Ez VFR750 kulcs (is). Az én '97-es RC36II mocimnak uilyen a kulcsa, és az ebay-en is írják ehhez. . Nem véletlenül rendeltem.
Sajna az nem volt ráírva, hogy jobb kormányos mocikhoz nem jó .
Hát akkor feldobom ide is a hirdetést Tévesen vásárolt gyári honda kulcs eladó, vagy elcserélném RC36/I törött fejidomra. Csak a középső része legyen ép vagy 2800 pénz
grat :)
az elso tankolasnal nekem is 4.7 koruli atlagfogyi jott ki, aztan most igy bo 500 km utan mar egy literrel tobb igaz, ez kb. felereszben utassal
Na beleraktam az első 100ast.106km van az órában és 4,23L ment bele.(csurig-100km-csurig módszer).kb 3500-7000között mentem vele normális tempóban,persze 1-2 erősebb gyorsításról és előzésről nem tudtam lemondani
Kőne, csak retvedék vámosok elkapták minden csomagom, szal áfára, meg vámra, meg szarokra most kifizetek vagy 40ezret. Aztán megjött az életbiztis csekkem is 89ezer, stb. Melózom kell. Mondjuk jövő héten Hétfőn elképzelhető.
Mondjuk a 400asoknál, hogy nagyon szedje a lábát, keményen kellet csavarni a gázkart. :-D
Azért a 750-800-nál ugyan ez, negyed gázzal is elérhető. :-)
Azaz nálam nem is tud fogyasztani, ha a 400as tempót akarom.
Érdekes ez a kulcs. Ha ilyen van, legalább megjelölhették volna, hogy az ember ne szívja meg vele. Lehet, hogy az Angoloknak ezt is átfordították? .
Ja, szerencsésen haza értem, de még a t.kömről is folyt a víz, hazafelé is végig esett. A gép jól bírta, az egyik telóm viszont nem, úgy néz ki, kuka .
Mindegy, motoros esőben is motoros .
Sajna az nem volt ráírva, hogy jobb kormányos mocikhoz nem jó .
az elso tankolasnal nekem is 4.7 koruli atlagfogyi jott ki, aztan most igy bo 500 km utan mar egy literrel tobb igaz, ez kb. felereszben utassal
Mondjuk nekem a 7köznap csak délután 18:30tól jó, mert hogy meló...
A 7végék teljesen szabadok, az lenne a legjobb. :-)
Azért a 750-800-nál ugyan ez, negyed gázzal is elérhető. :-)
Azaz nálam nem is tud fogyasztani, ha a 400as tempót akarom.
Ui.:400ast nem nézzük meg?
pályán?
közúton?
autópályán?
De nagy átlagban, el el forgatva, minimális dugóval, mondjuk vegyes használat mellet, kb 5L/100Km-er.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudja-e valaki,
hogy a VFR 400-as kb. mennyit fogyaszt 100 km-en?
Köszi!
Ja, szerencsésen haza értem, de még a t.kömről is folyt a víz, hazafelé is végig esett. A gép jól bírta, az egyik telóm viszont nem, úgy néz ki, kuka .
Mindegy, motoros esőben is motoros .
Nem arra gondolok, hogy el van már görbülve a kulcsom és a rücsik igazából már csak dombocskák :D