Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy kék 2001 es viffernek, van benne PC3 ezzel kapocslatban lenne kérdésem:
Honnan tudom, hogy működik ?:) Oké, ráadom a gyújtást akkor világít a legalsó led, de azt lehet ellenőrizni, hogy ténlyeg jó e, vagy ha már világít akkor igen?
Illetve Ti milyen programmal használjátok?
Köszi!
8? motort epitesz nullarol? :D
en a davidsilver-tol rendeltem nemreg kettot (egyet mert elhagytam, egyet tartalekba), igy kb. 8-900 ft-ra jon ki darabja (nyilvan ha tobbet rendelsz, akkor valamivel olcsobb)
Elképzelem magam előtt, ahogy az angolok a rozsdás járműveikkel közlekednek és mindenhol rozsdanyomokat hagynak maguk után... Mindent esz a rozsda, széthullanak a rozsdás fémalkatrészek, mindenfelé hatalmas kupacokban áll a rozsda, mindent belep és felemészt...
Ennek is teszteljem a váltóját mint anno a CB-nek
Am, hogy férsz el rajta? Miért nem Vara lett?
Boldog tulajdonosa lettem egy kék 2001 es viffernek, van benne PC3 ezzel kapocslatban lenne kérdésem:
Honnan tudom, hogy működik ?:) Oké, ráadom a gyújtást akkor világít a legalsó led, de azt lehet ellenőrizni, hogy ténlyeg jó e, vagy ha már világít akkor igen?
Illetve Ti milyen programmal használjátok?
Köszi!
en a davidsilver-tol rendeltem nemreg kettot (egyet mert elhagytam, egyet tartalekba), igy kb. 8-900 ft-ra jon ki darabja (nyilvan ha tobbet rendelsz, akkor valamivel olcsobb)
van piros gyári üléspúpom 800-ashoz (98-02),ha érdekel 70 3170 90 83
üdv,P.
Ha esetleg valaki tudna használt Sidi 44-es csizmát...lehetőleg feketét...úgy 30 000Ft körül...az szóljon...
tükrök
angoloktól inkább ne vegyél semijen járművet mert eléggé rozsdásak