Hali..
Tel-számot nem tudok...De szokott itt a fórumon is lenni....
Egyébként valamelyik Pesti motorszervizben dolgozik, ha jól emlékszem..( Yamaha World.... talán.....nem biztos)
Hát igen.
De szerintem ez problémája mert álló helyzetben is így csinálja.
Sajnos azt észre vettem, hogy kissé noszogtatni kell és 3000 ezer alatt nem szivesen tartózkodik a for.sz.mutatója.
És ezt nektek is csinálja a gép?
Üdv VFR tulajok.
Segítséget kérnék. Nem rég tulajdonosa lettem egy vtec hondának.
A furcsa az benne hogy 2800as fordulaton tartva a gázt elkezd hullámozni a fordulat. És sem alatta sem felette nem jelentkezik e probléma. Kérdezném, hogy valakinek hasonló problémája volt e és hogyan orvosolta?
Köszönöm a segítséget, megpróbálom megnézni, de emellett az is jó hír, hogy a dreamnek jó a hírneve. Ha lesz majd belőle bármi, felrakom a képet, ahogy az udvaromon áll.
El kell menni, meg kell nézni, ha kultúráltan van megcsinálva, megvannak a dokumentációi, akkor nem lesz vele baj. Érdemes esetleg közvetlenül a tulajjal beszélni, az sok mindent elárulhat.
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogy merjem-e megvenni azt a bordó VFR 800-ast, amit a Honda Dreamnél próbálnak értékesíteni? Tudjátok sérült volt, de javítva lett, a szalon szerint minden rendben van rajta, gyárinak tűnik, annak ellenére, hogy a fejidom lett cserélve, meg az elején pár cucc.Még meg kellene néznem. Az árával nem lenne gondom, meg alig km-es, és ráadásul a színe a kedvencem. Előre is kösz a véleményeket.
Ma beleraktam az aksit, meg volt az első indítás....kb másfél másodperc alatt beindult az öreglány és nagyon szépen duruzsolt......nemhiába e 2 betű (J és a H) garancia a megbízhatóságra!
Csak "rengeteg" pénz nincs sajnos......A keresztfaterom két héttel ezelőtt nem adta fel a 6-os lottót amin mindig 2 mezővel fix számokon játszik......szerinted?A telitalálatost nem adta fel
eseménynaptárba le van írva részletesen