Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia4
Rég beszéltünk...!
Jók a pólók....Ha esetleg megnézed a hivatalos vfr fórumot :
http://www.hondavfr.hu/forum/i...
akkor ott is találsz pólókat , amiket meg lehet venni..( klubos , feliratos) De ez legalább egyedi...Ilyen nincs senki másnak.....

Shark sisak......
Én most adtam el...Nekem nem jött be...Volt előtte Shoei meg Nolan..de mind közül ez volt a legrosszabb.Igaz egy régi tipus volt .....egy RSV Jean Michel Bayle Replika...Most Shoei lesz megint..

Remélem Májusban jöttök a Mátraalmási VFR összejövetelre...?
Szia,
egész jó, te csináltad?
Sziasztok.Csináltattam pólót,mondjuk a VFR feliratot úgy akartam volna mint a hogy a motoron van, de nem lehetett.Azért így is jó.Kérdezni szeretném a véleményeteket a Shark bukókról,mert olyat szeretnék venni.
néztem egyet fehérváron de hirdetéssel ellentétben 2004es és való színüleg eldőlt mert abal idom sérült afényszórói is ferdén állnak + a tulaj nagyon el akarja adni mert folyamatosan hívogat ha valakinek segíthetek hívhat is komárom győr környékén szívesen teszem tel 06 30 2271420
f3 97es jóóó volt remélem a következő tulaj is úgy vigyáz rá mint én imádtam
csak horzsolt volt elmondás szerint de megnéztük nem is lehetett komolyabb megnéztük se repedés se sérülés nem látszik a fejidomon kívül semmi nem volt leszerelve a színét viszont nem találták el az eladó szerintem ritka korrekt volt az ára 1.450volt
Hello

Mennyiért sikerült elhozni ha szabad kérdezni?
Ennek a motornak a hirdetését én is néztem, de a fejidom festése miatt letettem róla.
A CBR milyen CBR volt?

+ Grat!
köszönöm egy cbr után döntöttem vfr mellet remélem jól a találkozón valószínűleg ott leszek
Sziasztok..
Volna egy 180/55x17-es Metzeler Z-6 eladó,,, kb 3.5-4 mm középen
és
egy Conti Road Attack 120/70x17 Vadi új
Ha kell képet küldök...
Gratulálok én is..!
Szép a gép....
Sok balesetmentes kilómétert..!
Gratulálok a géphez, sok balesetmentes kilómétert kívánok és ne feledd Mátraalmáson lesz klub találkozó májusban.
Gratula a masináhot, nagyon szép, ráadásul piros is!
Sok balesetmentes kilómétert, gumifákat kívánok hozzá!
Üdv!
Immár én is a VFR-tulajok között lehetek, avagy új szerzemény :)
Akit érdekel:
Sziasztok!

" Az idei Mátraalmási találkozón megjelenők számának előzetes felmérése, az időpont kiválasztása és lefoglalása érdekében....

http://www.doodle.com/629cvrv4...

Gyakorlatilag három hétvége közül lehet választani, a hivatalos találkozó szombati napon lesz, tehát vagy május 12., vagy május 19., vagy május 26. Lehet csak szombatra jönni, vagy péntektől-vasárnapig, vagy péntek-szombat, szombat-vasárnap, illetve a 26-i hétvégén a hétfő is játszhat, amennyiben valaki a Pünkösd két napját is ott töltené. Szállás kb. 50 főre, plusz kb. 1000nm füves terület

A linkre kattintva be kell írni a nevet, és utána a nap dátuma fölött kattintgatva kijelölni a megfelelő választ:
Igen - ráérek, megyek
(Igen) - talán ez az időpont is megfelel
Nem - nem érek rá, ez az időpont nem jó

Végül a "mentés" gombra kattintva lehet eltárolni az adatokat. Ezek később módosíthatók: belépsz, majd rákattintasz a nevedre, ekkor megjelenik bal oldalon egy kuka és egy ceruza. Ha csak a részvételi időn szeretnél változtatni, akkor a ceruzát válaszd, ha törlöd a részvételedet, akkor mehetsz a kukába!

Annak, aki a három közül valamelyik hétvégén ott lenne a talin, kéretik tehát minden, a táblázatban található napra beírni valamit a fenti lehetőségek közül. Ha pl. a május 12. a jó, és csak az, más szóba sem jöhet, akkor 1 db igen lesz (május 12.), és 9 db nem, hiszen a többi napra a nem-et kell bejelölni.
Annak, akinek egyik nap sem felel meg, annak nem kell jelentkeznie :)

Az előzetes jelentkezés határideje: 2012. február 19., vasárnap. Ekkor zárunk, és kialakítjuk, hogy melyik hétvégén legyen a tali, és lefoglaljuk a helyet."

Kedvcsináló a tavalyi Mátraalmási találkozóról...

http://www.sportmotor.hu/motor...
és ...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hétvégén lövök egy-két képet róluk.
Köszi, az pont nekem is! :)
Sőt, rendelkezésre áll egy teljes motorhibás RC24 hibátlan idomzattal, de nem 36
Indexek esetleg érdekelhetnek!
Lámpa közötti darabom van egy feles, ha érdekel. Azt hiszem nem törött és nem is barkácsolt. Más nekem sincsen használható, mert össze volt törve a gép. Illetve egy jobbos és balos első irányjelző is van feleslegesbe ha érdekel valakit. Hétvégén csinálok egy képet róluk, hogy lássátok. (amúgy sok sikert, én is idomokat kerestem sokáig és egy tapasztalattal gazdagabb lettem, soha többet nem veszek idomhiányos vagy idomtörött VFR-t. QRRRRVA drága az idom...)
Szia! Sikerült találnod valamit? (tudom hogy régi post, de nekem is erre lenne szükségem
Sziasztok!
VFR 750 RC36 1991-hez keresnék komplett idomzatot, lámpákkal, tankkal, első acélmerevítővel. Osztott lámpás, ha esetleg van vkinek
Did katalógusokban ahogy olvasom az 525ös láncokat 100le-ig ajánlják utcai és terep motorokhoz.Holnap utánaérdeklődök mi igaz,de szerintem az én 400as 60lovas gépemre elég lesz az is.Még az "o" illetve "x" gyűrű között vacilálok.
Köszi megkérdezem náluk is.
Én náluk vettem a szettet, nagyon jó áron tavaly decemberben:
http://www.m0moto.hu/
Igen láttam a nagyvason, csak ami most fent van az 15/46 és a gyárit 530asból(aminek a felfogatása nem jó) 15/40nek mutatja ezért a dilemma.Köszi a linket megpróbálom,de most nézem sunstar katalógusban nc21eshez 525öst ír,15/45-tel gyárinak?Majd telefonon megérdeklődöm.Kezd olyan érzésem lenni, hogy 525ös való rá csak előző gazdi 30ast rakott fel...