Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Igyekszik az ember!
Faxa lett!
Azt mondták hogy tudnak rendelni. Akko átbaszott a csákó.
Vagy engem vagy téged.
Olasz Ebayen találtam 45 Euro-ért de 25 Euroért postázza az meg már majdnem 21ezer.
Ilyen lett a fokozatkijelző végleges formája.
Na ezt elírtam! A Wingrack rögzítőszettet néztem. Az 21700 és ezen gondolkodom. Van egy rögzítő szettem transalp-hoz de sokat kéne alakítani rajta. Ha esetleg úgy döntök hogy veszek egyet akkor mindenképp lemásolom.
csodálkoznék rajta minden esetre, mert már hívtam őket, és nincs rég óta. megkerestem a Givi-t is, mégiscsak ők a gyártók, annyit mondtak, hogy sorry, de van másik doboztartó a típusra, vegyem meg azt.
most találtam egy angol srácot, aki az egész szettet dobozzal hirdeti, azt mondja, ha nem kell senkinek, akkor eladja a Fi kittet. Dobozban van még, becsomagolva.
Jó lenne, ha összejönne... 50ezerrel többet érne a motor :)
rögzítő szettet is? :)
Ma voltam a Shox-nál. 21700 ért van Wingrack tartó. Illetve tudnak rendelni. Erősen gondolkodom rajta.
Sziasztok nekem ma kezdődött a szezon,gurultam 120km-t tök jó volt végre Dobok pár képet,a motoról és egy két új alkatrészről.Korábban beszéltünk a 180-as hátsóról,nekem pozitív véleményem van róla valahogy nagyobb a kanyarsebesség és sokkal stabilabnak tűnik.A gumit köszönöm XX Sanyinak
Én meg innen vásároltam:m0moto
Ők a legolcsóbbak szerintem.
Szia,én is innen rendeltem a láncszettem,korrekt hozzáállás és jó árak.Lánc nekem is did 530vx volt fent(igaz ez csak egy régi 400as), most is ezt rendeltem és ahogy utána néztem jókat írnak róla a nagyobb motorosok is.
Szia! Nekem ugyan 750-esem volt, és a kódok sem mondanak nekem sokat, de arra határozottan emlékszem, hogy a szerelőm egyértelműen az erősebb verziót javasolta (asszem, lett volna 100LE-s, meg 130LE-s), és nem bántam meg. Nagyon jól bírta a strapát, pedig nem volt szokásom óvatoskodni a gázzal.
Hello sziasztok!

Tud nekem valaki segiteni? olyan kérdésem lenne milyen lánc kell illetve jo a VFR 800 98- 01 ig ?

Nézegettem a forumot és itt találtam egy linket http://motoralkatresz.eu és itt néztem szét itt azt irják hogy a DID 530VX lánc (130LE) jo hozzá! illetve nekem most DID 50 VM van a motoron de azt olvastam hogy ennek tavaly augusztusban megszűnt a gyártása és hogy a DID 530VX lánc (130LE) amugy is jobb !

Kinek mi a véleménye rendeltetek e már innen láncot kérlek segitsetek!

Elöre is köszi
Ma reggel 6:45 körül ki volt az M7-en piros VFR 800 FI vel Wingrack 2-el felszerelve? A törökbálinti lehajtón ment le. Esuhant mellettem (GolfIV) a villanymotor.
Sziasztok!

Van egy eladó 750 F-em RC36-os.
Ha valaki esetleg most venne motort.
Sűrgősen eladó...
erre gondoltam én is,de a tankból jön le a befecskendező rendszerig egy vékonyka cső,az is a helyén van és egy vastag,ami szintén rajta van és ki van vezetve baloldalra.. ma átnéztem az egész hátsó hengersort,sehová nem passzol..

már arra gondolok,hogy nincs e az akku alatt valami vízleeresztő vagy ilyesmi,hogy ne álljon ott meg a víz.. hátha oda való.. szóval feladtam asszem..
A Yamaha más rendszer. Ott van egy piros(?) mester kulcs és két "normál". A Honda-nál csak a két normál kulcs van, azt' csók.
Köszi. Nekem a yamahához 3db kulcs volt, és egy ismerősöm szeretne venni VFR-t s őt érdekelné.
Tudomásom szerint minden új motorhoz 2 gyári kulcs jár.
Sziasztok.

A VFR-hez hány kulcs van gyárilag? köszi
Az üzemanyagtartály túl folyója
nem hiszem,hogy az lennél,de ha igen akkor én is az leszek mosz