Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is a 4-iket kezdem és életem legjobb vételeként elmondhatom, hogy remélem még sok szezon lesz vele!
baszki, most nézem, hogy már a 4. szezonom nyitom a vfr-el.
kva an..át de öregszem :(
OK! Sikíthatsz nyugodtan! Me nekem is kő!
lehet találtam lengyel forrást.
mindegy, ha tudok valamit sikítok.
Persze hogy érdekel. A másolást én is meg tudom oldani mert tesom "csöves" helyen melózik. 23 ért sokallom az újat.
Ha más nem, legvégső esetben van egy úriember pesten, ő odaadná az övét, nekem meg van egy kovács cimbim, ő lemásolná... max készíttetek vele kettőt.
Ha érdekel, szólj.
Ilyet én is keresek!
wingrack2-höz keresek adaptert fi-hez :)
felejtsd el.
ez egy baráti jótanács.
felejtsd el.
ez egy baráti jótanács.
ha akarod megfogadod, ha akarod nem.
de sok szopástól kímélet meg magad...
bár, angliában sok 400as vfr blokk van... ha tudsz hozatni egyet, akkor lehet jó motort csinálni belőle, nem annyira horror pénzért, de ha nincs ilyen kontaktod, akkor Donnie Brasco-t tudom neked idézni.

Felesd' el.
Ha Gipro akkor itt az AGO Motors honlapján tudsz hozzá leírást keresni.
Ha leírod, milyen típusú a kijelző akkor talán a nálam jobban hozzáértők is tudnak segíteni!
Szerintem meg kell próbálni újra beprogramozni!Azt nem írtad le, milyen VFR-en van és azt ,hogy milyen fajta a fokozatkijelző! Előbb tötölni kell a memóriájából az előző beállításokat. Ami nekem van azon nem segít az , hogy széthúzom a vezetéket, mert attól még nem törlődik a program.Az a leírásába le van írva , hogy kell törölni, utánna meg kell próbálni még egyszer a programozást!
Sziasztok segítsetek légyszíves!Párom édesapja fokozatszám kijelzőt szeretett volna ma felszerelnie a VFR-jére de állítólag nem sikerült rendesen betanítania elsőre a szerkezetet.Úgy néz kia dolog,hogy az egyik sbeségi fokozat (azt hiszem 3.-ik kimaradt)nem jelzi valamiért vissza a kijelző, így mikor a váltó 6.ban van csak 5.-et mutat. Széthúzta a vezetékeket majd újra össze dugta de ez sem vezetett eredményre. Van valami ötletetek, hogyan lehetne újra tanítani a kijelzőt? Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Tudnátok nekem ötletet vagy konkrét helyet mondani ahol van esélyem találni egy bal oldalidomot kék színben? 2001-es rc46.
3 hete van meg a vas és az első motorom remélem jól választottam :) igyekszem visszaolvasni a forumot, hogy ne kérdezzek meg olyat majd, amit előttem már 20 megkérdeztek de lehet lesz ilyen is majd a jövőben.
Sziasztok.Készülök meg venni a szűrőket és az olajat,nincs valami ötletetek honnan kellene?
Csak nagyon olcsón vedd meg Japán belpiac, alkatrész nagyon drága, és hónapok.
Meg ha rendesen meg lett csinálva amiket leírtál az nem kevés pénz. A 4 gyűrű garnitúra közel egy kiló. Gondolom a számlája meg van, akkor kérd el. Arról nem is beszélve, hogy egy oválisra kopott hengerbe, a kör alakú gyűrű mennyire fog tömíteni?
Üdv Srácok!
Érdeklődnék hogy van egy vfr 400-as gép fel lett ujitva a hengerfej meg ujra lett gyürüzve . A gond az hogy azóta nem indul hol van szikra hol nincs ha van valakinek ötlete mi lehet a gond vele az segitsen . Nem nálam van a gép csak megakarom venni és azért éedeklődök A motor átforog esetleg nem lehetséges hogy a vezérlése lett elállitva ?
Az a durva, hogy már most 70 000 költöttem rá és 5 hónapja be sem volt indítva a garázs bérleti pénzéről nem is beszélve....a cimborám szerint ha már kerékpárt vettél akkor tekerjed wazze
Nekem valahogy minden telen szervízes.
Ez a beszerelés után készült, de a nagyobb karbantartásokat télre időzítem.
Ez egy mostani kép?
Mert akkor látom, hogy nem csak nekem van darabokban a gép telen.
Én most elég ügyesen bele másztam az enyémbe.
Ha bárkinek beszereléssel kapcsolatban kell segítség nyugodtan szóljon.
Azért nem került az üres jelző helyére, mert ugye ehhez a típushoz való fokozatkijelző, a sebesség, és fordulat jelből számolja ki. Ezen okból kifolyólag nehezebb lett volna megtalálni az ürest. Ha valakinek kell ilyen természetesen segítek benne.
Most olvastam ezt a cikket:
http://www.tesztmotor.hu/muhely/hogyan-mukodik-/kisokos-fokoza
tkijelzok.html
Csak azt nem tudom, melyik fajta kellene

Egyébként logikus is lenne az N helyére betenni, más kérdés, hogy könnyen mondom, még soha nem szedtem szét, nem tudom mennyire bonyolult vagy nem. Egyébként is tavaszra egy nyeregtáskát akarok majd venni, utána meg dobozt hátra, úgyhogy egyenlőre a fokozatkijelző nem aktuális, de tuti, hogy fogok venni, mer' teccik!
19.000 HUF
De a kozmax barátunké speckó gyártmány.
Mivel neki burkolat nélkül lett legyártva a kiképző.
De ebben ő és ago tud segíteni.
Amúgy nekem is tetszett a megoldás.
Viszont a leg jobban az "N" helyén nézne ki.
Én speciel nem ide szántam, de a lehetőségek miatt csak így tudtam megoldani.
(Ha megunom úgy is lekerül az "N" helyére.