Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis segítség.Első forgalomba helyezésnél nincs átírási illeték. A kép alatt látható reg.adó összege valós vagy még egy kicsivel kevesebb mivel azt akkor számolták ki mikor felrakták a mocit de ahogy telik az idő úgy csökken az összeg.Árak:első forgalombahelyezés/műszaki 27000ft,rendszám 5500ft,törzskönyv6000ft,forgalmi6000ft,matrica 500ft.Ehez jön még a reg.adó amit a motor képe alatt látsz+ a motor biztosítása.Származás ellenőrzés nincs! Remélem tudtam segíteni
a grande még azt is irja hogy nem kell befüzetni az átirási illatéket mivel forgalomba helyezzük nem átiratjuk
most ezt nem értem mert máshol ijenről nem irtak
a grandemoto oldalán azt irják hogy már nem kell származás ellenőrzés és eredet vizsga
amik ott levennak irva az szerintem nem teljesen jó mert 70000-re jönne ki minden papírozás
én is számolgattam már hogy mennyit kellene füzetni a papírozásra
100 alatt nem jönne ki de inkább 120 lenne
persze ez attól is függ hogy mennyire régi a motor mert a régebbi motorra kevesebb a papírozás
Köszi
en is nekialltam utanajarni par honapja (egy bakonyi faluban elek, korbeveve erdokkel amik tele vannak ozekkel, rokakkal meg ki tudja meg mikkel), ugy tunik a sip nem er semmit, ultrahangos riaszto kell:

link
duplacsövű sörétest
Sajna nincs 120/ 70x17-ben....
110/ 80x19-ben van Conti..De most ebben a méretben nem is tudok épkézláb gumit ajánlani ami nálunk van...Sajna a szezon vége felé járunk és nem igen törekszünk már utánpótlásra..
De ha lesz valami akkor szólok úgy is ,vagy felteszem ide...
Szia Sanyi. Esetleg hasonló állapotú conti nincs véletlen előre?
Akkor mi a "TUTI"?
Ki, mit használ..?( ha van olyan , aki használ valami ilyenféle dolgot)
A vadriasztó síp állítólag csak urbánlegend.......
Sziasztok!
Ha szabad nekem is hozzászólni .....
az én mocim 99'-es évjáratú és nem került 100 e. be a forgalomba helyezés + rendszám...Tehát mindenképpen megérné , főleg ha valaki magának csinálja. Nem egy nagy ördöngősség.....csak idő és türelem kell hozzá.
Egyébként volt olyan motorom amit 350 km ( oda-vissza 700km) távolságból vettem ....lábon hoztam ( hoztuk ) haza ( felváltva) március elején + 7-8 fokban....de et már régen volt.

Más téma:
Használ -e valaki vadriasztó sípot a mociján...és ha igen , akkor azt hová tette , szerelte fel?
Csoki!

Az enyém a Grandétól van, RC36II. A honosítás cakk-pakk kijött 80 körül. Én Érdről mentem le megnézni, az sem volt rövid túra, de megérte. Ingyen felhozták a masinát. Nagyon korrektek voltak, a motor teljesen megfelelt a leírtaknak. Ha kéred, honosítják neked, de én pár nap alatt elintéztem magamnak, és az ingyen volt, pedig soha nem csináltam ilyet azelőtt.
Szerintem a piros nagyon megéri, ár/érték arányban verhetetlen.
Magyarországon tényleg nincsen távolság és Grandemototo árai tényleg verhetetlenek. (mármint ha tényleg olyan állapotban vannak a gépek)
Nekem is kinti papiros a VFr és még nem papíroztem le, de már utána jártam, 80.000 pénzből megvan. Szerintem ennek az RC 36/2-nek is megvan egy 100.000-ból, azaz akkor vagy 500.000-nál és marad 150 új gumikra, olajra, láncra... Megér egy kukkantást. Egy fuvart meg nem olyan nehéz összeszervezni. Persze csak szerintem.
Meglátásom szerint Magyarországon, 1 jó vételért nincs távolság.
Meg nem hátrány, ha többet látsz.
Én is lementem Békéscsabára, oda vissza 500kilcsi. :-) de megérte.
majd rákeresek
ez is jó de messzebb van
ha átiratnám a nevemre akkor ez is 650-be lenne nekem
végülis ugyan annyiba kerülne csak akkor nem kellene pestre mennem
Ez mit jelentene?
"tankon csak levonó"
Amúgy megnéztem.
Sima liba!
Képről teljesen faszántos!
Támogatom én is.
Grandeeknal eszetlen jo aron vannak a motorok, az egyetlen problema hogy az orszag tulso felen vannak... bar meg lehet veluk beszelni a szallitast, de azert csak erdemes lenne megnezni elotte a motort, barmennyire is korrektek
(az orok kedvencem naluk az a moci, aminel az allapotot ugy irtak le az oldalon hogy 'fos' :D)
a szivacsnak semmi koze a fenyezeshez, az enyemben is ott vannak, megis ujrafenyezettek az oldalidomok. a matricak hianya viszont egyertelmuve teszi...
az Orbb altal linkelt gep nagyon faszan nez ki!
Grandemotonál 400-ért van RC36/2 és elég jól néz ki. Amennyire én tudom, ők korrektek. 270-ért van egy FZR 600, ha most vennék motort, azt gondolkodás nélkül megvenném. Vagy az 1000-es Thunderace-t 330-ért.
Egy kukkantást megér ez a VFR szerintem.
valószinűleg nem a neki repülő bogaraktól hajlott el. :-D
Ha mindenképp ragaszkodsz a piroshoz, és az RC36/II-eshez, én ezt megnézném.
VFR
igen almánál van
nekem bejön, megvenném
az egész 650000-ből névreirva szerintem megéri
csak az oljhűtő zavar egy kicsit mert nemtudom hogy azt hogyan lehet összeverni mikor annyira el van bujva
elvannak görbülve a bordák
azt gyanítom hogy ez törött motor volt és raktak rá egy másik elejét meg idomokat
gondolom az Alma motornál?
Miáltal nincs az oldal idomon VFR matrinya, így feltételezem, hogy újra fényezték.
Igaz ez csak én anomáliám, mármint a ragaszkodás a gyári állapothoz.
Ha téged nem zavar, és műszakilag patent, akkor szaladj rá!