Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á nem lehet!
Már egy ideje vadásztam rá!
add el nekem :)
kell, hogy legyen mibe pakolnom jövőre, amikor lépek Ungáriábó'.
Nekem már megvan a WR2!
Már csak a dobozok kellenek!
Az itt fórumozók közül sokunknak van ez és eddig nem volt gond, hívd nyugodtan!
Ezek Corbin dobozok. itt ni nem rossz cuccok, de brutál mértékben túlárazottak.
Amúgy meg törik a műanyag része.
azaz az egész.

Givi dobozok kellenek ahogy olvasgatok utána, WR2 rendszerrel.
Nekem 13000 FT volt + postaköltség és teljesen jól üzemel.
Ez nem hangzik rosszul!
Holnap beszélek is vele!
És pont a fele lesz a 30-nak vagy még kevesebb és még a gyárinál is jobb....
Keresd őt feszabiügyben mint ahogy sokan mások is.DR. Mecseki Zsolt 20-9189-743
Na ma az enyémen beadta az unalmast a fesszabályzó! 13.2 V-ot tölt akármilyen fordulaton! Baszottul melegszik és a három sárga(fázis) kábel csatlakozója is melegszik!
Kontaktspray sem segített!
Hiába raktak plusz hűtésnek egy alu lemezt a szabályzó alá!
Kell egy újat szerválnom! Az Ebayen 30 körül mozog.
Tatabányai a srác a nevére nem emlékszem,az adásvételit pedig nem találtam. 06305520512 Kérdezd meg,hátha nem adta még el. annyit tudok,hogy usa-ból rendelte. Én nem hoztam el,mert még az előző gépről megmaradt a givi,így inkább alkudtam.
Megadhatod köszönöm, kíváncsi vagyok, hogy mennyi. Van nyeregtáskám, de az azért más.(pl átázik)
Ha gondolod még megvan a telszáma a tagnak
Az enyémen ilyen dobozok voltak mikor megvettem,de otthagytam az előző tulajnál,mert nekem nem tetszett. (így engedett az árból)
Honnan lehetne ilyen dobozokat szerezni?
túrázós átalakítós pirosas dobozos 800-as
Akinek RC36/1 gépe van mint nekem, az megtenné, hogy nagyvonalakban leméri a plexin lévő fekete árnyékolás főbb pontjait és méreteit? Sajna nekem full lila a plexi és a gyárihoz hasonlóan meg akarom csinálni a fekete szegélyt, csak fóliával. Nagyon bután néz most ki a gép ezzel a rohamosztagos pajzzsal :D
Igen, nincs. A diagnosztikát az FI lámpa villogása, jelzi, ha probléma van.
Vannak ilyenek.
Cimbim Thunderace-t vett (96ost) valami tizenpárezer km-el.
Ami valós volt. Látni a féktárcsán, meg az összes olyan helyen, ahova kosz kerül. Amikor kitolnak eléd egy (ugyan törött) de _szalon_ motort, akkor azt érdemes megvenni.
Szia!

Nem izgatom túl magam, csak kíváncsi voltam hogy van-e ilyesmire lehetőség. Megnéztem a motort, ahogy írtam is eléggé egyben van, szemlátomást vigyáztak rá, csak nekem kevésnek tűnik ez a km egy 10 éves gépnél. Ennyi az egész.
Mondjuk most 1 picit ellenkeznék, mert azt hogy egy motor hányszor feküdt azt két dolog határozza meg:
- aki vezette
- és a szerencse, hogy melyik vadbarom akarta kinyírni szegény motorost.
Idén szerencsésnek mondhatom magamat nem is volt meleg szitu az utakon, erre a 71-esen Szigligetről visszafelé Bp irányába 3-xor akartak kivasalni minket. Halottam olyat is, hogy 1 kompresszió mérés is sokat elárulhat, mert ha "lötyög" a dugattyú a hengerben akkor nem 20 000 km van benne. De az is tény hogy a Viffernél ha arra vigyáztak és megadtak neki minden szükségeset ami jár neki akkor tök mindegy, hogy 50 000 vagy 70 000 van benne, bírni fogja!
Illetve az a helyzet, hogy nem túl nagy manőver cserélni egy kilóméterórát. Szóval tényleg nem túl mérvadó a dolog. Főleg olyan motornál, ami öreg, simán előfordulhat, hogy egyszer-kétszer megfektették és tört ez+az.
arrol nem is beszelve, hogy a km-szamlalo az kb SEMMILYEN informaciot nem ad az autorol/motorrol...
vasarlasnal el kell felejteni hogy letezik ilyen, ahogy ossze-vissza porgetik oket, baromira nem osszehasonlithatok. muszaki allapot, javitasok minosege, na es persze a tulajdonos ami fontos
szia hammerhead
nem értem miért izgatod magad 10-20e km-en
a vfr-nek nem számít még 100e -sem
nem néhány ezer km-n múlik a jó motor
Szóval ha jól értem, a 2001-es modellnél nincs gyárilag kiépített szerviz csatlakozó.

Ez egyszerűsíti a dolgot, mert gondolom az említett chiphez csak a műszerfal megbontásával lehet hozzáférni. Tehát ha a műszerfal szemlátomást nem volt bontva, akkor valszeg a km kijelző sem lett buherálva.
Amúgy így van. Fél misi körül nem számít, hogy még + 10.000 egy bevizsgálás. Nekem tényleg megérte amikor kocsit vettem.