Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiszek neked!
Biztos hogy láttál már egy két furcsa szerkezetet, s kicsit jobban vágod a témát.
Meggyőztél így az 5let a kukába!
Pénz marad a zsebben!

Találtam neked két teljesítménygörbét.
basi2,

Azért van pár "fals" dolog az irásodban.

1. Mi köze a készüléknek a gyújtáshoz?! Miért változtattatná a gyújtást?!
2. Eleve az a neve hogy Nitro X Fuel Pack. Az özemanyagot változtatja maximum szerintem

Bár van olyan érzésem, hogy lehet semmi sincs a dobozban ennyiért. Volt már rá példa bőven.

Az hogy bedobozolvan, matricázva, van hozzá kábel, van a készüléken egy 4-es dip switch, meg hogy legyen még benne valami nyák alkatrészekkel és még keressen is rajta valaki, meg Áfa... és ez mind 32EUR-ért.... háááát

Érdekes, hogy eleve mindenki azt irja magárol, hogy olyan, mint egy Power Commander vagy jobb.... jaaah.
Elég sok(k) iylen volt már, aztán ezek a tuti jó cikkek eltüntek a piacról rövid idő után.
Eleve már az is érdekes, hoyg kerestem, de nem találtam teljesítmény görbéket.

Az, hogy vannak akik jót mondanak róla... jaaah... sok olyan cucc volt már nálam, amiről az ember jót mondott és a szétszedett dobozb meg üres volt... de ő mégis érezte.
Vagy kivette olyan motorból a box a környezetvédelmi tiltást, ami nem is volt a motorban...
Szóval sok ilyen cuccot tudok neked itt bent a "röhögünk a terméken" polcunkról, aminek hatását érezte az ügyfél...

De ha enniyre állítható cuccot szeretnél, akkor miért nem veszel egy pótmétert, rádugod a szenzor helyére és csavarhúzóval tekergeted. Olcsóbb és jobb, mert nem 14 állásban állítható csak mint a NitroX, hanem fokozatmentesen....

De mivel te ezen gondolkozol, igy nem is merek olyan kérdést feltenni, hogy szerinted a motorod most sok vagy kevés üzemanyagot kap, melyik tartományban melyiket, melyik gázálláson melyiket, stb...

Mivel te ezt szeretnéd beletenni, igy gondolom a te motzorod minden gázállásnál, minden fordulaton egyformán rosszulkapja az üzemanyagot, hiszen ha a szenzort átvered, akkor egységesen (homológ módon) változtatja meg az üzemanyag ellátást.
Mondjuk én még ilyen motort nem láttam, de lehet a tied ilyen egyedül a világon...:)))

Szakmailag arra meg nem is merek gondolni, hogy árulják ezt a "kiválló terméket" sok motorhoz, olyanhoz is, amiben van mondjuk lambda szonda, de azt nem kell kiiktatni..... hmmmm... értem. Ez az apróság már nem is érdekes ennél a "kiváló terméknél"

Sok sikert hozzá..
Ago azzal tisztában vagyok hogy semmi köze egy Power Commander-hez!
Sőt azt amit írnak róla teljesítménynövekedést sem hiszem el!
Nem tartom kizártnak azt sem hogy kevesebb lesz a teljesítmény mivel átbassza az elektronikát. Az meg a fals adat miatt beáll egy középértékre vagy esetleg figyelmen kívül hagyja a jelet (fals adat miatt) és úgy módosítja a gyújtást. Esetleg hibajelet is küld.
Pusztán csak a kíváncsiság miatt gondolkodom rajta!
Mert olvastam róla jót és rosszat is egyaránt!
Az is világos hogy csak ellenállások vannak a dobozban amiket lehet variálni.
Még keresek néhány cikket a neten az IAT átveréséről , mielőtt megvenném!
A K&N szűrőt viszont veszek bele.
cikszám: 250996499934, 20 dolcsi + posta
vegyél az e-bay-ról, ott a legolcsóbb
Sziasztok!
vfr 800 fi használt túraplexit keresek.
Valaki nem tud eladót?
Köszönöm!
Attila
Ha tényleg nem számít, ennyi pénz igazán oda adhatnád mondjuk nekem is, azt jól elmotoroznám
basi,

Nem igaázn szeretnék ebbe a témába belemenni, mert ha valaki ilyet akar vanni, akkor annak nem sok lövése van se az injektor, se a motor működéséhez.

Ha valaki az alapján dönt, hogy mennyibe kerül meg hogy oda van irva, hogy olyan mint egy power Commander, akkor vegye meg

De ha neke dennyire a pénz számit,akkor miért dobsz ki rá 10.000HUF-ot azért, hogy átverj egy szenzort.
Mondok címet, ahol 100HUF-ért tudsz ellenállást venni és kész.
Az IAT szenzorra kelL kötni ezzel átbassza az elektronikát. Hat tényleg nem bozalomgerjesztö,de egy probat nekem megér. Sokat nem varok töle de kinti forumokon elégedeťtek voltak vele. Majd meglatjuk.
Nem igazán "bizalomgerjesztő" a cucc...
Gondolom akkor nektek már van tapasztalatotok vele...?
itt találsz róla pár infót:
http://www.nitroxchips.com/esh...

31EUR az ára.
Részvétem hozzá...
Bakker mond már meg, mert nem tudok aludni a dobozkád miatt! Rákerestem a keresőben és csak gyúros cuccot dobott ki rá. Az is teljesítmény növelő csak azt nem vasba kell tenni hanem húsba!
És ez a doboz mit csinál?
Ha valakit érdekel rc36/1 oldalsztender takaró új, utángyártott, az jelezze legyen kedves. kb 5-6 E Ft. (ennyiért éri meg legyártani egy pár darabot) Ha nem lesz rá igény, nem is kezdek el pöcsölni vele.
nitrox az micsoda?
az is valami elektronika?
Valószínű hogy kellene egy Power commander + beállítás. Én az olcsóbbik tuningot választom. A NitroX dobozkát. Majd meglátjuk hogy muzsikál vele.
az inyektorokat hozzá kell hangolni a nyitott dobhoz vagy már így is erősebb a motor?
Nem bírtam ki és tegnap felpróbáltam a Remus-t!
Hát basszus odabaszós a hangja! Előbújt a farkas a báránybőrből!
Közel 3 év alatt csak sikerült még fából is faragnia valamit!? Nem?
Azóta volt már BMW és most Hayabusa tulaj...valószínű nem aktuális már neki
Helló!Hívd fel ezt a számot:70/317-9083
http://youtu.be/Lo5yEplwkFg kis brummogás :)[/L]
Ég és föld a különbség, most fog megmutatkozni a V4 igazi karaktere!