Hehe. Glockner itt is tervben van, csak teljes időhiányban szenvedek. 3 hétből van két szabad Vasárnapom, meg egy Hétfőm. Oszt' kb ennyi. No de szerintem Fullmoon ajánlatával élni fogok a Hoch-ra. Még egy Horvátország, meg egy vagy max két tali bele fog férni nyáron. Aztán le is teszem telelni a motort.
Mi az akadálya..? Csak valakinek meg kellene szervezni.....!
Nekem is tetszik... az idén terveztük is , hogy megyünk egy páran...de nem lesz belőle semmi ( legalább is nekem nem , 2-en azért mennek)
Na meg Glockner...azt már vagy 8 éve tervezem.....
Nálam csinált olyat, hogy amikor mértük jó értéket mutatott, de közben még is xar volt, mert megfőzte az aksimat. Vigyél magaddal egy jó feszszabit és ha el kezd puffogni és rakd be azt, ha továbbra is leáll akkor nem az a gond.
helló
Holnap mennék nézni egy 86-os 750-es vfr-t de a tulaj szerint rossz a feszültségszabályzója mert beinditás után pár percel elkezd durrgoni a motor de hidegen meg jó. A feszültség szabályzó tud olyat csinálni hogy hidegen jó melegen már nem?
Sziasztok! Ha valaki tud segitsen,vennék 800as Vtec-hez generátordeklit,(a 800fi nem jó) ezüst oldalidomot,fejidomot, bal oldali kis idomtakaró háromszöget ami a műszerfal oldalidom,fejidom hármast köti össze.Esetleg még érdekel sárvédő,belső 'eke' idomtakaró a V alakú.Segitségeteket előre is köszi!
Ma megint a már bevált jó öreg Börzsönyi túrnét tejesítettük, csak most jobbról kerültük meg ezt a fantasztikus helyet. A táj leírhatatlanul gyönyörű volt, a Börzsöny meseszép.
Osztom! Amikor megvolt a tőke a kocsirra, nem szaroztam sokat, megmutattam az asszonynak a lehetséges vezriókat és rögtön rábökött a tutira
Meg kell jegyezzem, nagyon is jót választott.
beszéltem az alapító taggal, de nem tudunk elfekvő 400ast, ami bontható. :-(
És csak komplett motor blokkot találtam.
Tehát ez a dugó beszerzés karcos.!
Aztán sok sok balesetmentes kilómétert, széles utat. :-)
Megmondom neked őszintén, dugót, még nem keresett hozzá senki, szerencsénkre.
A tiéddel mi történt?
Én ha jól tudom, ebay.co.uk -n van fent komplett blokk...hajtókar+dugó kombóval még nem találkoztam, de majd megkérdezem a klubban, hogy van e elfekvő blokk, amiből esetleg kivehető!
Nekem is tetszik... az idén terveztük is , hogy megyünk egy páran...de nem lesz belőle semmi ( legalább is nekem nem , 2-en azért mennek)
Na meg Glockner...azt már vagy 8 éve tervezem.....
Holnap mennék nézni egy 86-os 750-es vfr-t de a tulaj szerint rossz a feszültségszabályzója mert beinditás után pár percel elkezd durrgoni a motor de hidegen meg jó. A feszültség szabályzó tud olyat csinálni hogy hidegen jó melegen már nem?
Meg kell jegyezzem, nagyon is jót választott.
vonatmosás
Asztal az igazi fanatikusoknak!
Szerintem qvajóó!
Ne vedd zokon Csízi válaszát ....ilyen a stílusa....
Nem bántólag írta...csak ....meg kell szokni....
Csízi!
Kár, hogy nem futottunk össze Mátraalmáson...Meglestem volna a nagy V2-t.....Na majd máskor
És csak komplett motor blokkot találtam.
Tehát ez a dugó beszerzés karcos.!
Aztán sok sok balesetmentes kilómétert, széles utat. :-)
Üdv a klubban
Megmondom neked őszintén, dugót, még nem keresett hozzá senki, szerencsénkre.
A tiéddel mi történt?
Én ha jól tudom, ebay.co.uk -n van fent komplett blokk...hajtókar+dugó kombóval még nem találkoztam, de majd megkérdezem a klubban, hogy van e elfekvő blokk, amiből esetleg kivehető!
jó gurulást mindenkinek.
http://pinkmotors.hu
400-as kategóriában Orbb kolléga a szakértő, esetleg tőle kérj tanácsot.