Szasztok,korábban már téma volt azért én újra bedobnám 180-as gumi belemegy a vifferbe vagy maradjak a 170-nél? Úgy emlékszem neccesen belemegy,mintha valaki ezt írta voln és képpel illusztrálta
Szia egy kis segítséget kérnék mert te jártasabb vagy ebben a témában.Ha regisztrálva vagyok az e-bay.com-on akkor automatikusan tudok vásárolni az angol e-bay-en vagy újra regisztrálnom kell?Pay-palt is?Köszi
Itt megtalálsz mindent.. http://www.hondavfr.hu
Csak a szállás díja a költség valamint ha részt akarsz venni a közös főzésből....De összeget én sem tudok...A főrumon minden rajta van...Ha valamit rosszul írtam akkor elnézést és aki jártasabb nálam az javítson ki....!
Időpont:Augusztus 19-21. De szerintem bármikor lehet jönni...csak a szállásigényeket beszélfd meg a másik fórumon...
Nagyon jó kis csapat...bár én is csak egy pár órát voltam velük együtt Mátraalmáson...
Mokor és merről jönnétek ( én is gondolkodom rajta hogy menjek-e)?
sziasztok
gyerekek írja meg nekem valaki, az Orfű-i augusztusi találkozó teljes menetét, vagyis: érkezés mikorra? szállás hogyan? találkozó vége? beugró ft-ba? Én még újonc vagyok a viffereseknél.
Erdélyből meglehet, hogy 3-4-en meglátogatunk. II.találkozós fotokat meg mindent találtam csak épp a III.-ról semmit
3 évente ajánlott, akkora már jó fekete lesz. Bár csere után is 1-2 hónap alatt besötétül, hacsaknem atomjaira nem szeded szét az egészet és pucolod át patikára úgy ahogy van cakumpúder.
Sziasztok sikerült a kuplungolaj csere dot 4 olajat tettem bele ez volt a gyári ajánlás,nagy türelem kell hozzá.Most kicsit keményebbnek érzem karon a kuplungot,ami benne volt az már nagyon elhasználódott és koszos is volt.Köszönöm mindenkinek aki segített és tanácsokkal látott el
ezt találtam, 600 eurót kérnek a teljes szettért
mi a véleményetek megéri?
köszi
Erdélyből mennénk, Gyergyóból, ezért fontosak az infók
Itt megtalálsz mindent..
http://www.hondavfr.hu
Csak a szállás díja a költség valamint ha részt akarsz venni a közös főzésből....De összeget én sem tudok...A főrumon minden rajta van...Ha valamit rosszul írtam akkor elnézést és aki jártasabb nálam az javítson ki....!
Időpont:Augusztus 19-21. De szerintem bármikor lehet jönni...csak a szállásigényeket beszélfd meg a másik fórumon...
Nagyon jó kis csapat...bár én is csak egy pár órát voltam velük együtt Mátraalmáson...
Mokor és merről jönnétek ( én is gondolkodom rajta hogy menjek-e)?
gyerekek írja meg nekem valaki, az Orfű-i augusztusi találkozó teljes menetét, vagyis: érkezés mikorra? szállás hogyan? találkozó vége? beugró ft-ba? Én még újonc vagyok a viffereseknél.
Erdélyből meglehet, hogy 3-4-en meglátogatunk. II.találkozós fotokat meg mindent találtam csak épp a III.-ról semmit