Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ezt adta a sors, de nagyon büszke vagyok rá és nagyon szeretem, de az álom az álom :)
Köszi!
Én is úgy voltam vele, hogy egyszer lesz egy VFR-em, és lett is.
Először RC36-ost terveztem, aztán úgy adódott, hogy fiatalabbra sikerült.
Szerintem biztos van a környéken is aki centírozza, csak kicsit utána kellene járnom. De nem igazán izgat a dolog, szebb a kerék súly nélkül.
gyönyörű a vas... gratulálok hozzá. :) ilyenkor kicsit mindig megfájdul a szívem, de csak egy kicsit mert van ami megnyugtassa. De egyszer lesz egy 800fi-m és vagy szürke vagy sárga.
Én ki tudom centirozni
Én nem vagyok ennyire kíváncsi, de a 200-at biztos tudja, efelől nincsenek kétségeim. Ma sikerült egy lassú kanyarban kigyorsításkor megdobatnom a seggét. Véletlen volt, de jól sikerült...
Mondjuk én nagyon keveset használtam eddíg a gépet, de gyorsan kiderítettem, hogy tudja-e a 200-at Egyszer jó volt
Érdekes, hogy nem tudták felrakni. Előre aggódom, hogy mi lesz, amikor fényezni fogom a felniket...
Én is így jártam az enyémmel mikor átgumiztuk, hogy nem tudtuk kicentírozni.Csinálni kel hozzá egy pogácsát.De még az enyémen sincs hátul súly, nemsoká úgyis le kell cserélni a gumit majd akkor megcsinálom, nekem még 170-nél se ráz:)
Elöl van súly, biztos felülre fordult. Hátul viszont nincs, nem tudták felrakni a gépre. De nem vettem észre semmit, 120-nál még nem ráz...
Kerestem a képeken a súlyokat, hátha látom a felniken, de nem vettem észre. Ennyire jó a felnik egyensúlya, vagy csak vaksi vagyok ?
Nagyon szép motor és szépek lettek a felnik is.
Széééép :)nyomtam egy "T"-t.
Sziasztok!
Csináltam galériát a gépről. http://www.sportmotor.hu/motor...
Legyen úgy :) Annyira nem nézegettem csak érzem mikor tolom be aztán ránéztem.Így is-úgyis az egész cuccot cserélem le,de jó tudni :)
Ezen a héten se tudok semmit se csinálni a motoron. Ajjajjaj. Nem lesz ez így jó. De már edzem az asszonyt, ha megjöttünk nászútról, akkor a VFR-é lesz a szabadidőm.
Nem ovális a lánckereked:)A lánc van egyenetlenül megnyúlva.Ha jól néztem akkor szerintem az enyém is olyan, igaz csak minimális különbséget érzek.Nem akarom cserélni mert újszerű a lánc is meg a lánckerekek is.
Hmmm tecccetős :)nekem inkább a régebbi formák jönnek be,de szerintem van olyan szép mint a mostani újabb motorok.
Ja bocsesz, én a 750-re írtam az árat, a 400-ra szerintem ocsóbb. Lehet olyan, hogy a lánc egy bizonyos részen ki van nyúlva és akkor csinálhat ilyet, de mindenképp lánckereket is cserélj.

Egyre jobban tetszenek a retro gépek. Ehhez mit szóltok?
Köszi!Bocs nem figyeltem:)Szemből jöttél?
Láttalak ma. Hiába csápoltam a céges suzukiból, nem vettél észre. Yardnál kanyarodtál a Forrás fele :D jó hangja van a gépnek.
400asra nem vészes a lánc-lánckerék...
Ha minden jól megy és nem szól közbe semmi, jövő7en megyünk ooooOsztriába 3 napra motorozni, utána nekem is csere.
endurobolt@gmail.com

a lényeg meg lemaradt
Gábor Csizmadia
Na ő tudja 28ért az egész szettet.
Eddig ő a legolcsóbb.
400asra azért ennyire nem húzós a dolog. :-)
Amúgy nagyvast cask ajánlani tudom, nagyon korrekt.
Ajjajj, ahogy olvasom a következő bulim sem lesz occsó Eléggé aggaszt a dolog,olyan mintha ovális lenne a lánckerekem vagynemtudom.Ahogy forog a kerék laza-feszes-laza-feszes.....nagyvason nézegettem,inkább a lánc dobja meg az árat.