Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm mindenkinek srácok,megdobogtatja az én szívem is és nagyon fogok rá vigyázni!

a gyári plekó nincs meg sajnos,de van egy gyári dob rajta amit szeretnék valami "hangosabbra"cserélni.. Ha esetleg érdekel valakit..

a 3000feletti dolog pedig nem olyan zavaró,csak fura soros motor után,de nem lesz ezzel gond

Széles utat mindenkinek és sok szép balesetmentes kilométert!
Gratula a géphez! Szerintem a legjobb masina a 750-es kategóriában (mégha 800-as is) Sunci-hoz hasonlóan nekem is 750-es van, de semmi rosszat nem tudok mondni. Jó motorozás!
Grat hozzá :)
Gyári plekó megvan hozzá?
szia
nahát.. .......én is amikor megvettem csak 250 km vert az eső hazáig, de nem az eső zavart hanem az a tény, mennyire nem érdekli az autósokat, hogy oldalból lespriccelnek.
na de szép a mocid, sok széles utat, gumi fákat. 3000-től kezdődik az az élmény ami megbizserget.
ja... és figyeld a tükröt..............elég sokan megbámulják majd...
Krisz!

Gratula a masinához .
Veszel bele 1 PC-t és simán elduruzsol 2300-tól, de ha megfogadsz 1 jó tanácsot akkor 3 felett használd! Szép a masina vigyázz rá és szeresd akkor meghálálja. Üdv a klubban!
Ja és természetesen szép VFR-t sikerült venned, gratula hozzá
Akkor üdvözlünk a VFR-esek között.Szerintem a későbbiekben sem fogsz csalódni benne.Nekem 750-esem van de 3000-es fordulat alatt nem igen lehet használni, ha legalább 3000 forog akkor már nincs vele probléma
Sziasztok,

Ha minden igaz,egy fővel bővült a VFR tábor mától
Megvettem ma életem első vfrét,és már az első nap több
tapasztalat is van a hátam mögött..
Mivel hazafelé szinte végig esett,megtapasztalhattam milyen
vele esőben menni.. -nem okoz neki gondot
És egy fogyasztást is tudtam mérni,ami konkrétan 5.2re jött ki.
Asszem ez nem rossz egy ilyen nap után.. pálya,város,hegyes rész és minden van benne..

Szóval az első tapasztalatok jók,bár még fura,hogy 3000alatt elég furán viselkedik,de gondolom mert meg kell szokni még..Azért csak nem soros motor,ha nem is V2.. más fordulaton érzi jól magát..
Na be is fejezem ezt a litániát,itt egy kép inkább róla
Köszi-köszi.
Rajtam ne múljon, még egykerekezni sem tudok és igazság szerint nem is akarok megtanulni. Nem arra kell a motor, hanem arra, hogy szépen körbemotorozzuk az országot és hétvégenként legyen egy kis progrmunk.
Kis RS-el megmotoroztattam az utcában még régen, azt élvezte, én már kevésé, mert a családi ékszereket megviselte a dolog :D:D Nem felnőtt embernek való motor az
Akkor gratula, sok boldogságot stb. A zaxxony meg ne féljen, ez rajtad is múlik, ne 1 keróval indulj folyton ill. ne tiltásnál váltsál, és akkor nem lesz gond.
Jól emlékszel, júli 2.
Nem olyan nehéz ez, itt is otthonvagyunk, meg ott is. Itt lakást csinálunk, annyira nem megy a szekér, hogy rögtön házunk legyen :D
Egyébként, ha valakinek van felesleges balos belső takaró idomja a fejidomhoz (a jobboldali biztitartó takaró párja) az ne szerénykedjen, jelezze legyen kedves. Persze RC36-hoz.
Ha jól emlékszem akkor nem is olyan rég volt a nagy nap, gratula.De most akkor Moszkvába csináljátok a házat, de közbe Magyarországra jöttök haza? Nem lehet egyszerű, hogy hol is van az otthon.
Köszönjük szépen a jókívánságokat. A nagy nap már volt, kereken az ötödik évfordulóján az első találkozásunknak :)
Szereti a motorkat meg a motorozást, csak fél tőle, de ez így van rendjén. Veszélyes a motorozás.
És mikor lesz a nagy nap? Vagy volt? Vagy mi van?
Ez nagyon jól néz ki . A kedvesed meg szoktasd hozzá a mocizáshoz. Ha megszokja, imádni fogja .

Egyébként meg gratula, legyetek boldogok sokáig .
Egy kedves mglepetés feleségemtől az esküvőnkre. Tudni kell, hogy nagyon fél a motorozástól :D
Pedig ide kell igyekezni, mert it van a sok pénz:)
Amúgy a lakásunkat csinálom nászút gyanánt. Egy kis fürdőszobaburkolás, festés, glettelés, laminált padló fektetés és pár apróság:) :) De augusztus végén megyünk haza asszonnyal.Ő is jobban szeret már magyarországon, mint itt, pedíg ő orosz.

Már nagyon csinálnám a kis VFR-t. Jóformán már csak fényezni kell és leppírozni. Szóval hamarosan hasítok :)
Üdv Scooter!
Igen nekem töltöttél fel képeket.
Mi jót csinálsz Moszkvába?Nem sok embert ismerek aki arra fele igyekszik, a legtöbb ismerősöm nyugatra próbál "menekülni"
Lehet, hogy kicsit jobban dübörög a gazdaság mint itt. Eléggé meg vagyon dögölve a Pumánk. Bezzeg a Medve(gyev)...
Inkább Cayenne turbo :)
Bizony marha drága itt az ingatlan. De ha egyszer vettél egy lakást, az aranyat ér. Épp a minap bővítették ki délnyugatra moszkva határát. Azaz épp a kétszerese lett a területe és + 250.000 lakos. Valamint sokszáz hektár üres építési telek.
De annál több X5-ös meg Q7-es jön gondlom veled szembe, Európa legdrágább négyzetméter áru ingatlanaival együtt.
Belemegy. Nekem is az van benne és anno töltöttem is fel képeket ide, mert azt hiszem suncinak merült fel hasonló kérdése.
Nemmellesleg üdv mindenkinek Moszkvából, ahol olyan ritka a VFR mint a fehér holló
Változott a program Sanyám, mert Siófokra mentünk venni egy GSX1100F-et és így már nem lett volna értelme átmenni Tihanyba, de nagyon köszönöm a meghívást, szerintem élni fogok vele. (arról nem is beszélve, hogy idén még nem motoroztunk 1ütt)
Belemegy!Nekem már régóta az van fent, sőt pár hete kapott új gumikat és most is 180-ast vettem rá.