Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túramotor...
Ehhez kétség sem fér :) Bár most nagyon hanyagolom, mert semmi időm nincsen foglalkozni vele. CSak egy fény gyorsan egy kis olajcsere és Nyááááááááőő
Majd el készül,aztán le se szálsz róla
ÁÁÁ, akkor te jöttél a kawa cuccokért :)
Nos akkor láthattad, hogy lassan halad a projekt :D Ez van. Majd jövőre :D
A tesódnál a műhelyben,vettem tőle pár cuccot.
Az érdekes :D Hol?
Tegnap láttam a motorod élőben
Eladó VFR 800 02-05-ig egy POWER COMMANDER,ha kérdésed van hívj 06705850436.
Ámen!
Én kezdem nem érteni a hasonló dolgokat. Persze, ha úgy hirdetik, hogy sosem volt törve, akkor ok. De ha azt mondják, hogy makulátlan, akkor mi itt a baj? Még ha törve is volt, nagyon szépen rendbe lett rakva. Aki meg karcmentes motort akar, ami sosem volt javítva, az menjen szalonba és vegyen egy újat.
(mindezt általánosságban mondtam, nem személyeskedve)
Én csak a fénytöréseket vettem kiindulópontnak, az csak ráadás hogy az első indexek fehérek a hátsóak meg sárgák a motor pedig 2004es.
Hát mind1 majd élőben meglátjuk.
Valahol biztos lefényezték, csak az a kérdés hogy hol? Tokioban, vagy esetleg máshol.
Ez a kép alapján szerintem nincs ember aki megmondja biztosan
Whiteszeműeket kérdezném, szerintetek a fejidom és az első sárvédő festve volt ezen? Nekem igen olybá tűnik.
Hány ésves a sisak, ha szabad kérdeznem? És hány éves a könyve szerint, 3 vagy 5?
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
Igen.
Átlagosan 0.8-tól 4 literig
ha ijen mértékbe emelik a benzin árát akkor hamar visszahozza az árát
minden fordulatszámon kevesebbet fogyaszt PC-vel mint előtte?
A PC szépen termeli vissza az árát Minnél többet motorozok, annál többet spórolok.
Sikerült nyáron összehozni az 5,2 litert-is 1xewr-1xer, tényleg nem mindegy a fogyasztás, főleg hosszabb távon.
Általában +1 liter. A mai világban
Szerintem egyértelműen érdemes kipróbálni. 3e Ft-os tétel, és könnyen "visszacsinálható" ha nem tetszik. De tetszeni fog.

A Fireblade-en is egyel kisebb van elöl, de tavaszra tervezek egy +2-t hátra
A csajom 600F4-ére is dobtunk egyel kisebbet előre.
Nem is arra gondoltam, hogy 1.895 deciliterrel többet fogyaszt 100km-en...
Akkor úgy veszem ki a szavaidból, hogy érdemes eggyel kisebbre cserélni..
Köszi az infót....
Én nem tapasztaltam változást. Mondjuk ebben benne van, hogy nem buzultam soha egyik járművemmel sem Excelben vezetett fogyasztással meg hasonlók.

Viszont a km óra csalni fog. 4-5%-al többet fog mutatni ahhoz képest, amit szériában mutat. Akit ez a tudat, vagy az, hogy amikor eladja akkor 84e helyett 89e lesz benne zavar, az ne is gondoljon erre. :)
Hali!
Fogyasztás változott-e valamennyire?
Én is gondolkodom valami megoldáson.....mert nekem nagyon nehéz megszokni, hogy 3500 alatt rángat...
Jövőre kezdem a 4. idényemet a paripámmal, beletettem 3 év alatt 23 000-et, tudom ez nem sok, de még mindig kevésnek érzem magam a pályázáshoz. Ráadásul én szerelmes vagyok a Vifferbe és ha eldobnám a sóderágyba akkor megőrülnék miatta.
Amikor 2009 nyarán eldölt mert az oldalsztendert kikanalata a megolvadt a kátránnyal fedett vidéki út szélén és összekarcolta az oldalidom fényezését azt hittem hogy összedöl a világ. Amúgy is inkább maradok a túráknál mint a pályánál, akkor meg jó lesz a 17 fogú előre.