Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

visszamentem megnézni a piros 750-est
az idomok belső oldalán megvan a szivacs
akkor gyári fényezése lehet
A karcolások:
Sziasztok!
V Tec-hez van eladó üléspúpom.Kettő kisebb karcot leszámítva hibátlan darab.Javításmentes és megvan az összes rögzítőfüle.
Vagy cserélném rc36I púpra ,ha van valakinek esetleg elfekvőben...
Képet még tudok felrakni.
jaja ez már müxik! Tényleg nagyon szép!
Na ez remélem már működik!
https://picasaweb.google.com/x...
Nagyon sok ennél is szebb helyeken jártunk....csak hát mindenhol nem lehet megállni 10-15 percekre mert nem haladtunk volna semmit....
Viszonylag olcsón kijött....Vittem 50 eurót...ebből 5-öt hazahoztam ..5-ért csokit vettem a lányomnak...egy tank benzin induláskor forintban itthon...Szóval egy 20-asból bőven benne van....680 km
Szállás 11euró..kaja 5-8 euró között...5-6 korsó sör meg egy -egy fél borovicka és beherovka.....ja és egy hamburger....és kb 15 l benzin odakint.
Esetleg akit érdekel az megnézheti itt...2011 Szlovákia ...cím alatt.

https://picasaweb.google.com/h...
Szép helyek. Mennyiből lehetett kihozni ezt a két napos túrát?
nagyon jo kepek, szep kornyek, grat
Szépen ki van alakítva......van egy kisebb fedett bámészkodó rész is .
És ami nagyon fontos....az aszfalt annyira "friss" volt, hogy még a záróvonalakat meg a felezővonalakat fel sem festették....
Igen......Pont olyan ....csak magasabban fekszik ..és nagyobbak a hegyek körülötte....
Melyik évjárathoz?
Dobsinán ilyen jól megcsinálták a parkolót ?
Szép helyeken jártál a 4-ik kép tisztára mint Orfű
Keresek fvr 800 fejidomot és lámpát. Sérült is érdekel!

üdv
Szép estét..
Ma este ékeztem a Szlovák túráról....
Jó meleg volt...vagyis nem fáztunk szombaton..Ma már azért kellemesebb volt....a hegyekben délelőtt még a pulóver is elfért a bőrkabát alá....Teszek fel egy pár képet.... nem sokat fotóztam...motorzás és sörözés volt inkább a program.
hali hát ja kinézetre szinte telejesen azonos a 125-ös cbr-rel a q-link ami volt nekem. A lámpája másabb kicsivel dea müszerfal is ugyan az. Motorikusan annyi különbség hogy 5 sebességes léghűtéses a cbr 125 meg vízes 6 sebességes. Blokkal nem is volt bajom egyébként hanem az idomok felfogatási pontjai csak ugy magától elpattantak akkor elbaszodott a duda rajta meg elektronika nagy szar mutatja hogy üres aztán nem is abba van meg égöket zabálta aztán mielött eladtam meg beszart a világitás lehet a kapcsoló nem tudom
Jam. Anno ugyanezen a kúton a 91-es keveréknek álcázott 95ös benzin kinyírta a babettámat, majd egy hónapra rá haverom munkás trabiját is. Ugyanez a benya meg télen kiette a pannónia tankját.
én ugytudom hogy nincsen már totál
de helyette van lukoil meg egyéb hülyeségek
Én Total kútnál jártam hasonlóképp régebben.Egy Nissan Sunnyt tankoltam tele, olyan lett mint a kecskebéka. Le is engedtem az egészet. Azóta azt hiszem, meg is szűnt a Total.
Esetleg majd egy másik kútnál,ide többet nem megyek.
kis motorokba nem érdemes jó benzint belerakni mert nincsen benne elég kompresszió meg ugysem fogod észrevenni a változást
inkább a mol evoneo-t próbáljátok meg
azt már sokan dícsérték
V-Powert még nem próbáltam,sima 95öst szoktam mindig.Majd ha most kifogy lehet megpróbálom úgyis csak 3-4l van benne.Néztem a CBR-ed szép.Az a q-link mocc totál kiscbr koppintás nem?
én a shell kuton tankolok sima 95-öst néha V-powert bár nem veszek észre különbséget csak simább a járása kicsivel meg könnyebben indul hidegen. amugy 250-es cbr-em van 2011-es verzió