Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok,korábban már téma volt azért én újra bedobnám 180-as gumi belemegy a vifferbe vagy maradjak a 170-nél? Úgy emlékszem neccesen belemegy,mintha valaki ezt írta voln és képpel illusztrálta
Sok. 350, max 400. De már a 400 is sok. 265 fontért ment el egy 3 dobozos komplett rendszer angliában.
sziasztok
ezt találtam, 600 eurót kérnek a teljes szettért
mi a véleményetek megéri?
Nekem meg 168 + om van 100% -os vagyok én is!
Egyre több gyökér van. Adjál linket, megkérdezem én is ha gondolod 210+ pozitívom van negatív nélkül, hátha megenyhül a szíve
Hát van egy-két seggfej! Most egy LeoVince dobot néztem de az sem küldi!Seggfejek!
Melózom. Mármint maszekban. Ha megéheztek, pizzára vendégeim vagytok :) Kiemelkedően jó a pitánk is.
Ez buzi, ez nem küldi, már kérdeztem. Lusta vele elmenni a postára xD
Köszi
Nem kell újra regisztrálnod! Akármelyik Ebay-en tudsz vásárolni!
Szia egy kis segítséget kérnék mert te jártasabb vagy ebben a témában.Ha regisztrálva vagyok az e-bay.com-on akkor automatikusan tudok vásárolni az angol e-bay-en vagy újra regisztrálnom kell?Pay-palt is?Köszi
Szombaton mit csinálsz Sanyám? Lehet legurulok a zaxxonnyal Tihanyba csobbani. Nincsen kedved jönni?
Ha valakinek a látóterébe kerül egy givi wingrack 2 konzol, ne fogja magát vissza, és legyen szíves értesítsen :)

köszi
köszi a választ,
Erdélyből mennénk, Gyergyóból, ezért fontosak az infók
Köszönöm a gyors és precíz válaszokat.
Szia!

Itt megtalálsz mindent..
http://www.hondavfr.hu
Csak a szállás díja a költség valamint ha részt akarsz venni a közös főzésből....De összeget én sem tudok...A főrumon minden rajta van...Ha valamit rosszul írtam akkor elnézést és aki jártasabb nálam az javítson ki....!
Időpont:Augusztus 19-21. De szerintem bármikor lehet jönni...csak a szállásigényeket beszélfd meg a másik fórumon...
Nagyon jó kis csapat...bár én is csak egy pár órát voltam velük együtt Mátraalmáson...
Mokor és merről jönnétek ( én is gondolkodom rajta hogy menjek-e)?
sziasztok
gyerekek írja meg nekem valaki, az Orfű-i augusztusi találkozó teljes menetét, vagyis: érkezés mikorra? szállás hogyan? találkozó vége? beugró ft-ba? Én még újonc vagyok a viffereseknél.
Erdélyből meglehet, hogy 3-4-en meglátogatunk. II.találkozós fotokat meg mindent találtam csak épp a III.-ról semmit
Az enyém már nagyon sötét volt,ezért döntöttem hogy cserélem.Én úgy tudom olajakat 2évente cserélni kell,de már megkaptad a választ a kollégától
3 évente ajánlott, akkora már jó fekete lesz. Bár csere után is 1-2 hónap alatt besötétül, hacsaknem atomjaira nem szeded szét az egészet és pucolod át patikára úgy ahogy van cakumpúder.
Milyen gyakran kell cserélni kuplung olajat és mi a jele annak, hogy elhasználódott?
Sziasztok sikerült a kuplungolaj csere dot 4 olajat tettem bele ez volt a gyári ajánlás,nagy türelem kell hozzá.Most kicsit keményebbnek érzem karon a kuplungot,ami benne volt az már nagyon elhasználódott és koszos is volt.Köszönöm mindenkinek aki segített és tanácsokkal látott el
Köszi Sanyám most várom az ember emiljét, hogy válaszoljon, kíváncsi vagyok melyik az olcsóbb.
Elballagsz ide még talán olcsóbban is jössz ki.