nekem nem csinal ilyet, pedig multkor dobozostul teptem ora szerint 210-ig a fehervari elke... khm... nemet autopalyan :D
igaz, eleg kicsi doboz, eppen pont nem fer bele egy L-es sisak, lehet hogy valami batar nagy ketsisakos csodaval mar rangatozna
Ez sok motornál szokott probléma lenni. Ha megterheled a hátulját, elöl nagyon lecsökken az utánfutás, ez okozza a szitálást. A kormánycsillapító csak tüneti kezelés, a futóműgeometrián nem változtat. Vissza kéne emelni a hátulját és rögtön helyreáll a dolog, nem tudom, hogy levegős-e a hátsó rugóstag, vagy a rugót tudod előfeszíteni, de biztos van állítási lehetőség. Majd megnézem az öcsém motorján, neki is VFR-je van.
Akinek doboz van a kisnagypicsája mögött az szokjon hozzá, hogy ezt váltja ki. Én éppen ezért leszoktam a kéz nélküli gurulásokról, mindig vmelyik kezem vagy csak akár 1 ujjam rajta van a kormánycsutkán.
Sziasztok!
Eladó VFR750 (RC36) első teleszkóp pár tökéletes állapotban. Elvileg 1990-1997-ig gyártott modellekhez jó. Ár: 50eft. Elérhetőség adatlapomon.
ha minden igaz akkor megvannak hozzá a papírok ,mert a motor is külföldi(német)! De mindenképp megtudakolom a dolgot! persze izlések és pofonok ,de ezis egy igencsak mutatós darab ,sajnos nem fényképeztük le amíg motoron volt! ha erdekel akkor az adatlapomon lévő mail cimre irhatsz! mert nembiztos hogy ha ide forumba írsz azt elolvasom a későbbiekben!
Köszi Gery
Megvannak a típus specifikus engedély papírok? (A külföldi túrák miatt, zsernyákok kérhetik)
Nekem jobban tetszik a kónuszos végű és a carbon jobban illene a motor színéhez.
Még gondolkodom ezen. Köszi
Erről a rendszerről lenne szó! Ára:100e Ft! ha komolyan érdekel a dolog ,akkor természetesen alkuképes!Amennyiben a képek nem megfelelőek ,tudok nagyobb felbontásban is küldeni! Amúgy ebben a listában megtalálod az új árát! -------- http://leo-vince.hu/index.php?...
Sziasztok! Ismerősnek segítek árulni egy 2004es Honda VFR 800-ról egy Leo Vince sbk(alu) rendszert! amennyiben van rá érdeklődés adok telefonszámot illetve képeket nagyon szivesen szolgáltatok!
Zakatol? Gőzmozdonyt vettél vagy mit?
Nem zakatol abban semmi. Forgó-mozgó alkatrészek százai vannak a blokkban, természetes, hogy zörög. Majd ha ducati hangja lesz, akkor esetleg kosárcsere, addig meg "have a nice ride"
Jó Napot! :-DDDD
Vettél már 1 MOTORT? :-DDDD
Remélem!
Na!
Miáltal Petiék voltak lent Szegen, én hallgattam a gépet...
elég érdekes...
A kuplung felöl jön, ez biztos.
Én mondtam neki, hogy nézéssel nem tudjuk meghekkelni, így tolja be Kozmaxékhoz, és nézzék meg...
találgatni a lottón kell, a gép meg lehet romlik.
Ha kiemeli a kuplungot és elhallgat, akkor én arrafelé keresném a hibát. Sok minden lehet, példának okáért, én most töltöttem fel friss olajjal a gépemet és amíg nem kenődött be szépen a lamellák közé, olyan hangja volt mint egy singer varrógépnek. Also, kismillió oka lehet, de ott keresgéljen szerintem.
igaz, eleg kicsi doboz, eppen pont nem fer bele egy L-es sisak, lehet hogy valami batar nagy ketsisakos csodaval mar rangatozna