gyönyörű a vas... gratulálok hozzá. :) ilyenkor kicsit mindig megfájdul a szívem, de csak egy kicsit mert van ami megnyugtassa. De egyszer lesz egy 800fi-m és vagy szürke vagy sárga.
Én nem vagyok ennyire kíváncsi, de a 200-at biztos tudja, efelől nincsenek kétségeim. Ma sikerült egy lassú kanyarban kigyorsításkor megdobatnom a seggét. Véletlen volt, de jól sikerült...
Én is így jártam az enyémmel mikor átgumiztuk, hogy nem tudtuk kicentírozni.Csinálni kel hozzá egy pogácsát.De még az enyémen sincs hátul súly, nemsoká úgyis le kell cserélni a gumit majd akkor megcsinálom, nekem még 170-nél se ráz:)
Kerestem a képeken a súlyokat, hátha látom a felniken, de nem vettem észre. Ennyire jó a felnik egyensúlya, vagy csak vaksi vagyok ?
Nagyon szép motor és szépek lettek a felnik is.
Ezen a héten se tudok semmit se csinálni a motoron. Ajjajjaj. Nem lesz ez így jó. De már edzem az asszonyt, ha megjöttünk nászútról, akkor a VFR-é lesz a szabadidőm.
Nem ovális a lánckereked:)A lánc van egyenetlenül megnyúlva.Ha jól néztem akkor szerintem az enyém is olyan, igaz csak minimális különbséget érzek.Nem akarom cserélni mert újszerű a lánc is meg a lánckerekek is.
Ja bocsesz, én a 750-re írtam az árat, a 400-ra szerintem ocsóbb. Lehet olyan, hogy a lánc egy bizonyos részen ki van nyúlva és akkor csinálhat ilyet, de mindenképp lánckereket is cserélj.
Egyre jobban tetszenek a retro gépek. Ehhez mit szóltok?
Láttalak ma. Hiába csápoltam a céges suzukiból, nem vettél észre. Yardnál kanyarodtál a Forrás fele :D jó hangja van a gépnek.
400asra nem vészes a lánc-lánckerék...
Ajjajj, ahogy olvasom a következő bulim sem lesz occsó Eléggé aggaszt a dolog,olyan mintha ovális lenne a lánckerekem vagynemtudom.Ahogy forog a kerék laza-feszes-laza-feszes.....nagyvason nézegettem,inkább a lánc dobja meg az árat.
Én is úgy voltam vele, hogy egyszer lesz egy VFR-em, és lett is.
Először RC36-ost terveztem, aztán úgy adódott, hogy fiatalabbra sikerült.
Nagyon szép motor és szépek lettek a felnik is.
Csináltam galériát a gépről. http://www.sportmotor.hu/motor...
Egyre jobban tetszenek a retro gépek. Ehhez mit szóltok?
400asra nem vészes a lánc-lánckerék...
a lényeg meg lemaradt
Na ő tudja 28ért az egész szettet.
Eddig ő a legolcsóbb.
Amúgy nagyvast cask ajánlani tudom, nagyon korrekt.