Jónapot! :-)
Igen lapkás megoldás, a szelep.
Általánosságban elmondható, hogy a yamakka world-be hordjuk, Kozmaxhoz!(Kozma Tamás)
Asszem bruttó 6500FT/Óra...
A láncfeszítés 1 körmös kulcsal történik, amit én még angol ebay-ről rendeltem, kb 6000Ft-ért ide ért.
Maga a folyamat pedig a gyári szervízkönyben megtalálható.
Amit gondolom bármelyikünk átküld, ha még nincs meg!
Kalappal!
Sziasztok! ha elviszik a majesty-m, megveszek egy rc36-ost. Kis segítség kéne: kicsit karcos a fény, de műszakilag jónak tűnik, kivéve egy kis mintha-szelephangot. jól emlékszem, ez lapkás téma? meg egy karbiszinkront is érzek benne. pesten tudtok jó áron dolgozó vfr-szakit? meeg aki mostanság csináltatott, mi pénz egy fenti móka kb? meeeg: láncfeszítés témában érdelelne a hogyan-mivel :)
Sziasztok.Ma lebontottam sz oldal idomot hogy megnézzem a hűtő folyadékot.Alul a két idomot két műanyag szegecs fogja össze,amik sajnos szét törtek.Mivel lehetne azokat pótolni?Ha valakinek lenne valami ötlete?
Leovince karbon ovál pár vfr 800 vtec-re való eladó a listaár feléért.keveset használt szép állapotú,e-s,kivehető db killerrel,közcsővel,y-nal és minden tartozékával.valamint egyéb új és használt dobok.érdeklődni tel:70 317 90 83
Ma (idén talán utoljára 20 fok feletti hőmérsékletben) felmentünk a Kékesre. Amikor hazaértem akkor vettem észre, hogy a műszerfal jobb oldalán a műanyag takaró lemezt elhagytam a híresen jó minőségű magyar utakon vhol. Tud esetleg vki ilyet szerezni vhonnan?
Na megnéztem, Body Kar márkájú a kitt és a zsírtalanító is. Anno a Standoxban az mondák, hogy nyugodtan használható a zsírtalanítót mindenre, és még nem találkoztam olyannal, hogy feloldotta volna az előző festéket.
Én pisztolyból egy felső tartályos SATA pisztolyt használok, nem rossz, csak arra kell figyelni, hogy minden használat után gondosan ki kell mosni. Én egy lötty higítót mindíg bennehagyok. Sima barkácskompresszorral fújtam anno és a kertben, de a végeredmény jó lett. Szóval fényezésre fel.
Lehet idén még kitart addíg a jóidő, hogy én is le tudjam fújni a kicsikét :)
a fegyverem már elég régi, még ndk-ból való sprio márka
nemrég szereztem egy kisebbet ez is használt de nem ojan régi már egyszer próbáltam, jobb mint a sprio viszont kisebb és a tartálya is kicsi
vízleválasztó valami ipari cucc festo
eddíg csak trinát 1k festékkel dolgoztam, simsonra bőven elég
nemsokat értek a fényezéshez csak amatőr szinten csinálom
igazábol nem is fogott tovább lépni mert ahhoz már kellene egy rendes festőkamra, de azért érdekel a dolog
Lehet rosszul higítod, vagy a fegyvered gagyi, de lehet rosszul állítod be. HVLP-vel fújsz? Vizes festék vagy nem? Vízleválasztód milyen? Najó, úgyse tudom megmondani innen miért fröcsköl...
http://totalcar.hu/szotar/auto...
Most találtam ezt az oldalt, elég sok hasznos dolgot írnak le és ők is azt a festáék márkát ajánlják amit Ti is mondtatok.
Igen lapkás megoldás, a szelep.
Általánosságban elmondható, hogy a yamakka world-be hordjuk, Kozmaxhoz!(Kozma Tamás)
Asszem bruttó 6500FT/Óra...
A láncfeszítés 1 körmös kulcsal történik, amit én még angol ebay-ről rendeltem, kb 6000Ft-ért ide ért.
Maga a folyamat pedig a gyári szervízkönyben megtalálható.
Amit gondolom bármelyikünk átküld, ha még nincs meg!
Kalappal!