Semmi gond és persze ha ez segít már írom is.A probléma az volt,hogy egyrészt kicsi volt az úszószint,ezért keveset kapott,másrészt ráfért egy kis szinkron amitől elmúlt a köhögés..
Ha esetleg kellene egy jó szerelő tudok adni elérhetőséget aki meggyógyította nekem annak idején.
Itt jut eszembe,van egy felesleges 4 órás gyári teszterem ha esetleg érdekelne téged vagy bárkit kispénzé
Hát biztos kezesebb lesz ezek szerint a masina a pc-től,de 120ért azért inkább áttankolnék 2 nyarat és használom 3000 felett
Nem annyira problémás a dolog,csak furcsa,hogy úgy viselkedik a motor,mint ha nem kapna benzint.. Volt már több V motorom,de nem tapasztaltam ilyet.. az igaz,hogy a kis fordulatot nem kedvelte egyik sem.. Na majd megszokom és nem lesz itt gond
Ettől függetlenül hibátlan és élmény vele menni A múlt hétvége tapasztalata pedíg egy kis Szlovák felvidéki motorozás után a 2 személyes fogyasztása 4,9L Ez azért úgy gondolom igen jó
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat és széles utat!
Krisz
Helló
Láttam a videódat az rf-ről :http://www.sportmotor.hu/motor...
Azt szeretném kérdezni h mi volt a baj? Nekem a kawám csinál néha ilyet és nincs ötletem mi lehet a baj.
Bocsánat h ebbe a fórumon kérdezek de nem találtam semmi elérhetőséget.
Köszönöm a választ!
kozmax mondta nekem, hogy ha 1xer beleraktad a PC-t nem akarsz majd róla leszállni. Én kipróbáltam Fireblade testvérünk PC-s masináját (igaz max 1 km-t mentem vele de tényleg nem úgy zakatol alapjárat környékén mint alapban)
A motor 2200 tól használható és 8 dl-el csökken a fogyasztása, erőse és nyomatékosabb lesz, viszont 120 ropo ami 20 telitank.
Szóval qva drága, de akinek van az el van tőle ájulva, mondjuk ennyi pénzért lehet is.
Én nem használok ilyet, mert nekem 750-esem van, de az , hogy 3000 alatt nem megy rendesen ez természetes dolog.A V4-es motor miatt van, ez nem azt jelenti, hogy valami nem jó a motorba, erre a legjobb megoldás, ha 3000 fordulat fölött használod és kész.De egyébként biztos sokat változtat a motor viselkedésén a Power Commander.
Ha jól emlékszem volt szó múltkor power comanderről,amivel valamilyen mértékben lehet javítani a motor viselkedését 3000 alatt.Esetleg van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?Használ ilyet valaki?
Sportdob már van a gépen és nagyon jól szól a kicsike már
csak ezzel kellene kezdeni valamit ha lehet..
Szia megjött a gumi nagyon szép állapotban van Köszönöm Az orfűi taliról valami részletes programot tud valaki?Lehet elnéznék egy napra 19-én vagy 21-én,lessz benne Mecseki közös gurulás
Széles útat vigy magatokra!
Ha csak tehetitek akkor Ausztriában a 69-es úton menjetek végig! Az utolsó 20 km az útból olyan, hogy elfogsz durranni, még pedig úgy, hogy a zaxxony a derekadat fogja nem lejjebb 20 cm-el!
üdv mindenkinek
most már értem mi volt az a nagy
"csend" a hétvégén , mámint a topicon....
csak én voltam a gép előtt az eltiltásommal, de már kettő letelt a kilencből
de én sem birtam ki, egy kicsit megbabuzsgattam.... egy igen kicsit rá is ültem:(foto)
gratula gyerekek
ejha, szep tura, grat!
most kicsit irigykedek. de csak kicsit, mert vasarnap indulunk Horvatorszagba, nagyreszt Ausztrian keresztul (a Szloven-Osztrak hatar menten) igaz, annyi idot nem fogunk eltolteni a hegyek kozt mint Ti, de a Zasszony a tengerert van oda :(
Majd jövőre összehozzuk Sanyi, mert ide ki kell menni annyira szép. Nekem a 3 nap kijött 45 pénzből ebben minden benne van, benzin, szállás, kaja, szuvenír. Tudom nem olcsó, de az élmény felejthetetlen.
Sziasztok a Lidl-ben az NR750 egy 1000-es Ma haverral voltunk kerékpárversenyt felvezetni,idén már másodszorra voltunk idén,jó móka volt. a másik motor egy S4R volt
Semmi gond és persze ha ez segít már írom is.A probléma az volt,hogy egyrészt kicsi volt az úszószint,ezért keveset kapott,másrészt ráfért egy kis szinkron amitől elmúlt a köhögés..
Ha esetleg kellene egy jó szerelő tudok adni elérhetőséget aki meggyógyította nekem annak idején.
Itt jut eszembe,van egy felesleges 4 órás gyári teszterem ha esetleg érdekelne téged vagy bárkit kispénzé
üdv
Krisz
Hát biztos kezesebb lesz ezek szerint a masina a pc-től,de 120ért azért inkább áttankolnék 2 nyarat és használom 3000 felett
Nem annyira problémás a dolog,csak furcsa,hogy úgy viselkedik a motor,mint ha nem kapna benzint.. Volt már több V motorom,de nem tapasztaltam ilyet.. az igaz,hogy a kis fordulatot nem kedvelte egyik sem.. Na majd megszokom és nem lesz itt gond
Ettől függetlenül hibátlan és élmény vele menni A múlt hétvége tapasztalata pedíg egy kis Szlovák felvidéki motorozás után a 2 személyes fogyasztása 4,9L Ez azért úgy gondolom igen jó
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat és széles utat!
Krisz
Láttam a videódat az rf-ről :http://www.sportmotor.hu/motor...
Azt szeretném kérdezni h mi volt a baj? Nekem a kawám csinál néha ilyet és nincs ötletem mi lehet a baj.
Bocsánat h ebbe a fórumon kérdezek de nem találtam semmi elérhetőséget.
Köszönöm a választ!
Szóval qva drága, de akinek van az el van tőle ájulva, mondjuk ennyi pénzért lehet is.
Ha jól emlékszem volt szó múltkor power comanderről,amivel valamilyen mértékben lehet javítani a motor viselkedését 3000 alatt.Esetleg van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?Használ ilyet valaki?
Sportdob már van a gépen és nagyon jól szól a kicsike már
csak ezzel kellene kezdeni valamit ha lehet..
Előre is köszi mindent!
üdv
Krisz
igen, a 69-es van kiszemelve, Unterpurklatol Lavamündig, mar alig varom
lehet, hogy voltál...........gondolom bólogattál is ..........csak nem láttuk
Én is itt voltam csak nem szóltam semmit.... ( józanodás folyamata ment )
20.-ától szabin vagyok 1 HÉTIG....ez nálam nagy szó...
Össze kellene hozni valamit....Tán csak lesz még jó idő 1 hét alatt....
Ha csak tehetitek akkor Ausztriában a 69-es úton menjetek végig! Az utolsó 20 km az útból olyan, hogy elfogsz durranni, még pedig úgy, hogy a zaxxony a derekadat fogja nem lejjebb 20 cm-el!
most már értem mi volt az a nagy
"csend" a hétvégén , mámint a topicon....
csak én voltam a gép előtt az eltiltásommal, de már kettő letelt a kilencből
de én sem birtam ki, egy kicsit megbabuzsgattam.... egy igen kicsit rá is ültem:(foto)
gratula gyerekek
most kicsit irigykedek. de csak kicsit, mert vasarnap indulunk Horvatorszagba, nagyreszt Ausztrian keresztul (a Szloven-Osztrak hatar menten) igaz, annyi idot nem fogunk eltolteni a hegyek kozt mint Ti, de a Zasszony a tengerert van oda :(
Szép helyek..