődöm, hogy megkaptad-e a könyvet, amiről Mátraalmáson beszéltünk. A kollégám volt kint a búcsún azt mondta, hogy eljuttatta neked. Ha nem kaptad meg, akkor mindenképpen megküldöm postán.
Üdvözlettel: Dombi Gyuri
Én is elmélkedem egy Pc-n .....de egy másik VAS-on is....Ha marad a gép ,akkor talán jövőre én is bepróbálkozok egy ilyen kütyüvel...
Remélem beesik valahonnan máshonnan egy kisebb összeg és megmenekül a géped!
Mivel a "jó minőségű....3 hónapos távol- keleti országból származó megadta magát...
Hosszas vívódás után úgy döntöttem, eladom a motoromat.
Nagyon keveset használom, és kéne a pénz más dolgokra.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vfr_800_fi-5848
146
Jó lenne valami normális gazdát keresni neki.