Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oszt mé?
Nem úgy van az HE
Nagyon szép lett, grat hozzá! Az 1000 F is nagyon zsír, nagyon szeretném kipróbálni, majd egyszer kölcsön adhatnád egy karikára!
Elkészültünk végre. Csütörtökön megyünk egyet vizsgázni és utána miénk az út

http://www.sportmotor.hu/motor...
Én az Ebay-en vettem egy Remus ovál dobot postával együtt 20-ért.

Sziasztok tudnátok nekem segíteni? Gyári még a kipuff a gépen (800fi) és szeretnék valami dobot amitől megjön a hangja, érdeklődnék ti mit javasoltok (e betüs/nem e betüs) esetleg műhelyt vagy márkát ami felé érdemes elindulni, alapvetően tetszenek a rövid dobok, illetve láttam egy piros vfr-en kakucsringen egy SBK dobot ami egy egész apró dob. Túrázáshoz is használom igy jo lenne valami kompromisszum. Várom véleményeteket köszi..
Szia Gyuri,
Meg nem kaptam meg de gondolom par nap es megjon
Udv
Újonnan 80, beszerelés 40-48 (Pesten).....Én vettem bontottan 35-ért (nem gyenge alkudozás után) majd Esztergomban egy tuning cégnél berakattam 25-ért....szóval megvolt 60 pénzből.....qva sok de egy másik motoron ülök most.....egy sokkal jobbon!
a +10Nm nyomatékot észre lehet venni
még mindíg ugyan úgy rángat alacsony fordulaton?
mennyibe került ez a cucc?
Kedves Elemér!
Érdeklődöm, hogy megkaptad-e a könyvet, amiről Mátraalmáson beszéltünk. A kollégám volt kint a búcsún azt mondta, hogy eljuttatta neked. Ha nem kaptad meg, akkor mindenképpen megküldöm postán.
Üdvözlettel: Dombi Gyuri
weheheheee
Gumit is cseréltek a srácok, mert az enyém futófelülete még teljesen oké, a fékpadon viszont V alakú görgő van ezért megenné a gumit. Viszont.....amikor le lett véve a tavaly vásárolt (DOT 2010. 39 hét) Continental Contimotion gumim akkor szólt a szerelő, hogy aConti feliratban oldalt kb 8-10 cm hosszú repedés van.......a gumi nincsen másfél éves gyártású és 1 éve van fenn.....a kérdés az lenne, hogy ez nagyon nagy gáz vagy csak kicsi?Csere?
Az majd kiderül a későbbiek során. Mindenki akinek van azt mondja hogy jobban fogyaszt,de....bakker úgy gyorsul mint akit seggbe rúgtak, tényleg igaza volt Kozmaxnak, hogy ég és föld előtte és utána.
Kíváncsi lennék majd a fogyasztásra is ...változik-e?
Én is elmélkedem egy Pc-n .....de egy másik VAS-on is....Ha marad a gép ,akkor talán jövőre én is bepróbálkozok egy ilyen kütyüvel...
Ma bele lett rakva a PC a masinába.......80 Nm-ből 90 lett a 108 lóból meg 126,5 . Nagyon bitang lett a menetteljesítmény!
Igen, pontosan így van. Legközelebb sem veszek mást, csak VFR-t. De most szerintem 2-3 évig nem lesz motorom.
Sajnálom!
Remélem beesik valahonnan máshonnan egy kisebb összeg és megmenekül a géped!
Sajnálom....
Óóóó, banyek, pedig nagy álmod volt a VFR, meg talán 1 éve van nálad... Rohadt válság... Kívánom a sikeres eladást, és a mielőbbi visszatérést!
Én meg kerek 10 000-ért vettem tavaly...valami holland gondozásmentes aksit...
Mivel a "jó minőségű....3 hónapos távol- keleti országból származó megadta magát...
Sziasztok!
Hosszas vívódás után úgy döntöttem, eladom a motoromat.
Nagyon keveset használom, és kéne a pénz más dolgokra.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vfr_800_fi-5848
146
Jó lenne valami normális gazdát keresni neki.
Én is így tippeltem az ártát. nagyvasnál 12.000 a sima savas cucc. Also, ha a jövőben akksit kerestek, egy próbát megérnek.
Én meg 19ért vagy 3 éve :)