Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondod, hogy kolléga vagy :D
Uuuuuuuuh..Az kellemetlen.Az még talán a jobbik eset ha városban esett ki,nagyobb az esélye, hogy valaki megtalálja.Mindenesetre majd nézelődök meló közben hátha sikerül a pizza mellé forgalmit is szállítani:)
Emlékeim szerint most először raktam rövidgatyába. Lementem postára feladni a kötelező csekket, aztán egy ezressel kevesebbet vittem, elmentem haza, vissza posta, aztán el akartam rakni a csekket a többi mellé, és már nem volt meg.
Szerintem cumiztam.
6ezer deficit.
Mi történt vele h elveszett?Kiesett a zsebedből vagy mi?Remélem meglett:)
Nem tudom, hogy az évjárat függvénye vagy sem, de nekem pl. teljes saválló a rendszer és nincsen középdob. Dübörög is rendesen:)
Lehet, hogy neked már nincsen benne a tömítés, mert korábban az előző tulaj már kiaplikálta, de gyárilag van.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
A Gábort kérdezd meg, lehet, neki még megvan.
Elképzelhető, hogy én voltam. Ha rövidgatyában láttál. Kerestem a forgalmimat...
98-as 800-asra nincsen véletlenül?
Lehet igazatok van, nem is néztem annyira.De nekem csak a másik fele kellene ami rámegy a kúpra meg a bilincs amivel össze lehet húzatni őket.Az enyémen van dob a blokk alatt is, de úgy tudom, hogy a későbbiekre már nem tettek.
Sziasztok!

De igen,van ott egy drótszövetből préselt tömítés ami illeszkedik a kúphoz és rá van téve a középső dob belső gyűrűjére.(ha van középső dob,mert az enyémen nincs)
Ez a hőmérséklettől,és az összehúzástól rápréselődik a csőre mintha egyben lenne,ezért nem vetted észre.
Nem lett vele semmi, csak átakarom alakítani a kipufot.Fel akar vinni, ,hogy látszódjon a felni, csak az a csatlakozás kellene, mert olyat nem igen tudok csinálni.Szerintem nincs ott semmi tömítés, nem rég volt levéve de nem emlékszek rá, hogy lenne.Kúposan csatlakoznak egymásba, ilyen helyeken nem szokott lenni, mert a kúp tömít, meg különben sem , lehetne oda rakni.
Szia, tegnap nem Te gurált véletlen a rendőrség előtt almádiban?
Mi lett a kis gépeddel, hogy ilyen bilincsre vadászol? Annál a toldásnál valamilyen fémszálas tömítés is van, ha jól emlékszem.
Sok sikert a vadászthoz.
érdekel vkit 2db első féktárcsa (használt) régi vfr 750re való. 20000ft a kettő érd:204760456
Ja esetleg, ha tudtok, olyan motortípust aminek ez a kipufogó csatlakozása megegyezik akkor légyszi osszátok meg velem, vagy még jobb lenne, ha tudnátok is olyat eladni nekem.
Előre is köszönöm.
Üdv!
Szükségem lenne VFR 750 kipufogó dobra, jobban mondva a dob nem is kellene csak a kip.cső ,annak is inkább csak a kúpos vége ami csatlakozik a blokk alatt lévő dobba.És kellene még róla az a bilincs, vagy mifene ami a csövön van, és összefogja a dobbal a csövet.Lehet törött, sérült, rozsdás, vagy bármi, csak a kúp meg a bilincs legyen használható.
Természetesen fizetnék is érte:)
Köszi de ha 41 akkor nem jó.Üdv: Pali
üdv. a markolatok és a súlyok már nincsenek meg. nem rossz ár a 15 a váznyúlvánért! teljesen makulátlan!
üdv. ha jól tudom 41 mm a vfr villaszár átmérőlye. a kormánycsutkák darabja 8 eft. hibátlanok! (csupaszon).
15be bele tudjuk alkudni a két markolatot?
Szia.A kormánycsutkák érdekelnének csupaszon.Mekkora telóra csatlakozó átmérője?41vagy43mm?
üdv. hibátlan és 15 eft az ára.
Szia
Azt szeretném megkérdezni hogy mi lett a motorból jövő kattogás
diagnózisa, mert az én V4-esem is ilyen hangokat ad. köszi a választ.
segédvázat mennyiért adod?
Ezt szinte biztos egy maszek autószerelő műhelybe centírozták, ahol mondták: persze megcsináljuk, de fogalmuk sincs a motorozásról
Ráküldtek egy ráütős súlyt, jó lesz az is Én is maszek autószerelő műhelyben dolgozom, ahol szoktunk néha motort szerelni is,gumizni is, de a főnök is nagy motoros + mindenki aki ott dolgozik úgyhogy kicsit másképp állunk egy motor javításhoz, mint egy autóéhoz.
üdv. eladó vfr 800 fi-hez 98-01-ig a képen látható alkatrészek, valamint blokkalkatrészek is ( tudom ritkán van rá szükség de ha mégis ) akkor hívj a 0620/992-4528-as számon!