Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

április 7.-én gyere majd győrbe húsvéti motorozás lessz
eseménynaptárba le van írva részletesen
Ott
Hali..
Tel-számot nem tudok...De szokott itt a fórumon is lenni....
Egyébként valamelyik Pesti motorszervizben dolgozik, ha jól emlékszem..( Yamaha World.... talán.....nem biztos)
Őt hol lehet elérni és milyen telefonszámon?
Hát igen.
De szerintem ez problémája mert álló helyzetben is így csinálja.
Sajnos azt észre vettem, hogy kissé noszogtatni kell és 3000 ezer alatt nem szivesen tartózkodik a for.sz.mutatója.
És ezt nektek is csinálja a gép?
Szia!
Keresd Kozmax-ot...Ő profi a motorszerelésben..főleg a VFR-rel kapcsolatban...
én is most kezdem csak szokni av4et sor után kicsit furcsa de nyomatékosabb meg lehet kicsit nyugodtabb a motorfék viszont nagyon jóóóóó
2800-as fordulaton meg hasznalhatatlan, ne tartsd ott :D
Üdv VFR tulajok.
Segítséget kérnék. Nem rég tulajdonosa lettem egy vtec hondának.
A furcsa az benne hogy 2800as fordulaton tartva a gázt elkezd hullámozni a fordulat. És sem alatta sem felette nem jelentkezik e probléma. Kérdezném, hogy valakinek hasonló problémája volt e és hogyan orvosolta?
Mára kész lett a paripa, fel lett készítve az idényre! Már csak a PC beszerelése van hátra, de ez halasztódik, mert nincsen kedvem még belerakni....
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm a segítséget, megpróbálom megnézni, de emellett az is jó hír, hogy a dreamnek jó a hírneve. Ha lesz majd belőle bármi, felrakom a képet, ahogy az udvaromon áll.
Helló!

Én már többször kerültem kapcsolatba a Honda Dream- mel......Velem mindig korrektek voltak. Nem hiszem , hogy "barkácsolgatnának+..........
El kell menni, meg kell nézni, ha kultúráltan van megcsinálva, megvannak a dokumentációi, akkor nem lesz vele baj. Érdemes esetleg közvetlenül a tulajjal beszélni, az sok mindent elárulhat.
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogy merjem-e megvenni azt a bordó VFR 800-ast, amit a Honda Dreamnél próbálnak értékesíteni? Tudjátok sérült volt, de javítva lett, a szalon szerint minden rendben van rajta, gyárinak tűnik, annak ellenére, hogy a fejidom lett cserélve, meg az elején pár cucc.Még meg kellene néznem. Az árával nem lenne gondom, meg alig km-es, és ráadásul a színe a kedvencem. Előre is kösz a véleményeket.
Hali!
Én megyek a Találkozóra....
Vagy 3 oldallal visszább már írtam a találkozóról...
Ezen a címen lehet jelentkezni....:
vfrklub.polo@gmail.com

Ha jól tudom..akkor szabad szálláshely nincs már...De azért kérdezz rá....Hivatkozhatsz rám is...
Sanyi
Ma beleraktam az aksit, meg volt az első indítás....kb másfél másodperc alatt beindult az öreglány és nagyon szépen duruzsolt......nemhiába e 2 betű (J és a H) garancia a megbízhatóságra!
Ez a LOTTO dolog velünk is így szokott lenni. Ha nem adjuk fel, tuti telitalálatunk lett volna .

Ma belement a gépbe az idei első ezer km. Egyenlőre gond nincs, remélem így is marad, és az idén csak tankolni kell .
Ez bizony lekváros bukta...
Sziasztok!
A májusi klubtalálkozóról tudnátok informálni?
Kinél kell jelentkezni?
Innen jön valaki?
Gyere Tankolni!
Csak "rengeteg" pénz nincs sajnos......A keresztfaterom két héttel ezelőtt nem adta fel a 6-os lottót amin mindig 2 mezővel fix számokon játszik......szerinted?A telitalálatost nem adta fel
addig még rengeteg idő van:)
Húsvét utáni kedden kezdjük a fürdőszoba felújítást így a PC beszerelés csúszik egy kicsit.....