Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 3000 alatt is tudod használni, mondjuk olyan 2500-től, valamint, kijön a fogyasztásod 5,2 literből akkor van benne.
Na, grat!

Ennek is teszteljem a váltóját mint anno a CB-nek

Am, hogy férsz el rajta? Miért nem Vara lett?
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy kék 2001 es viffernek, van benne PC3 ezzel kapocslatban lenne kérdésem:
Honnan tudom, hogy működik ?:) Oké, ráadom a gyújtást akkor világít a legalsó led, de azt lehet ellenőrizni, hogy ténlyeg jó e, vagy ha már világít akkor igen?
Illetve Ti milyen programmal használjátok?
Köszi!
8? motort epitesz nullarol? :D
en a davidsilver-tol rendeltem nemreg kettot (egyet mert elhagytam, egyet tartalekba), igy kb. 8-900 ft-ra jon ki darabja (nyilvan ha tobbet rendelsz, akkor valamivel olcsobb)
Rc 36 oldalidom csavarja van valakinek elfekvőben? Röpke 8 db?
hello

van piros gyári üléspúpom 800-ashoz (98-02),ha érdekel 70 3170 90 83

üdv,P.
vfr 800 FI 98' keresek hátsó kapaszkodót. Írjatok
Sehol senki...? Mindenki motorozik?

Ha esetleg valaki tudna használt Sidi 44-es csizmát...lehetőleg feketét...úgy 30 000Ft körül...az szóljon...
Ebay tele van:
tükrök
Helló Honda Vfr 400R nc24-hez keresek tükröt valamint plexit rem tudtok segíteni
A 3 számú alkatrészt keresem!
Fullmoon jól mondja. Az a foglalat kell amibe a helyzetjelző izzót kell betekerni és az egészet a lámpa alján lévő lyukba kell dugni!
Egy olyan kis bixbax amibe bele lehet tekerni egy alacsony Watt számú izzót, kedves kolléga!
mit?
VFR 800 FI-hez keresek első lámpához helyzetjelző foglalatot!
Ez idáig okés, csak az én felfogatásom a púp lefogató csavarhoz van rögzítve, így vagy ez vagy az, de azért köszi a segítséget!
Íme egy lehetőség, bár én így vettem.
Tökötök van, nem lovatok!
Szar a PC? Szerintem elbírja az, elbírja.
Európai és Afrikai.....csak a céges PC és a céges net hagy némi kívánni valót maga után....
Most Euróai vagy Arikai töketlen fecskéről van szó?
"Hülye angolok, angol hülyék!"
Elképzelem magam előtt, ahogy az angolok a rozsdás járműveikkel közlekednek és mindenhol rozsdanyomokat hagynak maguk után... Mindent esz a rozsda, széthullanak a rozsdás fémalkatrészek, mindenfelé hatalmas kupacokban áll a rozsda, mindent belep és felemészt...
így már értem
angoloktól inkább ne vegyél semijen járművet mert eléggé rozsdásak