Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szilikonzsír van itthon egy kiló, hiány nem lesz . Valahogy a felfogatást kell megcsinálni, mert ami leégett, az is csak egy csavarral volt feltéve. Az új is ilyen méretű, ezért azt még össze kell hozni, hogy rendesen felfeküdjön.
Hm........ha megmondanám megköveznétek, ezért inkább hallgatok .
Jaja! A szilikon zsír megéri. 500 froncsi egy kis tégely, de nagyon jól helytáll.
Milyet vettél?
Ja, nagy szerencse. Remélem az új tartós lesz, az már hűtőbordás.
Szerencsére az akksi nem lett meleg, direkt megnéztem. Amíg vártunk, időnként ellenőriztem, hogy nem merült e le, de a csere után pöcc-röff volt, és azóta is jó az akksi. Azért holnap rámérek, meg rendesen felrakom a szabályzót, hővezető zsírral.
főleg hűtőventilátorral. az is elfűti a túláramot, jó az neki, ha valami lefújja a hőt róla (részben legalábbis)
Az rendesen elfüstölt. Szerencséd, hogy lámpánál purcant meg, amikor nem húzod neki. Mecseki félét érdemes belerakni, azzal soha semmi baj nem lesz.
Nekem megfőzte az aksimat is......az ne kapott jókora túl áramot? Nem volt forró az aksi oldala?
A hétvége termése a képen látható . Érdekes látványt nyújtottunk Fehérváron, amikor az egyik piros lámpánál tömény kékesfehér füst kezdett ömleni az ülés alól. Először csak a szagot éreztem, de aztán a párom is szólt, hogy valami nem stimmel, mert füstölünk . Azonnal félre álltam, de akkor már sejtettem, hogy a fesszabályzónak annyi. Szerencsére egy-két telefon, és két óra múlva ott volt az új. Beraktam, és mehettünk is tovább. Egyenlőre úgy néz ki, hogy nem ment tönkre semmi más.
Házilag is megoldható, egy pár ezerből. Csak a melóhelyemen ehhez van egy 500 euros állvány,+ 5000 forintos adapter.
Meg ez a munkám itt
Persze :)
Bár van egy rossz előérzetem, de ez holnap tisztázódik. csörgök ha van valami.
Készülsz a csütörtökre Sanyám? Én már vágom a centit!
Azért nem egészen ott, hanem szakműhelyben szokott ilyen okosságokat csinálni Mr. Prof. Kozi
Ha a sportmotoron rákeresel, van egy kétrészes video, a házilagos centírozásról. Érdemes végignézni. Egyébként nem egy rocketscience
otthon házilag centirozod?
esetleg tegyél fel képeket
Tetszik nekem is nagyon. Eredetileg piros volt.
Hát ez az ezüst szín... pompás!
Tényleg akkor mész megnézni?
Köszi a tippet!
Nekem már csak egy pár apróság kell, de nem kapkodom. Ha valamit meg tudok majd venni 5000-ért, nem fogom megvenni 15000-ért. Nem létszükséglet a motorozás, csak már nagyon hiányzik
Én is angolról raktam össze a motorom. Csak azért a postaköltségre figyelj, mert mostanában az angolok is kezdik átvenni a német szokást :( ad valamit 20fontért, a pk meg 40font...
Na, de ott találhatsz jó dolgokat, pl van kva ritka hrc gyújtáselektronika. Gondolkodom a linkelt 400as vfr-ben, ahhoz is van hrc elektronika. Nagy király dolog lenne :D
WOW, eddíg csak a németet néztem, de az angol sokkal olcsóbb. Épp egy műszerfalat nézek, azt 40 fontért adják, ami 12.000 Forint, míg a németen 100 E ami ugye 26.500 Forint. Durva a különbség. Kössz a linket :)
Kizárt, hogy egyezne.
ebay.co.uk-n eresgéljetek, ott szokott lenni bontott alkatrész.
Sziasztok, egy barátom most vett egy rvf 400ast de sajna egy elcsúszás miatt máris bal oldali kormány csutka után keresgélünk, nincs esetleg vmi tippetek h hol találhatnánk ilyen alkatrészt? Vagy esetleg érdekelne azis h nem-e egyezhet a vfr 800 kormánycsutkája az rvf400-éval, mert vaterán pont láttam egyet és így kép alapján elég hasonlónak tűnik.