Tegnap megjött a Remus Grand Prix dobom.Elég nehezen ért ide. Már azt hittem lehúztak.Csak hitegetett az ember hogy ő feladta. Meg küldjek korrekt címet mert visszament a csomag.
Igaz hogy nem emelt dob.viszont ovál. Pedig kör alakúra számítottam. Eladó is így írta!
Egy pici horpadás van a paláston de nem vészes. Jövő héten felpróbálom . Kiváncsi vagyok a hangjára.
Fene tudja... legalább nem esz a penész, hogy nem tudok lánc nélkül menni.Majd a februári fizuból kap új láncszettet aztán csak össze kell rakni meg fújni,addig meg kibírom a Dt-vel.De minden esetre
én az nsr-be raktam be használt betétet
100-200km után már teljesen jó volt
heverom eladta a motorját és megmaradtt neki, nekem adta
amugy teljesen jó állapotú volt mikor elhoztam csak annyi látszódott rajta hogy már használatba volt
be lehet rakni használt betétet csak ha már üvegesre keményedett akkor nem ojan jól fékez de azt ugyis észre lehet venni
ha nem jó akkor kiveszed, de akkor buktad az árát
Jól van , ne vedd komolyan amit írtam, hiszek neked, hogy jó. Bár én nem tennék használt fékbetétet a motorba, mert az már egy másik tárcsához kopott hozzá, és az új betétnek is kell jó pár km mire összekopik a féktárcsával, nem , hogy egy használtnak
A betéteknek semmi baja.Szart amúgy sem adnék oda senkinek ,csak az a helyzet ,hogy annyira rossz állapotban van mid kettő féknyereg ,hogy cserélem őket valami combosabbra...Gondoltam hátha kell valakinek ,de ha nem akkor nem.Még csak nyerészkedni sem akartam rajta
Akkor qka
Nekem pl nem jó a motoromba,más kialakítású kell az nc 21esembe mint ami postán jött(nc30hoz többek közt,mint a képen szereplő) csak még tavaly vettem és nincs pofám visszavinni ezért is bontatlan új.Mondjuk én a féken nem spórolnék,esetleg egy hátsó rész törött tk-s motorról lehet felesleges első cucc,de ne legyen igazam!
Én is úgy gondoltam hogy együtt megyünk,de tényleg messze van még.Nézegettem a Shubert bukókat,ennyi pénzért kapnék az R1 szériából is.Van kettő piros színű.
Hali.
Sisak ügyben...ez csak az én saját véleményem.Az enyémtől az RSR már egy sokkal jobb sisak....újabb fejlesztés, modernebb.Én sajnos a Shoei-hez ( hoz) hasonlítok mindig, mivel eddig az volt ami nekem a legjobb, legcsendesebb volt.Mint írtam is....... most fogok venni megint egyet...
Találkozóval kapcsolatban..: A lényeget Samponember már leírta.Nagyon jó , közvetlen csapat.....érdemes őket megismerni. Én tavaly csak a szombati napon voltam ( mentem+ jöttem) de az idén , ha a munkám engedi legalább 2 napot ( szombat vasárnap) szeretnék ott lenni. Esetleg mehetünk együtt is...De ez még sajna messze van ..majd még megbeszéljük....
A club fórumán lesz majd írva hogy mikor és mennyit kell fizetni a szállásért hogyha ott szeretnél aludni. Van faházban alvós lehetőség de akár sátorozni is lehet. Február 19.-én zárul az előzetes felmérés és utánna lesz gondolom lefoglalva a hely arra az időpontra amelyik a legtöbb embernek jó. A foglalás után lesznek szerintem árak is hogy akkor pontosan mi mennyi meg hány méter.
A pólókat csináltattam,én asztalos vagyok.Teljesen el vetted a kedvem Sanyi a bukótól,egyébként RSR2 V ELITE lett volna.A találkozóra mennénk mi is a kollégával,nekünk bármely időpont jó.Szállás az hogy lenne megoldva?Fizetni előre valamit?
Azt mondják az okosok (nem utolsósorban nem szegények), hogy Schobert a leghalkabb és az ilyen irányú teszteket is megnyeri. Nekem N85-öm van előtte Marushin-om volt, de mindkettő elég zajos. Viszont....Schobert még soha nem volt a fejemen, nem tudom hogy mennyivel lenne halkabb. Ár-érték arányban nem tűnik rossznak és az 5 év gari sem elhanyagolható. Olvass róla minél több tesztet és nézd meg hogy a Sharp teszten hogyan végzett, mert nem csak a külső számít hanem a tartalom is egy sisaknál!
nekem leaser fiber d1 van 2011 es 80tól iszonyatosan zazos pedig már kisebb bélésel is próbáltam de ha lehet lecserélem .tanács még matricázva próbáld ki ha nem jó visszaveszik
Igaz hogy nem emelt dob.viszont ovál. Pedig kör alakúra számítottam. Eladó is így írta!
Egy pici horpadás van a paláston de nem vészes. Jövő héten felpróbálom . Kiváncsi vagyok a hangjára.