szeretem mikor intelligens emberekkel vagyok körülvéve. Annak szól a kérdésem aki ad el ilyen vasat és nem a kockáknak. Tudom hogy tele van a net eladó vasakkal viszont a lehető legjobb áron probálnék hozzá jutni mivel a szerelés nem gond nekem és ha van erre egy fórum akkor miért is ne használnám ki. Amúgy meg otthon oltogassatok villanyt. Ha értelmes hozzá fűzni valója van valakinek a kérésemmel kapcsolatosan szívesen venném
köszi
Ez nooormális? Én 5000 froncsiért vettem gyári matricázott HIbátlan idomot :D És a taknyoltér kér 20-at :D Persze nem bántom! De aki megveszi, az megérdemli :D
Én is gondolkoztam ezen a felhúzott kipuffon mert tényleg qva szépen kihangsúlyozza az egykarú lengővilla és a kerék szépséget, de mivel nekem nyeregtáskám van (igaz ez idáig csak egy nagy turné alkalmából volt fenn) azt nem lehetne felrakni mert megsütné a belső oldalát.
Persze.....nyugisan mi?Akkor rossz motort választottál. A busás cimborám most mesélte, hogy tavaly a ringen 20 kőr alatt 1 kört vert rá egy VFR, ő sem akarta elhinni, és a srác nagyon komolyan tudja terelgetni a 180 LE busáját. Belőled is kihozza majd a kisördögöt ne izgulj. Legyen vagány a fényezése ne öreguras!
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Biztos, hogy cserkó metál lesz, és nekem is a legelső, vagy a legutolsó tetszik. Nembaj, ha öreguras, úgyis nyugisan vezetek :D
Az szép ami a kapu kihajtón áll, de nagyon bordó nem tetszik, mert túl öreguras. Én ha festeném a paripát piros-fehér-zöldre festeném, de ez csak az én kis agyam találmánya.
köszi
honda vfr-t keresek eladót 400-800 as ig. lehet sérült is vagy öregebb is.
előre is köszi.
széles utat mindenkinek
Ez nooormális? Én 5000 froncsiért vettem gyári matricázott HIbátlan idomot :D És a taknyoltér kér 20-at :D Persze nem bántom! De aki megveszi, az megérdemli :D
Üléssel egybehozott szín, tökéletes.
Az első nekem csáré, a "cserkó"pedig a barátnőm választása lenne.
de te fogsz rajta ülni!
ezt ni
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Biztos, hogy cserkó metál lesz, és nekem is a legelső, vagy a legutolsó tetszik. Nembaj, ha öreguras, úgyis nyugisan vezetek :D