Sziasztok!Ha tud valaki segítsen.Vettem egy sérült vtecet, mielőtt szétbombázom hátha ezt megspórolnám... az efi lámpa villog,nem indul.Néha elkapja kb2-3 másodpercre.A benzin kb 1 éves lehet benne(úgyis kicserélem)a gyertyák adnak szikrát.Lehet,a két dolog valamelyikétől a gebasz,vagy keressem máshol a hibát.
Villoghat az efi lámpa egyáltalán ezektől? A havernál 1 hónapja beindult és ment mind a négy henger ,de mostmár nem műxik. Relatív akkor is sokat kellett önindítózni.
Idő hiányában vagyok ennyire "okos". Csak kizárnám a hülyeségeket mielőtt belemerülök.Előre is köszi ha valaki visszaír!
Sziasztok!
Újévi akcióinkban a legújabb DID láncok, láncszettek, Brembo fékbetétek, K&N légszűrők, és még sok egyéb termék szinte tavalyi áron!
Pl. VFR 800 első+hátsó lánckerék 12800-13000Ft, DID 530VX X-gyűrűs lánc 19.500Ft.
Érdeklődni: http://www.motoralkatresz.eu
Te voltál a másik remélem... :)
Amúgy meg minden tárcsa üt valamennyire. Ha nem tudsz vele megállni, úgyis cseréled, így nem értem minek basztatják a népet. Nekem is üt az egyik, de a gumicsövek szépen elnyelik. Ennyi.
Csak nem akarom, hogy esetleg a szembejövőket vakítsam el és elcsapjanak. És persze az sem baj, ha frankón világít. Most még egy másik lámpa beszerzése meg nem esne jól...
1 biztos nekem nézték még műszakin is nézték, hogy merre világítanak, és hogyan. De EU. jelzést nem is kerestek. Viszont ha épp ellenőrzést kapnak akkor nézni fogják.
De ha nem lehetne vele közlekedni akkor jobb kormányos autókat sem szabadna kis hazánkba engedni.
Ha jól emlékszem RC36 van. Nézzd meg, hogy van e benne E betü az üvegén. Másik kapcsold be a lámpát és tegyél elé egy papír lapot. Remekül látszik rajta, hogy aszimmetrikus, szimmetrikus képet vetít. A szimmetrikus is elfogadott Európában.
Lenne egy számomra fontos kérdésem hozzátok. Kell-e fényszórót cserélnem a gépemen, mivel az angoloktól került haza (mérföldes) és ugye ott a másik oldalra kell pozícionálni a fényt, vagy át lehet állítani ezt a foncsort a jobboldali közlekedéshez? Vagy motornál nem olyan nagy az oldalra irányítottság a fénycsóvánál, hogy másik fényszóró kellene a balos közlekedéshez? Lehet, hogy valakinek ez egy triviális kérdés, nekem nem :) Előre is köszi a választ.
Hali..
A Shox áruházban a MAI NAPI AKCIÓBAN szerepel WINGRACK2 N151
doboztartó 22610 Ft helyett 9990 Ft-os áron..De csak kettő van készleten...Szerintem kérdezz rá ennyi pénzért....Felfogató konzolt meg majd szerzel , barkácsolsz, vagy lemásolod valakiéről...
Villoghat az efi lámpa egyáltalán ezektől? A havernál 1 hónapja beindult és ment mind a négy henger ,de mostmár nem műxik. Relatív akkor is sokat kellett önindítózni.
Idő hiányában vagyok ennyire "okos". Csak kizárnám a hülyeségeket mielőtt belemerülök.Előre is köszi ha valaki visszaír!