Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, jól esik
valakinek meg a motorszerelés.

üdv
Hol találom a motoron?
Zsír am azért nem is kérdeztelek külön mert, számítok rád.
Majd annyit tegyél meg h iratkozz fel.
Szerintem jövök
Bence te?
Alap emberként számítok rád is.
Üdv!
Pest megyeiek, és délebbi kollégák ajánlom figyelmetekbe.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Weisz uram! Hagyd, valakinek nem megy az értő olvasás MSN-en nem vagy? Akksit mikor vihetem?
A lánckerekeket is cserélem ezért kérdeztem hogy az első lánckerék burkolat levételnél mire figyeljek.
2004től van szerviz csatlakozó rajtuk.
És a fogaskerekek cseréje?
Nekem úgy rémlik, hogy nem kell levenni a munkahengert a lánccseréhez.
De lehet, már nem emlékszem jól. Amúgy semmi nem fog kiesni, ha minden rendben van. Az oldaldeklit fix, hogy nem kell levenni. Azt tudom
szia,
ezt nézd meg a youtubon:
chain and sprockets.mp4
itt láncot cserélnek
Sziasztok lánc csere elött állok,és nézegettem a motort hogy azon a deknin van a kuplung munkahengere amit le kell venni az első lánckerék cseréhez. Kérdésem a köveztező lenne,számíthatok valamire ami kieshet onnan
Én pénteken vásároltam és ma meg is jött a cucc! 4db főtengelycsapágy VF 750 -hez + 1db nyers kulcs a VFR-hez.
Tehát 1 hét alatt megjött!
Hi!

VFR-hez lehet csatlakoztatni az OBD olvasót? Ha igen hol csatlakozik?
Remélem az enyémet nem nyúlják le.Igazából csak esztétikai okokból cserélem le azt ami most van.
en mar rendeltem toluk ketszer is
eleg gyors a szallitas, ha van raktaron a cucc
viszont a masodik csomagot (pont ebben volt az idomcsavar amit keresek) lenyultak valahol a postan, soha nem ert celba. es mivel ertekbiztositas nelkul, nem ajanlottan kuldik, igy ez bukta, szoval ezentul vagy nem rendelek toluk, vagy csak ha elore sikerul megegyezni valamilyen csomagkovetesben
Na megoldódott,összejött megjött az e-mail a vásárlásról.Egyébként te vásároltál már innen?Mennyi idő alatt jönnek át az alkatrészek?
Szia,köszi regisztráltam.Próbálok fizetni de valamiért elakadtam a kártyaszámmal bajlódok.Ugyanavval a kártyával próbálom amivel az e-bay-en szoktam fizetni.Állandóan a kártyaszámmal van a probléma Mit rontok el
Ha van visa vagy mastercard-od akkor erről az oldalról meg tudod rendelni! Regisztrálni kell és kész!
http://www.davidsilverspares.c...
Ha már csavar, az összes idom felfogató csavar van valakiek elfekvőben? Rc36/1
ha mar csavar, RC36/II-re oldalso idom felfogato csavar nincs valakinel folosben?
(az a 'szelesfeju' kellene, ami kb. kozepen van)
Igen ez az ebből kéne 2db.Tudsz ilyet?
Nem erre gondoltál?