Fullmoon: Sajnos nem a 98-99 modelt keresem mert azok gumi "szoknyás"-ak. Azért köszönöm a felajánlást! Majd felhívom a bontót holnap, de úgy látom neki is a régebbi model van.
FireBlade: Az újabb típúsú tükör van neked ami nem gumi "szoknyás"?
Mondjuk az enyém 98-as évjáratú, de a tükör szerintem ugyan az. Ha gondolod akkor keress meg az emil címemen keresztül és akkor összefuthatunk méricskélni.
Egy szíveséget szeretnék kérni egy 2000-2001-es VFR800-as tulajdonostól Budapest környékén. Tükörhosszabbítókat szerenék tervezni és erre lenne szükségem egy kis segítségre.
1. Van valakinek egy pót tükör (akár sérült is lehet) amit most nem használ és kölcsön tudna adni?
2. Van akivel személyesen találkozhatnék? Az egyik tükröt le kellene szerelni hogy lemérhessem. Az egész nem tartana fél óránál tovább.
Aki ebben tudna segíteni, kap tölem ingyért egy pár tükörhosszabbítót mikor kész lesznek.
Olyan csavart ami a hátsó ülés "alá" való, amivel az üléspúp is rögzíthető merre van esély beszerezni?
Sajnos elhagytam az enyémet és sehol nem taálok :(
A felni mindenképpen átfényezés alanya lett volna, mert ha jól néztem gyári fehér volt fénykorában és utólag lett lefújva ezüstre. Ennek erömére minden hajlaton már fehér volt. Meglátjuk mennyire bírja a lakk, elvileg extra erős, ütésálló lakk :)
Gondoltam rá én is, hogy leszedem, de most egyszerűbb volt így. Azon az egy miliméteres sávon meg nyugodtan lehet olyan, amilyen. Aki azt nézegeti, az meg is érdemli.
Hát ja! Azért a gumit csak levettem volna én is! Ha már ennyit melóztál,szerintem azon az egy két ezresen amit a gumis kért volna már nem múlott volna semmi! (én levettem)
Nem tudom, 2500 tól jövöget, csak azért van egy ksi rángatás, amikor hazahoztam Pest-Szeged nem pályán 5,2 volt pont, de most, hogy a városba próbálgattam, illetve elég vegyes használatnak volt kitéve 7,3 lett a vége, kíváncsi leszek a következőre.
Az a "szőrős izé" pedig egy tekintélytparancsoló kis élőlény, szeretem mert nincs vele gond, 1-2 havonta eszik meg hetente iszik és kész :)
Ha van hozzá affinitásod persze! :)
A vara nagyon "öreguras" még nekem arra jutottam, nagyon sokat vívódtam mi legyen, végül sikerült megállnom ennél a "tankhajónál", kényelmes és nagy egyenlőre minden okay! Csak sose kelljen tolni :)
FireBlade: Az újabb típúsú tükör van neked ami nem gumi "szoknyás"?