Találtam egy frankó képet a neten és egy kicsit belenyúltam. Lehet ilyen lesz a gépem... Nehéz a döntés...De vane gy másik variáció is, kiváncsi lennék, nektek melyiktetszik joban.
Szia!
A "másik VFR fórumon" 26-28 -at találtam...De lehet neked van igazad ...nem veszünk rajta össze
Úgy is megy a készülődés -szervezés hamarosan...majd megtudjuk időben
Holnap rabszolgálok, máj 1-én volt váltás robbantás így átkerültem a holnapiak közé. (hogyan lehet ebből a minimálisnál is jóval kevesebb állományból még a szart is kipréselni című 1felvonásos darabot mutatta be a főnökünk)
Na bakker teljesen elfelejtettem a Mátrapartyt, szívesen elmentem volna én is. Majd bepótolom Orfűn. Bp-Székesf-Veszprém-Zirc-Kisbér-Komárom-Esztergom-Visegrád-Solymá
r-Bp volt a mai etap.
Szia4
Merre jártatok..Mi is voltunk ma Mátrában...Na meg Mátraalmáson ..az összejövetelen...Nekem egy tank benzinnel 376 km -t sikerült menni..( tartalékig)Vegyes használatban...80 és 160 között...+ a Mátra...
Jó volt..
Ma gurultunk egy 360 km-es karikát. Először voltam egy ismerőssel és az ő feleségével csapatni 1et. Nekik 1 Busájuk van, nyitott paripa. Az iram nekem 1 kicsit gyors volt, nekik egy kicsit lassú. Viszont a kellemes meglepetés volt számomra, hogy így kicsit durvább tempóban is 6 litert evett a paripa. Pedig 100 kg vagyok és 2 méter azaz kilógók mindenfelé a plexi mögül és még így is csak 6. A Busa evett vagy 9-et! Jó volt ez az erősebb tempó, de én szeretek a tájban gyönyörködni és most erre nem volt idő.
Nem akarom itt dominálni a fórumot :D