Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi vettem is egy 400 ast. ha van valakinek dugója hozzá új kérem szóljon.
szeretem mikor intelligens emberekkel vagyok körülvéve. Annak szól a kérdésem aki ad el ilyen vasat és nem a kockáknak. Tudom hogy tele van a net eladó vasakkal viszont a lehető legjobb áron probálnék hozzá jutni mivel a szerelés nem gond nekem és ha van erre egy fórum akkor miért is ne használnám ki. Amúgy meg otthon oltogassatok villanyt. Ha értelmes hozzá fűzni valója van valakinek a kérésemmel kapcsolatosan szívesen venném
köszi
Most viccelsz? :D Én pont ennél a kirakós résznél vagyok. De ha megleszek, el nem adom
Jó hát na... mire össze puzzle-zta, tudod mennyi idejét elvette? Azt meg kell fizetni
El nem hinnéd, de a hirdetési oldalak teli vannak eladó motorokkal! Ezek között találsz VFR-t is. Mily meglepő!
sziasztok.

honda vfr-t keresek eladót 400-800 as ig. lehet sérült is vagy öregebb is.
előre is köszi.

széles utat mindenkinek
Atyaég! Ráadásul még a kis légterelő betétek sincsenek meg hozzá.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Ez nooormális? Én 5000 froncsiért vettem gyári matricázott HIbátlan idomot :D És a taknyoltér kér 20-at :D Persze nem bántom! De aki megveszi, az megérdemli :D
Szerintem, meg nem igazán tudja jól terelni a Busát. +80Le hátránnyal szerintem ez nem kérdés. Bár, hogy mit jelent a jól ,az egy szubjektív vélemény.
Próbálta az utánégető gombját a vészleállítóra cserélni de nem jött össze vmiért.
biztos titkolja a kompresszoros vfrjét
Nálam ez a befutó.
Üléssel egybehozott szín, tökéletes.
Az első nekem csáré, a "cserkó"pedig a barátnőm választása lenne.
de te fogsz rajta ülni!
Én is egyből ezt kérdeztem, de nem piros volt hanem ezüst!
Sajnos igazad van................
tuti kozmax volt
Én is gondolkoztam ezen a felhúzott kipuffon mert tényleg qva szépen kihangsúlyozza az egykarú lengővilla és a kerék szépséget, de mivel nekem nyeregtáskám van (igaz ez idáig csak egy nagy turné alkalmából volt fenn) azt nem lehetne felrakni mert megsütné a belső oldalát.
Ha gondolsz a jövőre, akkor fehér-kék-fehér-kék-fehérre fesd. Közepén két ugyanolyan geometriai alakzattal tengelyük mentén egymásnak fordítva
Ha már fested :)
ezt ni
Ez jól néz ki! Ezt lehetne még ötvözni egy felhúzott kipuffal.
Lehet igazad lesz, de egyelőre, amíg a románcunk elején vagyok, csak szolidan, nehogy megvicceljen
Persze.....nyugisan mi?Akkor rossz motort választottál. A busás cimborám most mesélte, hogy tavaly a ringen 20 kőr alatt 1 kört vert rá egy VFR, ő sem akarta elhinni, és a srác nagyon komolyan tudja terelgetni a 180 LE busáját. Belőled is kihozza majd a kisördögöt ne izgulj. Legyen vagány a fényezése ne öreguras!

Köszönöm, hogy válaszoltatok. Biztos, hogy cserkó metál lesz, és nekem is a legelső, vagy a legutolsó tetszik. Nembaj, ha öreguras, úgyis nyugisan vezetek :D
Első..vagy az utolsó....
Az szép ami a kapu kihajtón áll, de nagyon bordó nem tetszik, mert túl öreguras. Én ha festeném a paripát piros-fehér-zöldre festeném, de ez csak az én kis agyam találmánya.
Szerintem az első a legjobb, elég jól néz ki,a két lámpásra gondolok.A többi egy kicsit "lapos" , már amennyire a VFR az lehet.