Nem kizárt. Én inkább fölé mondom, mint alá. Azt hiszem én 28.000-ért vettem a láncot és a két fogaskereket, de ez akcióban volt, mert a kicsit ingyen adta a srác. DID lánc és JT kerekek. Nomeg nem mindegy hol veszed meg.
ez azt jelenti, hogy én sem tudom mit akarok
az egyik nap egy autós kivágott elém, szinte lecsapott........satufék...épp hogy megállás...káromkodás...tülkölés...kb. ez volt a sorrend. a hülye miután rádudáltam még kigyorsított. gondolta meglép. csak hát utolérve megkopogtattam az ablakát beintettem neki egy magyar öklöt.........a helyi plébános volt. (ja nálunk Erdélybe a plebiknek elég nagy szavuk van, de vezetésbe ........hát........ )
Aha. Szóval ne legyen hangos, de az autósok hallják amikor jössz. Értem én. Hagyd fent a gyári dobot, a kürt gombját meg nyomd be, és egy csepp ragasztóval rögzítsd. Ez a tuti megoldás
Halk sportdob nincs. Vagy halk, vagy sportdob. A kettő együtt nem fog menni. Max ha raksz bele pipát, de akkor megint ott vagy ahonnan elindultál, csak ráköltöttél egy valag pénzt, és ugyanúgy nincs hangja a gépnek.
Aztán a sportdob utáni hangolásról (PC) még nem beszéltünk.
Ma kicseréltem a telószimeringeket.Nem volt egyszerű menet Kis kreativitás kellett hozzá, mert ugye nekem nincs középtámasz a motoron De nem adjuk fel!Szétnéztem a kertben és a hintaágyon akadt meg a szemem...
Az én Martinom 4-5000-ig teljesen kulturált hangot produkál, felette meg bedurvul, de........a városban nem is szoktam 5000 fölé váltani......az esetek 90%-ban....
gyerekek,
tudtok egy valahol eladó sport dobot? 800-ra
próbálkoztam sok fele de csak teljesen nyitottat kínáltak, az meg hát...mivel nem vagyok 18 éves cbr-es igy nem kell
Jaja, hát én sem akarok mindenáron sokezerért kulcsozni, de megláttam, éppen csak egy db görbe kulcsom van, úgyhogy úgy voltam vele, hogy megveszem, legalább lesz egy rendes kulcsom. A fene se gondolta volna, hogy van jobbos meg balos kulcs De ezek szerint nektek is ilyen kulcsotok van és csak az enyém tér el a többitől? Lehet tényleg jobbkormányos, elvégre mérföldes a gépem :D
És szintén DID, és JT.
Az lenne a kérdésem hogy egy új láncot és fesszabályzót kb mennyiből lehetne megúszni egy 1990es VFR750-hez
előre is köszi a választ!
az egyik nap egy autós kivágott elém, szinte lecsapott........satufék...épp hogy megállás...káromkodás...tülkölés...kb. ez volt a sorrend. a hülye miután rádudáltam még kigyorsított. gondolta meglép. csak hát utolérve megkopogtattam az ablakát beintettem neki egy magyar öklöt.........a helyi plébános volt. (ja nálunk Erdélybe a plebiknek elég nagy szavuk van, de vezetésbe ........hát........ )
Halk sportdob nincs. Vagy halk, vagy sportdob. A kettő együtt nem fog menni. Max ha raksz bele pipát, de akkor megint ott vagy ahonnan elindultál, csak ráköltöttél egy valag pénzt, és ugyanúgy nincs hangja a gépnek.
Aztán a sportdob utáni hangolásról (PC) még nem beszéltünk.
egy jó dob nem csak a hangerőért kell, a szép hang is számít
persze jó ha az autósok hallják, hogy jössz
Szerintem ha sportdobot kerestél akkor csak olyat fogsz találni
tudtok egy valahol eladó sport dobot? 800-ra
próbálkoztam sok fele de csak teljesen nyitottat kínáltak, az meg hát...mivel nem vagyok 18 éves cbr-es igy nem kell