Piros üléspúp jelenleg 6db van angol ebay-en, jellemzően használt állapotban, 20 és 45font között. Postával max 20ezer, színben-felfogatásban passzolni fog, és nem kínai, hanem gyári.
szerintem...
üdv.
Bár az enyém még "csak" efi, de hasonló volt a probléma mikor megvettem a vasat. Az előző tulaj elmondása szerint a komáromi honda szervízben sem tudták megoldani a problémát többszöri nekifutásra sem,ezért úgymond "motorhibásan" vettem a gépet. Februárban vettem a gépet,így nem nagyon foglalkoztam a problémával tavaszig.Márciusban (10fokban) műszakira hasítva tűnt fel,hogy az indulás előtt bemelegített gép menet közben igen csak vissza hűlt! Másnap rendeltem egy termosztátot,kicseréltem,kipróbáltam,örültem!
A termosztát megszorult félállásban és ez okozta a problémát.
sziasztok, technikai kérdéssel fordulnék hozzátok:
vfrem(2002 vfr800vtec) tavaszi indításánál a következő történt: gond nélküli indítás, fordulat 1000-2000 között, a motor melegedik. csodás, letörlöm a port, hagyom melegedni, majd amikor a motor 60 fokos hőmérsékletet eléri, a fordulat felment 4000re, gáz adásra promt reagál, de 4000marad a fordulat... leállít-elindít, változatlan, kb 80 foknál állt vissza a rendes fordulatra...
Az első kör után, leállít, indít, üzemmelegen nincs gond.
Minap megent indításnál előfordult a gond. Akku bennemaradt a télen mert 10 fokos garázsban állt (tudom hiba volt), még a gyári akku van benne. Kivettem, feltöltöttem, sajnos a hiba megmaradt.
Megvettem Bogi79-től 2009-ben az üléspúpot, 1-szer volt is a masinán, aztán előjött a doboz fóbiám, ezért rákerült a csomitartó, innen kezdve lőttek a púpnak, mert nem lehet felrakni rá a kettőt együtt. Vki próbálta már a púpot átalakítani, hogy rámenjen a csomagtartóval együtt?
Szia ha a belsejében lévő szám alapján ki tudod deríteni beírom holnap ide de egy nagyon kicsit más mint az enyém.Nem megy annyira előre és hátul a zárnál nem passzol bele.Én úgy néztem hogy az rc36/1-en van ilyen de ha valaki felismeri milyen szívessen venném.
Sziasztok hozattam kintről egy ülést hogy legyen egy egyedi átalakított ülésem,de nem lett jó mert ez nem rc36/2-re való gondolom rc36/1-é én 5-ért "kaptam" ennyiért is adnám ha valakit érdekel keressen bátran.
szerintem...
üdv.